Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Bio tönkölybúzafűlé


A búzafűlé nem csodaszer, de sokszor
ott képes segíteni, ahol már mindent
bevetettek, de semmi sem hozott
eredményt! 

 Lassan kilenc éve foglalkozom és kutatom a búzafűlé egészség fenntartó és krónikus megbetegedésekre gyakorolt pozitív hatásait. Az elején én magam is szkeptikus voltam, de ahogy teltek-múltak az évek és egyre több búzafűlé fogyasztóval kerültem kapcsolatba, és rádöbbentem, hogy valóban egy igen érdekes és hatásos természetes eszközzel van dolgom. Lenyűgöző volt számomra megtapasztalni, hogy ez az igen egyszerű préselt lé milyen széles körben alkalmazható és milyen gyors és konkrét eredményeket tud produkálni! Az egészségmániás fiataloktól kezdve az idős, főként krónikus betegségekben szenvedőkig mindenkinek javasolt a használata akár kúraszerűen, akár folyamatosan fogyasztva, hiszen semmilyen mellékhatással nem jár!

Számos beteg beszámolóját meghallgattam, elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy a magyarokra leginkább jellemző krónikus állapotoknál komoly segítséget nyújthat az orvosi kezelések mellett. Támogatja, erősíti a szervezetet és a természetgyógyászok nyelvén szólva serkenti, elindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A tapasztalatok alapján hatékonyan alkalmazható cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák, ízületi gyulladások, reflux, tüdőbetegségek, fekélyek, allergia és bizonyos immunhiányos állapotok (nem veleszületett) esetén, mint kiegészítő.100%-os, vegyszermentes és enzimdús búzafűlé
egyenesen egy ökogazdaságból! Elgondolkodtató volt számomra, hogy az otthon préselt és termelőktől átvett levek is hatásosak voltak azoknál, akik rendszeresen fogyasztották a búzafűlevet. Szöget ütött a fejembe a gondolat, hogy mi lenne, ha egy prémium minőségű, nagy tisztaságú és a lehető legmagasabb tápanyag tartalmú búzafűlevet saját ökogazdálkodásban állítanánk elő és tennénk elérhetővé a búzafűlét kedvelők számára! Nagyságrendekkel erősebb és tartósabb hatást tudna kifejteni egy ilyen búzafűlé készítmény!

Így született meg az általam javasolt bio búzafűlé, mely bejegyzett bio minősítéssel rendelkező, frissen préselt, 100%-os tönkölybúzafűlé magas enzimaktivitással! Gondos, őstermelői szakértelemmel előállított, azonnal fogyasztható búzafűlé termék! Gluténmentes, így lisztérzékenyek és paleolit táplálkozást folytatók is nyugodtan fogyaszthatják!

Egyenesen az ökogazdaságból!


A frissen levágott fűből préselt levet ökotasakba zárjuk és azonnal gyorsfagyasztásra kerül, mínusz 70 fokos szárazjégbe merítjük, így extrém gyorsan fagy meg a lé, ami biztosítja a hatóanyagok sérülésmentes megőrzését és élő, aktív enzimjeinek a jelenlétét, amikor azt Ön már az otthonában fogyasztja!

 

 

Nézzük mit mond a Bio búzafűléről
Hazánk első számú léböjt szakértője!
Hazánk első számú léböjt szakértőjének véleménye a Sofiel bio búzafűléről

"Már hosszú évekkel ezelőtt rátaláltam, először csak az irodalmára, majd ezt követően sok különböző gyártású termékek kipróbálása adta meg számomra a választ és segített a döntésben.

Így évek óta minden reggel a Pintér Zoltán által elérhető Bio búzafűléből két kis kockát iszom a reggeli előtt kb. fél órával, ez elengedhetetlen nálam. Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé is nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul.

A vendégek csodálkozása vitalitásomat illetően jól esik és ösztönöz arra, hogy büszkén hirdessem, ez az életmód és a búzafűlé csodákra képes!"

Arádi Antónia (Visegrád - Vitalizáló vendégház)És mit mondanak, akik már használják?

Néhány új fogyasztói tapasztalat
 

 

A vitalitásom forrása!

"Nekem ami a legfeltűnőbb hogy kevesebbet alszom és kipihentebb vagyok. Régebben simán aludtam 10 órát. Most ha 7-8 órát alszom bőven elég.

Nagyon jó az étvágyam, az emésztésem is helyrebillent és kiváló a közérzetem!

Pálfi János (Budapest)

 A búzafűlének köszönhetem,
hogy nem adtam fel!

