Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Bio búzafűlé rendelésFriss, zamatos és valóban bio!
Ez a Sofiel Bio Búzafűlé!

Gondos odafigyeléssel, őstermelői szakértelemmel kerül termesztésre ökológiai gazdálkodásban az a bio búzafű, melynek frissen préselt és gyorsfagyasztott levét kínálom Önnek! A préselés során a lé nem érintkezik fémmel, azonnal kitöltésre kerül a zacskós kiszerelésbe és perceken belül gyorsfagyasztjuk több, mint mínusz 70 fokkal, így védjük ki az oxidációs folyamatokat, a lé hatóanyaginak károsodását!

Célom az, hogy a lehető legjobb minőségű búzafűlét biztosítsam az Ön számára és mindig frisset, ezért heti két alkalommal kerülnek kiküldésre a megrendelt tételek. Budapestre futárunk, míg vidékre MPL vagy GLS futárral, speciális szárazjeges csomagolásban juttatjuk el a készítményeket 24 órán belül!

Általános méregtelenítéshez, lúgosításhoz, energiaszintünk növeléséhez és az immunrendszer erősítéséhez kíváló! Javasolt a használata, kezelőorvosával való egyeztetés után, krónikus betegségek és daganatos problémák esetén mint szupportív terápiás eszköz!100%-os, vegyszermentes, őstermelői bio búzafűlé!

Gluténmentes termék!
Megérkezett Hazánk első PI vízzel táplált
búzafűlé készítménye: a Prémium PI-BIO
búzafűlé minden kockája kirobbanó energia! 

Minden eddiginél ütősebb búzafűlé terméket tudunk kínálni ezentúl Önnek és szeretteinek, hiszen az eddig is fantasztikus erővel és intenzitással működő Sofiel bio búzafűlé mellett egy olyan búzafűből állítunk elő friss készítményt, melyet PI vízzel táplálunk ökológiai körülmények között. A PI vízzel öntözött és szeretetben, gondos odafigyeléssel termesztett búzafű mind a búzafűlé, mind pedig a PI víz többlet energiáját biztosítja Önnek! Próbálja ki még ma!

Részleteket a Prémium PI-BIO búzafűlé menüpontban talál!


Hazánk első számú léböjt szakértőjének véleménye a Sofiel bio búzafűléről

"Már hosszú évekkel ezelőtt rátaláltam, először csak az irodalmára, majd ezt követően sok különböző gyártású termékek kipróbálása adta meg számomra a választ és segített a döntésben.

Így évek óta minden reggel a Pintér Zoltán által elérhető Sofiel bio búzafűléből két kis kockát iszom a reggeli előtt kb. fél órával, ez elengedhetetlen nálam. Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé is nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul.

A vendégek csodálkozása vitalitásomat illetően jól esik és ösztönöz arra, hogy büszkén hirdessem, ez az életmód és a búzafűlé csodákra képes!"

Arádi Antónia(Visegrád - Vitalizáló vendégház)

 


Búzafűlé megrendelése mellé most 3 értékes Bónuszt is kap!
Nézzük csak melyek ezek...
 

 


BÓNUSZ 1.


 

Krónikus betegségek kiegészítő
kezelése búzafűlével
 

9 év tapasztalatát és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttem össze búzafűlé tanulmányomba, mely elsősorban a krónikus betegségek oldaláról mutatja be a tönkölybúzafűlé pozitív hatásait.

Ez az első olyan búzafűlé tanulmány, mely nemcsak hétköznapi, hanem tudományos alapokon is foglalkozik a búzafűlé hatásával!

Az értékes információk mellett tapasztalatokat és gyakorlati tippeket is olvashat, amivel még eredményesebbé teheti otthoni búzafűlé kúráját és hatékonyabban védheti meg saját maga és családja egészségét!

