• A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A daganatos betegek kiegészítő kezelésében fontos szerepett kapott a búzafűlé az utóbbi évek során, hiszen alkalmas lehet az onkológiai kezelések során jelentkező mellékhatások enyhítésére és segít egy jobb életminőség elérésében!

  Tovább
 • Mikrobióta Blog

  Mikrobióta Blog

  Miként lehet képes bélflórája megváltoztatásával újra egészséges lenni? Ismerje meg a bélrendszerében élő organizmusok titokzatos világát, tudja meg hogyan befolyásolják immunrendszerünk működését, közérzetünket, hangulatunkat ezek a parányi lények!

  Érdekel
 • Eredményes fogyókúra

  Eredményes fogyókúra

  A búzafűlé hatékony kiegészítője a fogyókúrának, illetve számos olyan enzimet tartalmaz, amelyek gátolhatják az elhízás kialakulását. Ásványi anyag tartalma lúgosító hatása révén is képes lehet ellensúlyozni a felesleges kilók felszedését!

 • Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  "Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul!"

  Tovább
 • Szakértői tanulmány

  Szakértői tanulmány

  Tudja meg milyen betegségek esetén alkalmazható kiegészítőként a búzafűlé, milyen pozitív élettani hatásokat képes kifejteni! Mikor, mennyit és meddig? Iratkozzon fel információs leveleimre és töltse le a tanulmányt!

  Lásd lentebb...
 • Sav-lúg egyensúly

  Sav-lúg egyensúly

  Tudta, hogy a búzafűlé bázikus ásványi anyagokban gazdag? A bázikus ásványok elsődlegesen fontosak a szervezet sav-lúg egyensúlyának fenntartásában! Felejtse el a drága és hatástalan lúgosító porokat, igyon élettel teli búzafűlevet!

A kutatók szemével


A kutatók szerint is széleskörű alkalmazási lehetőségek rejlenek
a búzafűlében, mint hatékony kiegészítőben

A búzacsírával, illetve a búzafű kivonatokkal kapcsolatos vizsgálatok igen kis számot mutatnak a mai napig. Ez annak köszönhető, hogy a búzafűlevet és a benne rejlő klorofillt nem lehet sokszorosítani és különféle gyógyszeripari eljárásokkal nagyüzemileg előállítani, emiatt sem a kutatások finanszírozása, sem magának a búzafűlének a hírértéke nem kifizetődő az egészségiparnak. Hozzáteszem a klorofillt megpróbálták szintetikus úton előállítani, így nyerték a klorofillint, aminek a hatása messzemenően alulmúlta természetes változatát.

Egy 2015-ben publikált tudományos cikk sok tekintetben hatásos kiegészítőnek írja le a búzacsíra-, illetve búzafű kivonatokat. Laboratóriumi in vitro vizsgálatok keretében a fermentált búzacsíra kivonat rákellenes hatást mutatott, mely során a daganatos sejtek apoptózisát, azaz programozott sejthalálát indukálta. Állatkísérletekben eredményesnek bizonyult a búzafűlé a rákmegelőzés, valamint bizonyos rákos elváltozások kiegészítő kezelése során, továbbá a daganatos folyamatok elleni immunológia válasz serkentésében és az oxidatív stresszel szembeni védelemben is.

A klinikai vizsgálatok során kimutatták a búzafűlé szinergikus együttműködését a kemoterápiában alkalmazott daganatellenes szerekkel, valamint a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésében betöltött fontos szerepét is. A kutatók szerint eredményes lehet a búzafűlé fogyasztása (főként az életminőség javítása céljából) rheumatoid arthritis, colitis ulcerosa, hematológiai kórképek, cukorbetegség és elhízás esetén. Nagyobb mintát felvonultató klinikai kutatásokra van szükséges az eredmények további megerősítésének céljából.

Forrás: Bar-Sela G. és mtsai. The Medical Use of Wheatgrass: Review of the Gap Between Basic and Clinical Applications. Mini Rev Med Chem. 2015;15(12):1002-10.


Minden, a természet által nyújtott eszköz fegyver, mellyel védhetjük vagy éppen visszaszerezhetjük elveszített egységünk, egészségünk!

Szeretettel és üdvözlettel,

Pintér Zoltán
Kezdje el még a héten a búzafűlé fogyasztását! Tekintse meg kedvezményes bio búzafűlé kínálatunkat! Szinte minden megrendelt mennyiség mellé ajándék búzafűlé jár! Megnézem >>
Jogvédett tartalom! 2018 ©

Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Megosztás