Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Csonka Pici és a búzafű


Csonka András régóta küzd reflux problémájával,
a Bio búzafűlé képes volt neki is segíteni!
 

2 hetes fogyasztás után 50%-al mérséklődtek
gyötrelmes panaszai!
Több száz tanácsot kaptam a problémámra, egy volt képes segíteni!

"Lényegében 15 éve már, hogy a reflux beköltözött az életembe. Hosszú ideig a gyógyszer elegendő volt a tünetek kompenzálására de kb fél éve megjelentek olyan tünetek, amiket a legtöbben a reflux számlájára írtak orvos ismerőseim közül. Ilyen az orrváladék hátracsorgás, a köhécselés, krákogás. Gégészeti szempontból nem találtak okot, és a reflux gyógyszerem és technikáim már nem vezettek eredményre.

A facebookon próbáltam tanácsot kérni, remélve, hogy valaki közelebb vezethet a megoldáshoz. Több százan írtak, néha elképesztő ötletekkel. Pintér Zoli barátom is olvasta soraimat és ajánlotta, próbálkozzam meg a búzafűvel. Eddig a búzafűről első helyen Dolly jutott eszembe, aki talán a legelkötelezettebb híve volt a terméknek, évekkel ezelőtt rengeteg nyilatkozata szólt arról, hogy fogyásban és egyéb egészségügyi problémákban első számú segítőtársa volt. Kapaszkodtam ebbe a lehetőségbe is, hátha...

Zoli gyorsfagyasztott formában adagolt bio búzafűlevet adott kipróbálásra, és 2 hete már ezzel kezdem a napomat. Ami a legfontosabb, hogy azóta legalább 50%-kal javult a helyzet, ami eddig szinte megoldhatatlannak tűnt. Lehet, hogy most végre kezemben a megoldás kulcsa, amit eddig senki nem talált meg. Így nagy lendülettel és reményekkel folytatom ezt a kúrát, a totális sikerben bízva..."

Csonka András 

 


A fiataloknak is fontos lehet a rendszeres
búzafűlé fogyasztás! 

 

A vitalitásom forrása!

"Nekem ami a legfeltűnőbb hogy kevesebbet alszom és kipihentebb vagyok. Régebben simán aludtam 10 órát. Most ha 7-8 órát alszom bőven elég.

Nagyon jó az étvágyam, az emésztésem is helyrebillent és kiváló a közérzetem!

Pálfi János (Budapest)

 Szerkesztői megjegyzés
 

Neves és kevésbé ismert emberek tapasztalatai is egyértelműen bizonyítják a búzafűlé emésztő-szervrendszerre gyakorolt pozitív hatásait. Hetek alatt, folyamatosan alkalmazva képes a nyelőcső, a gyomor és a bélrendszer nyálkahártyájának regenerálódását serkenteni a benne található gyulladáscsökkentő anyagoknak köszönhetően. Reflux esetén semlegesíti a gyomor többlet sósav tartalmát és segíti a nyelőcső sérülések gyógyulását.

Természetesen a búzafűlé nem gyógyszer, így komoly problémák esetén szükséges az állandó orvosi felügyelet és ellenőrző vizsgálatok a komplikációk elkerülése végett!

Fogyasztói visszajelzések alapján büszkén mondhatom, hogy a Sofiel bio búzafűlé az emésztőrendszert érintő problémák esetén 80-85%-ban képes volt a betegek általános állapotát és életminőségét javítani!

Az egyéni igényeknek megfelelően folyamatosan javítjuk és változtatjuk a kedvezményes búzafűlé csomagok tartalmát.