Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Ajándék bio szőlőmag


Ajándék bio kékszőlőmag-őrlemény
5 zacskó búzafűlé rendelése esetén

 

 

Kedvezményes árú 5 + 1 ajándék zacskó Sofiel bio búzafűlé megrendelése mellé most bio minősítéssel rendelkező, kékszőlőmag őrleményt kap ajándékba (1500 Ft értékben, 100 grammos kiszerelésben)!
Bio Portugieser, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és Merlot kékszőlőből készült magőrlemény. A mag teljes olajtartalmát tartalmazza, Biokontroll által ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, tartósítószert nem tartalmaz. 

Manapság egyre több táplálék-kiegészítőben található valamely magnak az őrleménye (és a legtöbben a szőlőmag őrleménye), hiszen felismerték hogy a magok igen értékes beltartalommal rendelkeznek és hatóanyagaik pozitív élettani hatással bírnak, amit számos kutatással alátámasztottak. Persze idő közben az is kiderült, hogy sok kultúrában a magfogyasztást nem feledték el, sőt, központi helyet foglal el a táplálkozásban. 


Rengeteg értékes tápanyaga mellett rosttartalma is magas, ami hatékonyan tisztítja a beleket. Értékes mikrotápanyagai az őrlésnek köszönhetően könnyen felszívódnak, általánosságban segíti a szervezet védekező és öngyógyító funkcióit. Érvédő hatású, magas és hatékony antioxidáns-tartalmú anyag. 

Egy kúra időtartama ideális esetben 6 hét, javasolt napi 1 kávéskanál folyadékba vagy joghurtba keverve. Célszerű fogyasztása alatt ügyelni a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni. Ajánlott 6 éves kortól minden korosztálynak megelőzés és a szervezet támogatása céljából. Orvosi kezelések alatt állók kérjék ki orvosuk véleményét. A 100g kiszerelés kb. egy hónapra elegendő. Ősszetevői: 90% kékszőlőmag, 10% kékszőlőhéj. Fogyasztói ára: 1.500 Ft/100g zacskó.


A tönkölybúza-csíra-fűből a lét kipréseljük, mivel egyrészt a rostokat az emberi szervezet nem képes megemészteni, másrészt pedig fű formában körülményes (és nehéz is lenne) elegendő mennyiséget belőle bevinni. A rostok azonban lepucolják a bélfalakat, így a vérünkön, a bőrünkön (gyakorlatilag az egész szervezetünkön) túl a bélfalak is tisztításban részesülnek. A kékszőlőmagba zárt értékes anyagokhoz az őrlés által jutunk hozzá és tesszük azt a bélrendszerünk által felszívható formájúvá. A búzafűlé mellett a kékszőlőnmagon keresztül egy más forrásból származó nyers tápanyagbombához jut a szervezet. Használhatja az egyes búzafűlé kúrák közötti időszakokban vagy közvetlenül a búzafűlé mellett, hogy még intenzívebbé tegye tisztító-, sejtfiatalító kúráját!


 


Egy érdekes cikk a vörös- és kékszőlő fajok magjának daganatos sejtekekkel szemben tanusított viselkedéséről, egy újabb ok, amiért érdemes szőlőmagot fogyasztani!
 

 A vörös szőlőmag kivonat rombolja a rákos sejtek DNS
regenerációs mechanizmusát

 

Forrás: naturalnews.com - Fordította: Briglovics Zalán
 

A kisérletben, amiben egereket használtak azt figyelték meg a kutatók, hogy a vörös szőlőmag kivonat/őrlemény/olaj olyan mechanizmust indított el, ami olyan módon rombolta a rákos sejtek DNS-ét, hogy az meggátolta a rákos sejtek képességét, hogy regenerálódjanak és sokszorozódjanak. A cikkben az olaj szót is használjuk, mivel a vörös szőlőmag olaja úgy hisszük joggal tekinthető a mag esszenciájának, kivonatának.(a szerk.)

A vörös szőlőmag kivonat/olaj már sok kutatás tárgya volt, hogy bebizonyítsák azt, hogy a szőlőmagban található polifenol támogatja az "agy egészségét", javítja a felfogást, ugyanakkor csökkenti a szellemi elbutulás esélyét. A vörös szőlőmag rendszeres fogyasztása most már bizonyítottan egy kiváló szövetséges a rák elleni háborúban.
 

A vörös szőlőmag kivonat/olaj csökkenti egyes rák betegségek növekedési ütemét akár 67 %-al is!
 

A vezető kutató Dr. Rajesh Agarwal és csapata megállapította, hogy a kisérleti egerek rákos sejtjei, vörös szőlőmag kivonat hatására akár 67 %-al lassabban nőttek, csökkent a halálos tumorok fejlődési üteme és a DNS károsodása, de a vörös szőlőmag kivonat/őrlemény gyorsította a rákos sejtek programozott sejthalálát. Azért egereket használtak a kisérletekhez, mert az egerek hasonlóan fejlesztenek tumoros sejteket és áttéteket, mint az ember.

A kutatók azt találták, hogy a vörös szőlőmag kivonat/olaj olyan környezetet teremt szervezetükben, ami nem megfelelő/előnyös a rákos sejtek burjánzásához. Az amerikai kutatók megállapították, hogy a vörös szőlőmag kivonat/őrlemény egyrészt károsítja a rákos sejteket, másrészt lezárja azokat a mechanizmusokat, amiken keresztül a rákos sejt gyógyítaná önmagát.

Nagyon fontos az is, hogy mellékhatás vagy mérgezés tünetei nem figyelhetők meg a vörös szőlőmag őrlemény/olaj szedése során. A vörös szőlőmag kivonat/őrlemény úgy hat, hogy kikapcsolja az egyik sérülékeny regenerációs útvonalát a rákos sejtnek, de érintetlenül hagyja az egészséges szöveteket.
 

Dr. Agarwal arra a a következtetésre jutott, hogy a rákos sejtek nagyon sérülékenyek, ha valamely hibás vagy tökéletlen öngyógyító mechanizmusukat támadjuk. Ez nem igaz az egészséges sejtekre, ezért azok érintetlenek maradnak a szőlőmag kivona/őrlemény által.

Habár ez a kutatás kifejezetten a nyak és fej területeinek bőrrákos megbetegedését vizsgálta, korábbi kisérletek már azt mutatták, hogy ez a természetes gyógyszer nagyon hatásos a leukémia, bőrrák, mellrák, vastagbélrák, tüdőrák, gyomorrák és prosztatarák esetében is.

 

Eredeti cikk: http://www.naturalnews.com/034893_grape_seed_extract_cancer_cells_DNA.html