Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Az étrendkiegészítésről

Az utóbbi tíz évben igencsak megszaporodtak a bioboltok, patikák és drogériák polcain a különféle étrendkiegészítők.

Ez azt is mutatja, hogy nem csak a kereskedők, gyártók zsebe szeretne még inkább megtelni, hanem az emberek többségében is kifejlődött egyfajta igény az étrendkiegészítők mindennapi alkalmazására.

Amikor az étrendkiegészítőkről beszélünk az egyik szemem sír a másik nevet. Ugyanis a tény, hogy ma már minden ötödik magyar ember szed valamilyen tablettát, főleg vitaminokat arra utal, hogy mindaz, amit nap mint nap beviszünk a szervezetünkbe nem elégíti ki az igényeinket. A nagymamám még most is szid, amikor látja, hogy fiatal korom ellenére mennyi bogyót veszek be naponta. Ilyenkor mindig el kell neki magyaráznom, hogy az ételeink tápértéke, minősége már nem olyan mint amilyen az ő idejében volt. Ezek nem gyógyszerek, hanem a vegyes táplálkozásból adódó pozitív hatásokért eszem őket szinte minden nap.

Az étrendkiegészítők biztosítják szervezetünk optimális működését még ebben a kiszámíthatatlan, szennyezett világunkban is. Természetesen alkalmazásuk során oda kell figyelni a napi mennyiségre, arra hogy mit tartalmaz, mire ajánlják, de legfőképp, hogy biztonságos-e az adott termék (OÉTI, OGYI notifikációval rendelkezik-e).


Naphosszat lehetne sorolni az okokat, hogy miért érdemes ezeket a készítményeket fogyasztani:

  • Az élelmiszeripari adalékanyagok (tartósítószerek, mesterséges ízfokozók, színezékek, konzerválószerek), növényvédő szer- és állatgyógyászati szer-maradványok, nehézfémek és penésztoxinok alkalmasak lehetnek az alvó tumor sejt létrehozására.
  • Dohányzás, drog, alkohol és túlzott gyógyszerfogyasztás (antibiotikumok) gyengíthetik az immunrendszert. Ipari mérgekkel szennyezett a környezet, ez a levegő, a talaj és az ivóvíz romlásához vezet.
  • Termőföldjeink tápértéke jelentősen csökkent (elsavasodás), ezért növényeink vitamin és ásványi anyag tartalma is csökkent. A génmanipulált és a mesterségesen tárolókban érlelt zöldségek, gyümölcsök sem jutnak megfelelően vitaminokhoz.
  • A modern konyhatechnika radikális mértékben lecsökkenti a táplálékban rejlő értékes és hasznosuló anyagokat. Sütjük, főzzük az ételeinket és ezzel együtt pusztítjuk a vitaminokat és más szervezetünk számára létfontosságú elemeket.


Minőségibb táplálékkal, biotermesztésből származó hozzávalókkal és étrendkiegészítők alkalmazásával nagymértékben leküzdhetők a civilizációs ártalmak által kialakuló betegségek nagy része mint pl.:

-túlsúly

-magas vérnyomás

-allergia

-cukorbetegség

-daganatos megbetegedések


60 ezer új daganatos beteget diagnosztizálnak évente, és több mint 33 ezren halnak meg ebben a betegségben. A WHO legfrissebb prognózisa szerint 2020-ig további közel 50%-os emelkedés várható, ami azt jelenti, hogy akkor már évente 10 millió ember halálát fogja okozni ez a betegség a világon.

Ma a leggyakoribb egészségügyi problémák elsődleges oka lehet, a sejtek táplálását, vitalitását, regenerálódását elősegítő anyagok krónikus hiánya a szervezetben: a hiányállapot. Igaz, hogy étkezéseink során jóllakunk, de sejtjeink valójában éheznek, ugyanis táplálkozásunkkal nem juttatjuk be az optimális működéshez szükséges minőségi tápanyagokat. Így szervezetünk egyensúlya felbomlik, már fiatal korban jelentkezhetnek első tünetei, fáradékonyság, alvászavar, hajhullás, allergia, stb., később különböző szervi elváltozások.

 

Tápérték csökkenésére vonatkozó kutatási adatok:

(Elmúlt 30 évben)

Karotin tartalom: - 50% (répa)

E-vitamin tartalom: - 60% (paradicsom)

B12-vitamin tartalom: - 90% (húsfélék)

C-vitamin tartalom: - 80% (paprika)

Calcium tartalom: - 65% (tejtermékek)

Vas tartalom: - 50% (húsfélék)

Forrás: Dr. Márai Géza - Szent István Egyetem Környezetgazdálkodási Intézet Ökológiai Tanszék

 

Az adatok egyértelműen bizonyítják, hogy az ételeink alacsony tápértéke elengedhetetlenné teszi a 21. századi ember számára, hogy étrendkiegészítőkkel is növelje szervezete tápanyagellátottságát és ezzel biztosítsa annak egészséges működését.

A jótékony étrendkiegészítők és a gyógyszercégek által előállított szintetikus gyógyszerek között semmiféle kapcsolat nincs!

Test, szellem és lélek egysége a jól táplált, jól energetizált sejtjeinken is múlik!

Évezredek óta tudjuk, hogy a növények nem csak barátaink, de éltető források is, hisz a gyógynövények és más haszonnövények számtalan megoldást kínálnak számunkra az egészségünk és fiatalságunk, vitalitásunk megőrzéséhez.

Dr. Schnaubel és Dr. Koehler már a 30-as években vizsgálta a búzafűlében lévő hatóanyagokat. Ann Wigmore a Búzafű c. könyv írója, a már világhírű Hippokrates Health Institute megalapítója, könyvében azt írja, hogy: "Közel 30 éve „gyógyíthatatlan” betegeket kezel sikerrel búzafűlé terápiával. A búzafű szép lassan a világ legkeresettebb és legnépszerűbb egészségmegőrző csodanövénye lesz."  szólt az idézet, ami mára valósággá vált!

 

 

Sofiel bio búzafűlé -
Az étrendkiegészítők kiválósága!

 

Megtekintem az ajánlatot!