Mindezt most a Sofiel bio búzafűléje mellé kapja emailben a megrendelést követően letölthető pdf formátumban!BÓNUSZ 2.Hogyan változtassa pozitív szokásává a búzafűlé fogyasztást? Ajándék szakértői E-book, mellyel még eredményesebbé tudja tenni búzafűlé kúráját!

Ahhoz, hogy igazán komoly eredményeket tudjon elérni azon a területen, ahol változni kíván, nem elegendő pusztán búzafűlevet innia! Ennél sokkal többről van szó, egyfajta életritmust, szokásrendszert kell kialakítani az életében. Napi rutinná kell, hogy váljon a hétköznapjaiban az önmagára való odafigyelés, a tudatos étkezés és búzafűlé fogyasztás!

Búzafűlé rendelése mellé most ajándékba adom Önnek a Hogyan válhat szokásává a búzafűlé fogyasztása című E-bookom, mely lépésről-lépésre segíti Önt az egészséges életmód és hatékony búzafűlé kúra elérésében pozitív szokások kialakítása által!

+ Ajándék lépéskövető táblázattal!

 


BÓNUSZ 3.10%-os kuponkedvezmény minden
megrendelés mellé!

Sofiel bio búzafűlé megrendelése mellé egy kuponkódot kap, mellyel 10%-os kedvezményt tud azonnal igénybevenni Prémium PI-BIO búzafűlé vásárlása során.

A Prémium PI-BIO termékünk egy új és egyedülálló a magam nemében, hiszen egyesíti a friss, 100%-os tönkölybúzafűlé és a PI víz fantasztikus tisztító, energetizáló hatását. A készítményt PI vízzel táplált, ökológiai gazdálkodásból származó bio búzafűlé préselésével nyerjük! A termékről bövebben itt olvashat >>
BÓNUSZ EXTRÁK!Ez még mindig nem minden! Annak érdekében, hogy a búzafűlében
rejlő megannyi mikrotápanyag minél nagyobb arányban szívódjon fel
szervezetébe Ajándékba küldök Önnek már Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy doboz speciális prebiotikus készítményt!

 

A prebiotikumok, mint az Inulin, olyan oligoszacharidok, melyek tápanyagként szolgálnak a bélbaktériumok számára és megfelelő mikrokörnyezetet biztosítanak szaporodásukhoz. Az ajándék termék, mely búzafűlé megrendelése mellé jár automatikusan, egy 90 szemes Inulin készítmény. Bélflórájának erősítésével sokkal eredményesebb lehet bármilyen tápláló kúra, így a búzafűlé kúrája is! Komplex szakértői támogatásom keretében ezentúl erre is gondolok! Részletesen a bélflóráról itt >>

A terméket érdemes napi szinten fogyasztani vagy kúraszerűen napi 1-2 kapszulát 4-6 héten keresztül! (A prebiotikumokat érdemes kiegészíteni probiotikumokat tartalmazó termékekkel is.)

 


Még mindig nincs vége! A búzafűlékúra ajánlott szüneteiben egy másik szuperélelmiszerrel segítheti testének egészségét:

már Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy csomag vegyszermentes Szőlőmag-őrleményt kap további Ajándékként!

 

Ökológiai termesztésből származó, vegyszermentes, a mag teljes olajtartalmát tartalmazó szőlőmag-őrlemény! Magas tápanyagtartalma, polifenol tartalma, flavonoid tartalma, rosttartalma mind segítik szervezetét a búzafűléhez hasonlóan, és azt kiegészítően is. Használja búzafű kúrája kiegészítéseként főként betegség vagy lábadozás esetén, vagy a búzafűkúra ajánlott szüneteiben. Részletesen a szőlőmagról itt >>

Az őrleményt érdemes napi szinten fogyasztani 1 teáskanállal (kb. 4 gramm) kis folyadékba keverve, majd 2-3 dl folyadékot fagyasszon el.
Búzafűlé csomagok Önre szabva!
 

