Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Civilizált beteg ember


Minél civilizáltabbak vagyunk,
annál betegebbek leszünk!

A civilizációs betegségek elleni
küzdelem és a búzafűlé

 

Fejlett technológiák, magas életszínvonal, 90-100 éves életkor, modern egészségügyi ellátórendszer...

Mindezek ellenére egyre több a krónikus betegségben szenvedő ember, egyre többen halnak meg könnyen megelőzhető betegségekben, soha nem látott méreteket ölt a daganatos betegek száma és egyre kevesebb olyan idős embert látunk, aki egészségesnek mondhatja magát. Szomorú a helyzet, de nem szabad ölbetett kézzel várni a csodát! Tehetünk ellene! Mikor? Most!

Talajszennyeződések, élelmiszer adalékok, légszennyező gázok, ivóvízben lévő gyógyszermaradványok és hormonok, radioaktív hulladékok, elektronikus és elektromos készülékek által kibocsátott káros sugárzások, hosszú a sor. Mindezekkel napi szinten kapcsolatba kerülünk és hatnak ránk. Negatívan!

Egyre több kutató véli úgy, hogy a civilizáiós ártalmak ellen felvehetjük a harcot és több, bizonyítottan alkalmas természetes eszköz is a kezünkben van mindehhez! Legalapvetőbb, hogy étrendünket egészséges, élő, zöld ételekkel gazdagítsuk. Ide tartozik a búzafűlé rendszeres fogyasztása is.

Hogyan segít a búzafűlé a szervezetünket érintő ártalmak csökkentésében?

Gátolja a kórozkozó baktériumok, mikróbák szaporodását.

Serkenti a szövetek oxigénellátását.

Hatékony gyulladáscsökkentő.

Kedvezően hathat a különféle allergiás megbetegedésekre.

Mindenféle szennyeződés, gondolok itt a kipufogókból áradó ólomra, az ipari hulladékokban lévő kéndioxidra és különféle toxikus, légutakat izgató gázokra rendkívül károsan hatnak ránk, a legtöbb anyag, főként a nehézfémek fel is halmozódnak a szervezetünkben és hosszútávon fejtik ki egészségromboló hatásukat. A búzafűlé, mint hatékony antioxidáns a lehető legkisebbre csökkenti közvetlenül és közvetve a maró és irritáló vegyületek testre gyakorolt káros hatását, segíti azok kiürülését a szervezetből.

A búzafűlé képes még a patkánymérget is semlegesíteni!

Ann Wigmore, a Hippokrátész Intézet alapítója, megkérte Dr. G. H. Earp Thomast egy kísérlet elvégzésére. New Jersey államban a High Bridge-i Bloomfield laboratóriumban került sor az érdekes megfigyelésre. Kis mennyiségű búzafűlevet helyezett egy üveg csapvízbe (natrium-fluorid tartalmú csapvíz, ez a vegyület található a patkányméregben is). Ezután a fluorid és más vegyianyag jelenlétét vizsgálta a vízben. Earp Thomas vizsgálata alapján a fluor gyorsan összekapcsolódott a kalcium foszfáttal és más kinetikus elemekkel elveszítve ezzel mérgező tulajdonságát. Az így keletkezett fluor vegyület, pedig a csontok és fogak szilárdítására is alkalmas. A búzafűlé jelen esetben is egyfajta katalizátorként működött, hiszen septiben átalakította a savas fluort olyan ártalmatlan vegyületté , amelynek a hatása nem káros, hanem ellenkezőleg hasznos volt!

Szerkesztői megjegyzés: manapság sem különb az itthoni csapvíz, nem javaslom senkinek a folyamatos fogyasztását. Ha teheti igyon tisztított vizet, forrásvizet, pí vizet helyette.

A kedvezőtlen környezeti behatások, szennyeződések ellen a legjobb védelem (akárcsak a téli influenza szezonban is) a védekezőképességünk erősítése. Ebben nyújt óriási segítséget a búzafűlé rendszeres vagy kúraszerű fogyasztása!