Kiskorom óta küzdök a súlyproblémával. Nem voltam nagyon-nagyon kövér, de egy plusz 10 kiló valahogy mindig feljött! Szülés, stressz, magánéleti válság...mindenkinek ismerős lehet! Eljártam edzeni, nem ettem szénhidrátokat, meditáltam és mentek is a kilók szépen lefelé, de ahogy egy-két hétre leálltam szinte azonnal visszajött rám mindaz, amit keservesen leadtam!

A harmadik nekifutás után majdnem feladtam, hiszen 12 kilót tudtam lefogyni és ebből 8 kiló visszatért! Nem tudtam mit teszek rosszul, ekkor találkoztam a búzafűlével és egyedi hatásával. Egy hónap alatt képes voltam elérni azt, amit máskor két-három hónap alatt se és némi lazulás után sem tértek vissza a felesleges kilóim! Csak ajánlani tudom mindenkinek a búzafűlé fogyasztását, aki tartósan karcsúsodni szeretne!

Schefart Zsuzsanna (Budapest)

 Miért érdemes tőlem rendelnie
bio búzafűlevet?
 

Mert az orvosi egyetemi tanulmányaim mellett közel 9 éve foglalkozom a búzafűlé emberi szervezetre gyakorolt hatásaival, így tanácsadás keretében személyre szabott fogyasztási javaslatot tudok adni Önnek!
 

Mert a többi búzafűlé forgalmazótól eltérően nem csak "eladok" Önnek egy terméket, hanem szakmai segítségemmel olyan információkkal látom el Önt, amivel eredményesebb lesz búzafűlé kúrája!
 

Mert ismert hazai sztárok is nagy megelégedettséggel fogyasztják, mint például Voksán Virág (lemezlovas, média személyiség), Csonka András (színész, műsorvezető), Volosinovszki György (színész, énekes)!
 

Mert igazoltan bio minősítéssel rendelkező terméket kínálok Önnek!
 

Mert vállalkozásom keretében hosszú évek óta több száz embernek biztosítottam prémium minőségű búzafűlevet és értünk el állapotjavulásokat betegség esetén!
A búzafűlé termék, mely Csonka Andrásnak
sok eredménytelen próbálkozás után
hozott javulást reflux problémájára! 
Több száz tanácsot kaptam a problémámra, egy volt képes segíteni!

"Lényegében 15 éve már, hogy a reflux beköltözött az életembe. Hosszú ideig a gyógyszer elegendő volt a tünetek kompenzálására de kb fél éve megjelentek olyan tünetek, amiket a legtöbben a reflux számlájára írtak orvos ismerőseim közül. Ilyen az orrváladék hátracsorgás, a köhécselés, krákogás. Gégészeti szempontból nem találtak okot, és a reflux gyógyszerem és technikáim már nem vezettek eredményre.

A facebookon próbáltam tanácsot kérni, remélve, hogy valaki közelebb vezethet a megoldáshoz. Több százan írtak, néha elképesztő ötletekkel. Pintér Zoli barátom is olvasta soraimat és ajánlotta, próbálkozzam meg a búzafűvel. Eddig a búzafűről első helyen Dolly jutott eszembe, aki talán a legelkötelezettebb híve volt a terméknek, évekkel ezelőtt rengeteg nyilatkozata szólt arról, hogy fogyásban és egyéb egészségügyi problémákban első számú segítőtársa volt. Kapaszkodtam ebbe a lehetőségbe is, hátha...

Zoli gyorsfagyasztott formában adagolt bio búzafűlevet adott kipróbálásra (Bio búzafűlé), és 2 hete már ezzel kezdem a napomat. Ami a legfontosabb, hogy azóta legalább 50%-kal javult a helyzet, ami eddig szinte megoldhatatlannak tűnt. Lehet, hogy most végre kezemben a megoldás kulcsa, amit eddig senki nem talált meg. Így nagy lendülettel és reményekkel folytatom ezt a kúrát, a totális sikerben bízva..."

Csonka András 

 Búzafűlé megrendelése mellé most 2 értékes Bónuszt is kap!
Nézzük csak melyek ezek...
 

 


BÓNUSZ 1.


 

Krónikus betegségek kiegészítő
kezelése búzafűlével
 

9 év tapasztalatát és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttem össze búzafűlé tanulmányomba, mely elsősorban a krónikus betegségek oldaláról mutatja be a tönkölybúzafűlé pozitív hatásait.

Ez az első olyan búzafűlé tanulmány, mely nemcsak hétköznapi, hanem tudományos alapokon is foglalkozik a búzafűlé hatásával!

Az értékes információk mellett tapasztalatokat és gyakorlati tippeket is olvashat, amivel még eredményesebbé teheti otthoni búzafűlé kúráját és hatékonyabban védheti meg saját maga és családja egészségét!