Más búzafűlevet kínáló honlapokon szembetűnő jelenség, hogy mindenki számára ugyanazon mennyiséget javasolja a forgalmazó. A búzafűléről tudni kell, hogy más és más módon fejti ki hatását egészséges és beteg embereknél, más mennyiségben kell inniuk és más eredményt is kell várniuk a búzafűlé kúrától. Éppen ezért igen félrevezető tud lenni, ha az adott forgalmazó az igények tudta nélkül kiküld annyi mennyiségű búzafűlevet a gyanútlan vásálónak egy krónikus probléma kiegészítő kezeléséhez, amennyi egy egészséges embernek se lenne elegendő!

Az alábbiakban olyan kedvezményes csomagokat választhat, amelyet az Ön igényeihez szabva alakítottam ki, mindegyik rövid leírása alapján el tudja dönteni melyik az az összeállítás, ami a leginkább szolgálja egészségét, felépülését! Amennyiben megerősítésre van szüksége, kérdései merültek fel, akkor mindenképpen hívjon fel telefonon, szeretettel várom hívását a +36 70 547 23 57-es számon!
 
 


Alapkúra csomag - Fő az egészség

Ezt a csomagot akkor javaslom, ha Ön alapvetően egészséges és mint egészségvédő kúraként szeretné használni a búzafűlevet mint például: léböjt kúra, általános diéta, mikrotápanyag pótló-  és roboráló étrend, egyéb méregtelenítő kúrák során.

Javasolt mennyiség: napi 1 kocka reggel, éhgyomorra

Tartalma: 2 levél Sofiel bio búzafűlé

Ára: 12 100 Ft
Vitaminpótló csomag - Töltődjön fel!

Minden ember életében vannak olyan periódusok, amikor lelkileg-pszichésen meggyötörtekké válunk, stressz hormonjaink az egekbe szöknek, az immunrendszerünk elnyomás alá kerül és vitamin, illetve antioxidáns készleteink kimerülnek. Ilyenkor válik fontossá, hogy étrendünket kiegészítsük úgynevezett szuper élelmiszerekkel (pl.: búzafűlé), melyek feltöltik energia- és tápanyag raktárainkat és segítik a védekezőképességünk megújulását, védik sejtjeinket az oxidatív stressztől!

Javasolt mennyiség: napi 2 kocka reggel, éhgyomorra

Tartalma: 3 levél Sofiel bio búzafűlé

10% kedvezmény, azaz - 1850 Ft!

Ára: 16 300 Ft
Kiegészítő kúra csomag - Úton a megújulás felé!

A kiegészítő kúra csomag nevéből adódóan krónikus megbetegedések esetén javasolt az orvos által előírt kezelések kiegészítésére, mint roboráló, általános erősítő, közérzetjavító és életminőséget javító szerként!

Javasolt mennyiség: a betegség súlyosságától függően napi 3-4 kocka, érdemes elosztva fogyasztani: reggel, éhgyomorra 2 kocka, a maradék mennyiséget délután két étkezés között.

Tartalma: 4 levél Sofiel bio búzafűlé

4-et fizet 5-öt kap!

+ Ajándék Inulin, + Ajándék Kékszőlőmag-őrlemény

5 950 +1200 +1200 Ft értékű ajándék:

1 levél Gratis Bio búzafűlé!

Ára: 23 800 Ft
Előrelátó kúra csomag - Csak előre!

Bizonyos előrehaladott krónikus problémáknál a hosszútávó gyógyszeres kezelés hoz eredményt, így van ez a kiegészítők alkalmazása során is. Főként daganatos betegeknek, szív- és érrendszeri panaszoknál, tápcsatornai fekélyek, -gyulladások, ízületi gyulladások esetén javasolt a hosszútávú búzafűlé kúra. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy milyen kiegészítőket kíván használni!

Javasolt mennyiség: 3-4 kocka naponta két részre elosztva (reggel-délután). Érdemes 2 havonta egy hét szünetet tartani majd ismét folytathatja a búzafűlé folyamatos fogyasztását.

