Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

A búzafűlé vitaminjai

 

A mai modern társadalomban egészségesnek maradni annyi mintha egy darázsfészket megbolygatva szeretnénk egyetlen egy darázscsípés nélkül megúszni a manővert! Ergo igen nehéz feladat.

Az egészséges szervezethez, optimális anyagcseréhez elengedhetetlenek olyan bioelemek mint például a vitaminok.

Ez az anyagok segítik a sejtek regenerációs- és felépítő folyamatait azáltal, hogy elérhetővé teszik sejtjeink számára a táplálékból felvett szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat. Nélkülük ezeket a fő tápanyag csoportokat nem tudnánk hasznosítani.

A búzafűlé tökéletes vitaminforrás a számunkra.

A búzafűlé élő ételnek számít így a legnagyobb mennyiségben és a legjobb minőségben őrzi meg számunkra a vitaminok egész sorát szemben az élettelen túlfőzött ételekkel, zöldségekkel és gyümölcsökkel szemben. Hozzáteszem a táplálékkiegészítőknél is jóval erősebb és intenzívebb hatással bír élettel teli mivoltának köszönhetően!


Lássuk milyen főbb vitaminokat tartalmaz és ezek az anyagok miként segítik életfunkcióink zavartalan működését:


C-vitamin: körülbelül annyit tartalmaz belőle mint a citrusfélék, de többet mint a paradicsom és a burgonya. A C-vitamin hozzájárul a bőr, a fogak, az íny, a szem, az izmok és az ízületek épségének megőrzéséhez, elősegíti a növekedést és fejlődést, támogatja az immunrendszert és nagyszerű antioxidáns.

A-vitamin: a sötétzöld salátákhoz hasonló mennyiségű A-vitamint tartalmaz, de többet mint a gyümölcsök és bizonyos zöldségek. A búzafűlében A-provitamin (karotin) található, ami a belekben alakul át A-vitaminná és fejti ki jótékony hatását. 
A halzsírban, a májban, az állati eredetű ételekben és a táplálékkiegészítők 98%-a olyan A-vitamint tartalmaznak, mely felhalmozódik egy idő után és hipervitaminózist produkál, ez a vitaminhiányos állapot ellentetje és súlyos problémákat tud okozni! 
Az A-vitamin fontos a normális növekedésben, fejlődésben, rákellenes hatású, hozzájárul a védekező rendszer megfelelő működéséhez, jó látást szavatol, egészséges ivarsejteket és jó nemi működést biztosít, emellett erősíti a csontokat is.

B-vitamin komplex: (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12) kiváló forrása a B-vitaminoknak. Ezek az anyagok a szénhidrátok energiává való alakítást segítik elő, támogatják az idegrendszert, az emésztőszerveket, valamint a mellékvesét is. Kiváltképp fontosak mint stresszellenes vitaminok így a túlhajszolt életmódunkból fakadóan folyamatos utánpótlásuk szükséges a szervezet számára.

E-vitamin: zsírban oldódó vitamin, erős antioxidáns, valamint fokozza a termőképességet, erősíti a szívet. Hiányállapota esetén izomsorvadás, meddőség, lassú és nem teljes sebgyógyulás figyelhető meg.

K-vitamin: véralvadási faktor, így segíti a véralvadást, támogat bizonyos májfunkciókat és a zsírfelszívódást.

 

Kicsattanó egészség, magas vitamintartalmú bio búzafűlé >>