Mindezt most a Sofiel bio búzafűléje mellé kapja emailben a megrendelést követően letölthető pdf formátumban!BÓNUSZ 2.Hogyan változtassa pozitív szokásává a búzafűlé fogyasztást? Ajándék szakértői E-book, mellyel még eredményesebbé tudja tenni búzafűlé kúráját!

Ahhoz, hogy igazán komoly eredményeket tudjon elérni azon a területen, ahol változni kíván, nem elegendő pusztán búzafűlevet innia! Ennél sokkal többről van szó, egyfajta életritmust, szokásrendszert kell kialakítani az életében. Napi rutinná kell, hogy váljon a hétköznapjaiban az önmagára való odafigyelés, a tudatos étkezés és búzafűlé fogyasztás!

Búzafűlé rendelése mellé most ajándékba adom Önnek a Hogyan válhat szokásává a búzafűlé fogyasztása című E-bookom, mely lépésről-lépésre segíti Önt az egészséges életmód és hatékony búzafűlé kúra elérésében pozitív szokások kialakítása által!


 


Bio búzafűlé árak és kedvezményes csomagok
Darabszám Ár (db/zacskó) Ajándék termék
3-4 zacskó 3150 Ft + ÁFA (bruttó 4 000 Ft/db) -
5-6 zacskó 3 070 Ft + ÁFA (bruttó 3 900 Ft/db) 1 zacskó Bio búzafűlé
7-9 zacskó 2 990 Ft + ÁFA (bruttó 3 800 Ft/db) 1 zacskó Bio búzafűlé
10 zacskó 2 914 Ft + ÁFA (bruttó 3 700 Ft/db) 1 zacskó Bio búzafűléBio búzafűlé megrendelés

Csonka András és Lakatos Márk ajánlásával!

Az Ön neve *:
E-mail címe (Kérem, pontosan adja meg!) *:
Telefonos elérhetősége *:
Szállítási címe (ir. szám, város, út, utca, házszám, emelet) *:
Számlázási címe (amennyiben eltérő):
Hány zacskó búzafűlevet küldhetünk Önnek? (Minimális rendelési mennyiség 3 zacskó. Kérjük írja be a darabszámot) *:
Hogyan szeretne fizetni? (a legördülő sávból válassza ki a megfelelőt) *:
Kuponkód rovat:
Szeretne érdekességeket megtudni a búzafűléről? Iratkozzon fel búzafűlé info leveleimre! *:

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kiszállítási díjak
Budapesten belül

Darabszám Díj Kiszállítás időtartama
3 zacskó 990 Ft Minden pénteken előre egyeztetett időpontban!
4 vagy több zacskó Ingyenes! Minden pénteken előre egyeztetett időpontban!

 

Vidéki kiszállítás esetén

Darabszám Szállítás (MPL futár) és szárazjeges csomagolás díja Kiszállítás időtartama
3-4 zacskó 1 990 Ft Előre egyeztetett időpontban!
5-6 zacskó 990 Ft Előre egyeztetett időpontban!
7 vagy több zacskó Ingyenes! Előre egyeztetett időpontban!

Vidéki megrendelőink speciális szárazjeges csomagolásban futárszolgálat
útján kapják meg a bio búzafűlevet előre egyeztetett időpontban.Mitől marad friss és enzimdús a búzafűlé
amíg megérkezik hozzám? 

 


Bio tönköly-búzafűlevünket vidéki megrendelőink számára speciális, szárazjeges csomagolásban juttatjuk el. A csomagolás megfelelő hőmérsékleten tartja a gyorsfagyasztott készítményt, így minőségromlás nélkül érkezik meg Önhöz! 

Az elkészítést és csomagolást követően MPL vagy GLS futárnak adjuk át a megrendelt készítményeket, aki 24 órán belül kiszállítja Önnek az ország bármely településére!

Budapesti megrendelőink számára helyi lerakatból, előre megbeszélt időpontban szálltja ki otthonába futárunk hűtőstáskában a terméket!

A személyes átvételhez kérem, hogy minden esetben vigyen magával hűtőtáskát!

 


Termékkel kapcsolatos megjegyzésA Bio búzafűlé önálló terápiás hatással nem rendelkezik, így gyógyszernek nem minősül! Nem alkalmas önmagában betegségek kezelésére. Kizárólag mint kiegészítő kezelés javasolt a fogyasztása a hiányos táplálkozásból adódó hiányállapotok kiküszöböléséhez, illetve a betegek életminőségének javításához! Használatával kapcsolatban egyeztessen háziorvosával is! Köszönöm!

A kedvezményes csomagoktól, azok összetételétől, a hozzájuk társuló ajándék termékekkel kapcsolatos változtatások jogát fenntartjuk! Az aktuális konstrukciókat minden esetben a főoldalon elérhető "Búzafűlé rendelés" menüpontban találja.


 

Copyright 2014.