Tartalma: 8 levél Sofiel bio búzafűlé

8-at fizet 10-et kap!

+ Ajándék Inulin, + Ajándék Kékszőlőmag-őrlemény

11 500 +1200 +1200 Ft értékű ajándék:

2 levél Gratis Bio búzafűlé!

Ára: 45 900 FtBio búzafűlé megrendelés

Csonka András és Lakatos Márk ajánlásával!

Az Ön neve *:
E-mail címe (Kérem, pontosan adja meg!) *:
Telefonos elérhetősége *:
Szállítási címe (ir. szám, város, út, utca, házszám, emelet) *:
Számlázási címe (amennyiben eltérő):
Hány zacskó bio búzafűlevet küldhetünk Önnek? (Kérjük írja be a darabszámot) *:
Hogyan szeretne fizetni? (a legördülő sávból válassza ki a megfelelőt) *:
Szeretne érdekességeket megtudni a búzafűléről? *:

Általános Szerződési Feltételek *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!Kiszállítási díjak Budapesten belül
 

Csomag Előre utalással (olcsóbb!) Utánvéttel
Alapkúra (2 levél búzafűlé) 500 Ft 990 Ft
Vitaminpótló kúra (3 levél búzafűlé) 200 Ft 690 Ft
Kiegészítő kúra (4+1 levél búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!
Hosszútávú kúra (8+2 levél búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!

 

Személyes átvétel Budapesten!

Budapesten ingyenesen átvehető a termékem előre 
egyeztetett időpontban: XX. ker. Liget u.

 


Kiszállítási- és csomagolási díjak vidékre

(Előre utalással gyorsabban és olcsóbban juthat hozzá termékünkhöz!)

Csomag Előre utalással (olcsóbb!) Utánvéttel
Alapkúra (2 levél búzafűlé) 1.990 Ft 2.390 Ft
Vitaminpótló kúra (3 levél búzafűlé) 1.790 Ft 2.190 Ft
Kiegészítő kúra (4+1 levél búzafűlé) 1.190 Ft 1.690 Ft
Hosszútávú kúra (8+2 levél búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!


 

Mitől marad friss és enzimdús a búzafűlé
amíg megérkezik hozzám? 

 


A Sofiel bio búzafűlevet, illetve a Prémium PI-BIO búzafűlevet vidéki megrendelőink számára speciális, szárazjeges csomagolásban juttatjuk el. A csomagolás megfelelő hőmérsékleten tartja a gyorsfagyasztott készítményt, így minőségromlás nélkül érkezik meg Önhöz! 

Az elkészítést és csomagolást követően MPL vagy GLS futárnak adjuk át a megrendelt készítményeket, aki 24 órán belül kiszállítja Önnek az ország bármely településére!

Budapesti megrendelőink számára helyi lerakatból, előre megbeszélt időpontban szálltja ki otthonába futárunk hűtőstáskában a terméket!

A személyes átvételhez kérem, hogy minden esetben vigyen magával hűtőtáskát!

 TerméktájékoztatókOnline letölthető Sofiel bio búzafűlé terméktájékoztató >>

 
Prémium PI-BIO búzafűlé terméktájékoztató >> 
 

 


Vizsgálati eredményekBiokontroll Hungária Nonprofit Kft. által kiállított bio tanúsítvány >>
 

Food Analytica által kiállított vizsgálati jegyzőkönyv >>
 

 


Termékkel kapcsolatos megjegyzésA Sofiel bio búzafűlé, illetve a Prémium PI-BIO búzafűlé önálló terápiás hatással nem rendelkezik, így gyógyszernek nem minősül! Nem alkalmas önmagában betegségek kezelésére. Kizárólag mint kiegészítő kezelés javasolt a fogyasztása a hiányos táplálkozásból adódó hiányállapotok kiküszöböléséhez, illetve a betegek életminőségének javításához! Használatával kapcsolatban egyeztessen háziorvosával is! Köszönöm!


 

Copyright 2014.