Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Áldott Karácsonyt

 

Köszönöm egész éves hűségét!

 

Bízom benne, hogy hasznos tanácsokkal és tudnivalókkal láthattam el Önt a búzafűlé témájában 2013-ban is, illetve fogyasztómként A Sofiel bio búzafűlével friss és enzimdús búzafűléhez tudtam juttani Önt és kedves családját!

Nagy öröm számomra, amikor egy-egy olvasóm, fogyasztóm elégedett és hálás hangon szólít meg levelében vagy telefonhívása során! Istennek hála ebben az évben is kaptam számtalan levelet és hívást, amelyekben gyógyulásokról, állapot javulásokról számoltak be! A pozitív eredmények és tapasztalatok évről-évre megerősítik bennem a búzafűlevünk kiegészítő terápiás hatásába vetett hitemet!

2014-ben több fejlesztéssel, újult erővel látunk neki feladatainknak én magam és a fáradhatatlan energiával rendelkező őstermelői csapat annak érdekében, hogy prémium minőségű és a magyar piacon valóban egyedi búzafűlé terméket legyünk képesek Önnek kínálni ezentúl is. Frissítem a búzafűlé tudástárat is, amelyekből folyamatosan új és értékes információkat fog kapni kétheti rendszerességgel amennyiben feliratkozott információs leveleimre!

Köszönöm, ha termékem hatékonysága révén másoknak is ajánlotta oldalamat, búzafűlevemet!

Köszönöm, hogy rendszeresen megtisztelt figyelmével!

Köszönöm, hogy búzafűlé rendelésével másoknak is segíthettem!

2013-ban is segítettünk, ahol csak lehetett. Továbbra is a Varga Tünde ösztöndíjjal rossz helyzetben élő kisdiákok támogatását tettem lehetővé a búzafűlé rendelésekből befolyó pénzből.

Sajnos találkoztunk olyan rákbeteggel is, aki igen nehéz körülményei miatt semmilyen alternatív eszközt nem tudott igénybevenni, amivel javíthatta volna az állapotát, ezért ingyenesen biztosítottunk számára búzafűlevet.

Nagyon bíztató partnerkapcsolatok születtek az elmúlt hónapok során, hiszen számos természetgyógyász, orvos és egészségügyi szakember vette pártfogásába búzafűlé készítményünket és ajánlotta betegi számára! Ebből is látszik, hogy a búzafűlé milyen tökéletesen kiegészíti az orvosi kezeléseket és képes a beteg gyógyulását minden oldalról megtámogatni!

Őszintén remélem, hogy a következő évben is viszont látom oldalamon és továbbra is hűséges olvasója, fogyasztója marad A hazai búzafűlé fogyasztók lapjának!

Addig is fogadja jókívánságaimat és egy kis ajándékot sok-sok szeretettel!

Áldott, Békés és Szeretetben Gazdag Karácsonyt és
Jó egészségben, Szerencsében Bővelkedő Új
esztendőt kívánok Önnek és családjának!


Pintér Zoltán
(Nagyításhoz kattintson a képre!)