Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Ásványianyag-tartalma

Az emberi testben éppoly fontos funkciókkal bírnak az ásványi anyagok mint a vitaminok. Segítik a kiválasztó és vérképző tevékenységét szervezetünknek, enzimekhez kötődnek így az enzimatikus folyamatok nélkülözhetetlen elemei és mint apró kis motorok úgy hajtják szervezetünket. A csontok, fogak egészségéhez elengedhetetlenül fontosak.

Az élővilágban mindenhol megtaláljuk őket, az emberi testben megannyi szerves ásvány található, melyek például vezetőként funkcionálnak a bennünk futó bioáram esetében.

Kutatások igazolják, hogy például a búzafűlében is található szerves ásványok tízszer vagy akár hússzor is jobban szívódnak fel mint a szervetlen, mesterségesen előállított ásványi sók.

Az ásványi anyagok fontos szerepet játszanak az anyagcsere-folyamatok egyenletes fenntartásában, különösképp a vér pH értékének szabályozásában. Normál esetben a vár pH értéke enyhén lúgos 7,3-7,45 közötti értéket mutat. Az anyagcsere eredményeként folyamatosan keletkezik sav a szervezetünkben. A bázikus (lúgos) ásványi anyagok ezen savak semlegesítéséért felelősek így védik fogaink, csontjaink egészségét, és megóvják szervezetünket a betegségektől. (A savas köteg felszámolásával nincs táptalaja a legtöbb kórokozó mikrobának, illetve a tumor sejtek sem szeretik a lúgos közeget.)

A búzafű lúgosítja a vért a benne található magnézium, kalcium és kálium révén.


Kalcium: segít az erős csontok és fogak felépítésében, biztosítja a megfelelő szívműködést, kiegyenlítő puffer a vérünkben. Ne feledjük, hogy a kalcium jó felszívódásához elengedhetetlen több tovább elem, ezeket a búzafűlé mind egyben tartalmazza! Kalcium hiány jele: izomgörcs, viszketés, reuma, ízületi gyulladás.

Vas: létfontosságú ásvány a vörösvértestek kifejlődéséhez ezen keresztül pedig ahhoz, hogy az éltető oxigén a tüdőből eljusson a sejtekhez. Hiányában erőtlenek és vérszegények lehetünk. A szervetlen vas (tablettás) legtöbbször székrekedést okoz, a búzafű vastartalmának nincs semmilyen mellékhatása.

Nátrium: segíti az emésztést és kiválasztást, szabályozza a folyadékmennyiséget a testben, a sejtek szintjén részt vesz az ingerület átvitelben, sejt elektromos tevékenységben. A szintetikus nátrium (konyhasóban) fokozott bevitele magas vérnyomást, gyomorfekélyt és agyvérzést idézhet elő.

Kálium: a fiatalság ásványa. Egyensúlyt teremet az ásványi anyagok között, biztosítja az állandó testsúlyt. Izomerősítő, bőrregeneráló és teljes szépséget kölcsönöz.

Magnézium: annyi található benne mint a brokkoliban vagy a kelbimbóban, melyek szintén nagyon egészségesek! Nélkülözhetetlen az izomműködésben, biztosítja a belek épségét, serkenti a kiválasztó funkciókat. Érdekesség, hogy a magnézium részt vesz a zsírmáj nevű betegség megelőzésében és kezelésében, eltünteti a máj zsíros beszűrődéseit.

 

A búzafű szintén királyi rangot képvisel a nyomelem tartalmát tekintve is, ezek közül a fontosabbak:

Szelén: rákellenes hatású

Cink: jó májfunkció és fehérjeszintézis biztosítéka, egészséges hajkorona megóvásának kulcsa.

 

Nyomelem és ásványi anyag kavalkád egy zacskó bio búzafűlében>>