Az ipari forradalomtól kezdve az emberi test rákényszerült a szmoghoz és más civilizációs ártalmakhoz való alkalmazkodáshoz. Nagy árat fizettünk, hiszen elég megnézni a társadalmunkat, amely rendkívül beteggé, gyengévé és sebezhetővé vált. Így vagy úgy képesek vagyunk a nagyvárosokban is tevékenyen élni mindezek ellenére, viszont van egy olyan hatás, ami sokkal agresszívabb, alattomosabb és hosszútávon fejti ki leginkább roncsoló, egészségromboló hatását, ez a sugármérgezés.

Röntgensugár, terápiásan alkalmazott sugárkezelés, nagyfeszültségű elektromos hálózatok, elektromos készülékek, mobiltelefon adóállomások, mikrohullámú sütők stb. Mindezek komoly sugárterhelésnek tesznek ki bennünket. Nem tűnik fel és nem is mérhető az azonnali káros hatásuk, de ahogy telik az idő és ezek a behatások folyamatosan hatnak ránk, egyre inkább kifejtik romboló hatásukat és komoly terhet rónak a szervezetünkre.

A tudósok régóta keresik azokat az anyagokat, amelyek képesek a sejtjeink sugárzásokkal szembeni védelmét fokozni. Éppen ezért szegeződött pár kutató figyelme az élő, zöld élelmiszerekre: a zöldségekre és a búzafűlére, hiszen sok bennünk az antioxidáns, valamint klorofill, amely különleges pigmentként viselkedik. Az amerikai haderő által szponzorált vizsgálat során, melyet Harry Spector, Doris Calloway és társaik végeztek el, a különféle táplálékkal etetett tengerimalacok sugárzással szembeni védekezőképességüket vizsgálták. Az állatok egy részét normál állateledellel etették majd halálos dózisú sugárzásnak tették ki őket, aminek következtében mindegyikük 15 napon belül meghalt. Ha az állatok étrendjébe zöldségféleket, élő, zöld ételeket iktattak be (pl.: káposzta, brokkoli), a halálos dózisú sugárzás után 15 nap elteltével is élt az állatok fele. A zöldséggel táplált állatok boncolásakor nagyobb és egészségesebb májat találtak több A-vitaminnal és alacsony zsíros elfajulással a kutatók.

A zöld táplálék csökkentette a sugármérgezés tüneteinek erősségét, azok később jelentkeztek a vizsgált állatoknál.

Ugyan a vizsgálat nem terjedt ki a búzafűlére, de Dr. Schnalbel szerint a búzafűlé messzemenően felülmúlná a brokkoli és káposzta védő hatását.

A választás a kezünkben van, ahogy az eszköz is, amivel megvédhetjük magunkat és szeretteinket is azoktól a káros környezeti tényezőktől, melyeket elkerülni nem tudunk csak is együtt tudunk élni velük! A búzafűlé számos védőfaktorával képes szervezetünk védekezőképességét felvértezni és segít, hogy a "civilizált" társadalmunkban is tevékenyen és egészségesen tudjuk élni mindennapjainkat!


Pintér Zoltán
búzafűlé szakértő
Kedvezményes adventi Sofiel bio búzafűlé
csomagok az Olvasóknak!

Kizórólag a Hazai búzafűlé fogyasztók
lapjának feliratkozott olvasói részére!


10% kedvezmény vagy Ajándék termék!

Lepje meg szeretteit idén Hazánk első számú
BIO búzafűlevével, kezdjék kicsattanó
egészséggel az Új esztendőt!


Adventi Mini búzafűlé csomag
3 zacskó Sofiel bio búzafűlé
16.500 Ft helyett 14.850 FtAdventi Családi búzafűlé csomag
4-et fizet 5-öt kap!

