Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

A búzafűlé ereje


Egy csodálatos tapasztalatot szeretnék
megosztani Önnel!

 

Személyes beszámoló egy súlyos beteg
hozzátartozójától!

 

 

 

Még mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a búzafűlé egy csodaszer, szeretném leszögezni, hogy nem az! Nem is gyógyszer és nem is gyógyhatású készítmény! Egyszerűen csak egy olyan élelmiszer, amely a benne lévő komplex tápanyag tartalom által képes kiegyensúlyozni szervezetünk működését és ezen támogatás révén sokkal hatékonyabban vehetjük fel a harcot a legtöbb krónikus megbetegedéssel szemben!

Jelen beszámoló egy rákos betegről szól, így fontos megjegyeznem azt is, hogy a rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén elsődleges fontosságú az orvosi kontroll! Tudnia kell mivel áll szemben, milyen a betegség típusa stb. Jól látható jelen esetben is, hogy a gyógyulás (ami daganatos betegség esetén csak 5 éves tünetmentes periódus után mondható el ugyan) az orvos és az általa javasolt kezelések, a beteg megfelelő hozzáállása és a természet tárházából merített, biztonsággal alkalmazható kiegészítő eszközök együttes alkalmazása során érhető el az esetek döntő többségében!

Külön-külön alkalmazva, orvosi felügyelet és folyamatos állapotfelmérés nélkül közvetlen életveszélynek van kitéve a beteg!

Ahogy azt olvasni fogják a beszámolóból a búzafűlé egy csodálatos tápláló eledele a természetnek, mivel tökéletesen kiegészíti az onkológiai kezeléseket azáltal, hogy mérsékli a kedvezőtlen mellékhatásokat, gátolja a beteg testi leépülését, emeli vagy szinten tartja életminőségét!

Ma már elmondható, hogy a legtöbb orvos tisztában van azzal, hogy a betegek így vagy úgy, de alkalmaznak házi praktikákat, étrendkiegészítőket az állapotuk javítása érdekében, így nem fognak meglepődni azon sem, ha a beteg búzafűlét fogyaszt. A legjobb, ha az orvos is tud róla és ha az elején még kételkedik is a hatékonyságában (mivel nem mindenki ismeri) később a beteg jó vérképét, kiváló általános állapotát látván ő maga is támogatni fogja a fogyasztását!

Nagy boldogság számomra, ha ilyen pozitív tapasztalatokat kapok, hiszen ez egyfajta visszaigazolás arra vonatkozóan, hogy a munkám és a búzafűlé készítményem segítséget nyújthat még a legnehezebb időszakban is és családok életét teheti szebbé, teljesebbé!

Az alábbiakban közlöm egy Kedves Fogyasztóm (aki hozzájárult az írottak ismertetéséhez) meglátásait teljes terjedelmében:

2012 évvégén vastagbélrákot állapítottak meg 69 éves nevelőapámnál. A kisebb polipokat és kinövéseket eltávolították, de találtak egy nagy meretű daganatot , amire több figyelmet szántak.

2013 januárban hatalmas műtétre került sor, és nem csak a daganatot, de a vastagbél egy részét is ki kellett vágni. 2 hét kórházi tartózkodás után hazaengedték, de azonnali kemoterápiát javasoltak. Minden második héten be kellett feküdnie 3 napra a kórházba folyamatos vénás kezelésre.

Február végére 15 kilót lefogyott. Márciusban megkerestem Önt Kedces Zoltán  (ismerősök ajánlották Önt). Április 1-től elkezdte a napi 2 kockát inni a Sofiel bio búzafűléből és azonnali javulást tapasztaltunk! Elöször az étvágya javult, majd a hangulata, kedélyállapota és hamarosan elkezdett hízni is. Minden alkalommal amikor befeküdt a kórházi kezelésre vérképet csináltak ellenőrzésképpen. Májusban az orvos felfigyelt a vérkép javulására és azt mondta, bármit is csinál, ne hagyja abba, mert nagyon jól reagál rá a szervezete!

Én úgy tudom 4 hónapon át itta a búzafűlevet, augusztusra sikerült visszahíznia az eredeti súlyát, mind a 15 kilót. Megismételték a vizsgálatokat augusztus közepén (vérkép, tükrözés, CT) és a ráknak hült helyét találták!! Teljesen tiszta vastagbelet látott az orvos a képeken. Abba is hagyták a kemoterápiát azonnal és legközelebb 6 hónap múlva kell menni kontrollra.


Nemrégiben ünnepeltük nevelőapukám 70. születésnapját és a család legnagyobb boldogságára annyit evett amennyit csak bírt!!!
 
Köszönjük mégegyszer a segítségét!!!


Reger Szilvia