Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Csatlakozzon hozzánk!


Vigyük el együtt minden magyar háztartásba
a búzafűlé jó hírét és ismertessük jótékony
hatásait minél szélesebb körben!
 

Szeretettel várom azok jelentkezését, akik vállalkozóként nyitottak a búzafűlé népszerűsítésére és mind az értékesítési folyamatba, mind a szakmai munkánkba szívesen bekapcsolódnának!

Ez az ügy nem eladásról szól! Értéket és szebb, jobb életet, egészségesebb létet, kiváló életminőséget adunk a fogyasztóinknak Hazánk egyik legkiválóbb búzafűlé készítménye által! A búzafűlé nem gyógyszer, nem is egy csodaszer, de sokszor képes 180 fokos fordulatot hozni életünkbe éppen akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van erre!

Még mindig sokan nem ismerik ennek a csodálatos növényi lének az erejét, hogy mire is képes és mennyire fontos lehet bizonyos betegségek, állapotok kiegészítő kezelése során! Éppen ezért főként a szakmai együttműködés terén fontos, hogy orvosokkal, orvos-természetgyógyászokkal és az egészségügy bármely szegmensében tevékenykedő szakemberrel együtt tudjunk működni és hátteret adjunk a búzafűlé széleskörű alkalmazásának!

Számomra nagyon fontos az innováció és a korral való haladás! Jól tükrözi ezt legújabb termékünk, a Prémium PI-BIO búzafűlé is mellyel egy teljesen új termékkategóriát teremtünk itthon, hiszen eddig PI vízzel táplált, a PI víz jótékony hatásait tartalmazó, 100%-os és bio minősítéssel rendelkező termék még nem volt a magyar piacon! Fejlődünk, előre gondolkodunk és bízunk a Természet gyógyító erejében!
 


Az alábbi űrlap beküldésével várom megtisztelő jelentkezését, ha együtt kíván működni egy búzafűlét kedvelő, szerető és féltő, fiatalos , lendületes csapattal!
 

Szakmai-, értékesítési együttműködés

24 órán belül megkapja visszajelzésünket!

Az Ön neve *:
E-mail címe *:
Telefonos elérhetősége *:
Mely napszakban kereshetem meg telefonon? *:
Milyen területen kíván együttműködni velünk? *:
Mi a foglalkozása? *:
Üzenet (Nem kötelező!):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!