23.500 Ft helyett 22.900 FtAdventi Mega búzafűlé csomag
8-at fizet 10-et kap!

kedvezményes csomag ára: 47.500 Ft

Ingyenes házhozszállítással!


 

Világújdonság! PI vízzel (Az élet vize)
táplált bio búzafűlé!

Prémium PI-BIO búzafűlé!

 

 

Mi is az a PI víz?

Bizonyára már sokan hallottak a PI vízről, de kevesen tudják, hogy pontosan mit is jelent ez a kifejezés. Lényegében egy olyan tisztított vízről beszélünk, mely egy speciális készülék, a BCS PI révén PI energiát nyer. A PI vizet szokás az élet vizének is nevezni, hiszen rendkívül hasonló a sejtekben lévő vízhez. Születésünkkkor testünk 96%-a lényegében ilyen PI víz. Ebben a formában a víz sokkal stabilabb szerkezetet mutat, alacsonyabb a viszkozitása, más a frekvenciája és sokkal optimálisabb a szervezetünk számára.

A PI víz segít szabályozni az életfolyamatainkat, erősíti az immunrendszerünket, kedvezően hat a szaporodási képességre, javítja az alkalmazkodó képességünket, fokozza a teljesítményünket, növeli a teherbírásunkat, segíti a szervezet méregtelenítő folyamatait, támogatja a sejtek regenerálódását, gátolja a kórokozók szervezetünkben! Ami még fontosabb hogy finoman hangolt bioenergetikai rendszerünket harmonizálja, táplálja.

1 év PI víz fogyasztással akár plusz 18 életévet is ajándékba kaphatunk!

Felhasznált irodalom: Dr. Fülöp László: Az életvíz története, Az életenergia című könyve.


Mitől lesz más a Prémium PI-BIO búzafűlé mint a többi?

A fogyasztóimnak kínált Sofiel bio búzafűlevem eddig is egyedi volt a magyar piacon, hiszen ökológiai gazdálkodásban, őstermelői szakértelemmel készül bio vetőmagből és természetesen a kész búzafűlé is bio tanúsítvánnyal rendelkezik! A PI-BIO búzafűlével egy teljesen új prémium búzafűlé kategóriát kívánok megteremteni, ami nem csak Magyarországon, hanem valószínűleg az egész kontinensen egyedi lesz a maga nemében! Ötvözni fogja a friss búzafűlé inden áldásos hatását és a PI víz emberi szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait is!

Munkám során megannyi, már-már csoda kategróiába eső fogyasztói tapasztalatot osztottak meg velem az emberek, hiszen az általunk kínált bio búzafűlé valóban telis-tele van élettel! Felötlött bennem a kérdés, mint rendszeres PI víz fogyasztó, mi lenne, ha ezentúl lenne egy olyan búzafűlé készítményünk is, amit PI vízzel táplálnánk?

A PI víz szinte a búzafű részévé válik az öntözés során, növekedése felgyorsul, a stabil víz szerkezet miatt maga a növény is egészségesebbé válik! Amikor belegondoltam abba, hogy mi lesz ha a búzafűlé készítményünk tartalmazza majd a PI víz erejét is nem "csupán" az eddig is kicsattanó egészséget adó frissen préselt, bio búzafűlevet, akkor szó szerint kirázott a hideg természetesen jó értelemben!

Elképzelni sem merem milyen pozitív változásokat fog majd létrehozni az emberek és remélem az Ön életében is hamarosan!


A Prémium PI-BIO búzafűlé december 15-től
bevezető áron előrendelhető!Az első szállítási nap: 2014. 12. 20.

MPL futárral 24 órán belül kézbesítjük bárhova
Magyarországon belül!


Érdeklődni és előrendelni már most is lehet
az alábbi elérhetőségeken keresztül:

E-mail: info@reformgyogyasz.com

Telefon: 06 (70) 54 723 57