Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

A búzafűléről online

 

Nincs lehetősége vagy ideje személyesen konzultálni velem?

Halgassa meg online élő előadásaimat a búzafűléről!

 

Minden csütörtök este 20:00 órától előadást tartok webkonferencia termünkben a búzafűlé kedvező hatásairól, törénetéről és a vele kapcsolatos érdekességekről!

Ha még nem hallott a búzafűléről akkor nagyon fontos, ha már hallott, de szeretne többet megtudni akkor érdemes résztvennie az előadásokon!

Nem kell mást tennie mint az előadás kezdése előtt 5 perccel lépjen be a webkonferencia terembe és máris egy igazi búzafűlé fogyasztói-baráti körbe csöppen, ahol érdekes információkat, tapasztalatokat tudhat meg!

Az alábbi ikonra kattintva máris a webkonferencia teremben találja magát! (Fontos, hogy csak a kezdés előtt legfeljebb 10 perccel tud belépni. A belépésnél elegendő egy felhasználónevet megadni, jelszó nincs.) Ha az ikon zöld akkor a terem nyitva van, ha piros akkor zárva: 

 

Az előadás időtartama körülbelül 30 perc.

Szerettel várom! Hívja meg barátait is!

 

Belépés után az alábbi termet fogja látni a képernyőjén:Amennyiben nem tölti be Önnek a termet a program, lehetséges, hogy az Adobe Flash Player egy régebbi változata fut a számítógépén, a legújabb verziót az alábbi linkre kattitntva tudja letölteni:

http://get.adobe.com/flashplayer/