Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

ÁSZF


1. Adatvédelmi nyilatkozat


 

1.1. A személyes adatok rögzítése és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.

1.2. A vásárlók és megrendeléseik vagy egyéb megadott személyes adataik A hazai búzafűlé fogyasztók lapjának adatbázisába kerülnek. Ezen adatokat kizárólag piackutató és ajánlattevôi tevékenységhez használjuk az adatkezeléshez használt szolgáltató cégekkel együtt (Google, tárhelyszolgáltató, és a termék kizárólagos forgalmazója), harmadik félnek nem adjuk át.

1.3. Búzafűlé rendelés alkalmával (a leadott online űrlap elküldésével) a fogyasztó beleegyezését adja email címének további információs levelek, hírlevelek kiküldésének felhasználására. Amíg leiratkozási szándékának nem tesz eleget, addig A hazai búzafűlé fogyasztók lapja (annak szerkesztője, azaz Pintér Zoltán) jogosult heti rendszerességgel hírlevelet küldeni a fogyasztó részére. Továbbá hozzájárul, hogy a rendelés lebonyolításához szükséges adatait (név, postacím, telefonszám) a termelésért- és kiszállíttatásért felelős kollégáknak továbbítsa.

1.4. Az adatkezelés- és tárolás minden esetben a hírlevél feliratkozó, illetve megrendelő törlési kérelméig tart.

ADATKEZELÉS NYILVÁNTARTÁSI SZÁMA: NAIH-70497/2013.

 


2. Szerzői jog - Copyright 2012.


 

2.1. A hazai búzafűlé fogyasztók lapjának szöveges vagy képi tartalmának engedély nélküli másolása, felhasználása szerzői jogsértésnek minősül, ami azonnali (előzetes tájékoztatás nélküli) jogi lépéseket von maga után minden esetben!3. Megrendelés


 

3.1. Megrendelése elektorinkus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. paragrafusában foglaltak érvényesek. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. évi (II.5.) kormányrendelet rendelkezik annak megfelelően.

3.2. A megrendelés leadásával egyidejűleg a megrendelő kötelezi magát arra, hogy a telefonon megbeszélt és általa is elfogadott napon köteles átvenni a fagyasztott búzafűlét. Amennyiben a Megrendelő a vele egyeztetett és jóváhagyott időpontban nem veszi át a terméket és az minőségromláson megy keresztül a kiolvadás miatt, akkor a keletkezett kár minden esetben a Megrendelőt terheli! Előre utalás esetén a vételárat a keletkezett kár miatt nem jogosult visszaigényelni a Megrendelő, illetve utánvételes kézbesítés során egységesen köteles a rendelés értékének 75%-át megtéríteni a Megrendelő vállalkozásom számára!

3.3. A kedvezményes búzafűlé csomagoktól, a csomagokhoz társuló ajándékoktól való eltérés jogát fenntartjuk!4. Számlázás


 

4.1. Az oldalon feltüntetett lehetőség szerint a vásárló emailben vagy telefonon élhet számlaigénnyel. Amennyiben a vásárló ezen igényével nem él a készítmény átvételétől számított 3 napon túl reklamációt nem fogadunk el!

4.2. A vásárlásról szóló nyugtát, vagy külön számlaigény esetén a számlát minden esetben utólag postázzuk ki a kézhez vételtől számított 7 munkanapon belül.5. Szállítás


 

5.1. A megrendelő kötelezi magát a rendelési űrlap elküldésével arra, hogy amennyiben akadályoztatása végett nem tudja a szállító által kijelölt időpontban átvenni a búzafűlé készítmény, úgy gondoskodik arról, hogy más családtagja, megbízottja vegye azt át. Ennek elmulasztásából fakadó termékkárokért kizárólag a vásárló felelős!

5.2. A Szállító kötelezi magát, hogy utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevô által megrendelt, az általa megjelölt és kiválasztott termékeket a kijelölt szállítási címre eljuttatja. A megrendelés teljesítésének akadályoztatása esetén a Szállító köteles haladéktalanul e-mailban, vagy telefonon  felvenni a kapcsolatot a Vevôvel, a tájékoztatás érdekében.

5.3. A vásárló köteles az általa megrendelt, a megjelölt címre, a szállító által  kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által visszaküldött igazoláson (email értesítőben) feltüntetett vételárat előre utalás esetén banki átutalással kifizetni, mely a csomagolás és szállítási költségeket is tartalmazza.

5.4. További jogi kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévôk között kötött szerzôdésekrôl szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai vonatkoznak.6. Visszavásárlás és Garancia


 

6.1. Termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden esetben!

6.2. Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

6.3. A termék visszavásárlása a kézhez vételtől kezdve 8 napon belül lehetséges, amennyiben a termék sértetlen, annak védőfóliáját nem távolították el! Kivéve, ha a készítmény minőségével kapcsolatban van egyértelmű és bizonyítható problémája.

6.4. Felbontás után, mivel élelmiszerként kezelendő a termék, visszavásárolni már nem tudjuk!

6.5. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

6.6. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.7. Nyilatkozat a termékről


 

7.1. A weboldalon bemutatott búzafűlé nem gyógyszer, vagy gyógyászati készítmény. A búzafűlé nem helyettesít gyógyszereket vagy gyógyászati kezelést, csupán a hiányos, helytelen táplálkozást hivatott kiegészíteni. Az oldalainkon publikált tartalom az interneten és folyóiratokban megjelent leírásokból merít.

(C) 2013 - A hazai búzafűlé fogyasztók lapja
Kapcsolat: info@reformgyogyasz.com
web: www.reformgyogyasz.com