Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Életerő és energia

Miért van több életereje azoknak, akik
rendszeresen fogyasztanak
búzafűlevet?

Valóban képes növelni az energiaszintünket
a reggel, frissen fogyasztott
búzafűlé?

 

 

Évtizedekkel ezelőtt csak az idős asszonyoktól lehetett hallani, hogy állandóan gyengeségre, izom- és ízületi fájdalmakra panaszkodnak, manapság a középkorúak, sőt fiatalok is komoly energiahiánnyal, ízületi- és csontproblémákkal küzdenek!

Mi lehet ennek a drasztikus változásnak az oka?

Vegyük sorra a legjellemzőbb okokat és természetesen azt is, hogy a búzafűlé hogyan képes az egyes problémákat orvosolni.

 

Elhízás, cukorbetegség, inzulin-rezisztencia

Az elhízás következtében jelentős súlytöbbletre tehetünk szert, ami igencsak megnehezíti a szív munkáját és nagy terhet ró az ízületekre. Ezek következtében a teherbírásunk csökken, a mozgás nehezítetté, fájdalmassá válhat (elsősorban a térd és csípőízületek).

Az elhízásból egyenesen következik a cukorbetegség (II-es típusú diabetes melitus). A betegség során inzulin-rezisztencia lép fel, ami annyit jelent, hogy a normális vércukorszint eléréhez a hasnyálmirigynek több inzulint kell termelni, mint korábban, mert a sejtek inzulin érzékenysége csökkent. Amikor az inzulint előállító sejtek kimerülnek, akkor válik a probléma tényleges betegséggé, mert a vérben lévő glükóz nem tud hasznosulni, az izmok nem veszik fel kellő mennyiségben, ezért jelentős energiahiány lép fel, a vérben lévő nagy mennyiségű cukor, pedig komoly szövődményeket idéz elő elsősorban az érrendszerben.

Sajnos egyre több fiatal szenved testsúly problémákkal és cukorbetegségben. Állandó fáradtság, energiahiány, rossz közérzet, gyakori vizelés, folyamatos szomjúságérzet hívja fel a figyelmet a problémára! (A felismert és kezelt cukorbetegséggel is lehet teljes életet élni! Másrészről a testsúly csökkenése nagymértékben javítja a cukorbetegek állapotát és csökkenti a szövődmények kialakulásának esélyét!)

A búzafűlé a benne található bázikus ásványi anyagoknak köszönhetően harmonizálja a szervezet természetes sav-lúg egyensúlyát, segít kimosni a szövetekből a felhalmozódott savakat, így a test sokkal könnyebben tud megszabadulni a zsírfeleslegtől, méreganyagoktól. A testsúly csökkenése kedvezően hat a hasnyálmirigy működésére, növelheti a sejtek inzulin érzékenységét, ezáltal a cukorháztartásra is pozitív hatással van.

 

Mikrotápanyag hiány

Sokan elfelejtik, hogy az energiadús étkezés nem csak azt jelenti, hogy rengeteg húst, szénhidrátokban és zsírokban gazdag ételeket veszünk magunkhoz. Való igaz, hogy a zsírok és a cukrok a legjobb energiát szolgáltató anyagok, gyors és tartós hatást fejtenek ki a szervezetben, de ahhoz, hogy ezek az anyagok bekapcsolódjanak szervezetünk rendkívül bonyolult és szerteágazó anyagcsere folyamatába és energiát nyerjünk belülük számtalan más anyagra, ún. mikrotápanyagokra van szükségünk.

Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Egyik a másik hatására épül és nélkülük egyik tápanyag sem tud érvényesülni! Fontos, hogy mindegyikükből megfelelő mennyiségűt vegyünk fel, hiszen elég egy-két elem hiánya és máris kárt szenved az összessel kapcsolatos biokémiai folyamat. A hiánybetegség lavinaként söpör bennünk végig és számos komoly betegség kialakulását segíti elő.

Ha valakinek az étrendjéből hiányzik pár létfontosságú elem, esetleg a kelleténél kevesebbet vesz fel, az leghamarabb az energiahiányban mutatkozik meg. Az energiaháztartás szempontjából az ásványi anyagok kaptak kulcsfontosságú szerepet, őket a sejtek motorjaként is szokás nevezni. Ha valaki állandóan levert, álmos, kedvtelen és csökkent a teherbíró képessége, de mindezek mellett nincs alapbetegsége, akkor nagy valószínűséggel ásványi anyag hiányban szenved!

A mikrotápanyag hiányból adódó energiahiány legjobb ellenszere a búzafűlé, hiszen mind vitaminokban, mind ásványi anyagokban és nyomelemekben is igen gazdag növényi nedv.

Kalcium, kálium, nátrium, vas, magnézium, cink és szelén, zsírban- és vízben oldódó vitaminok gazdag tárháza a búzafűlé, így hozzájárul a szervezet energiatermelő folyamatainak a teljességéhez, a megfelelő sejtenergia állandó szinten tartásához!

 

Sejt-sejt közötti kapcsolatok zavara

A sejtek közötti kapcsolat zavara sok szempontból vizsgálható (idegrendszeri, hormonális, membránfehérjék stb.), jelen esetben egy kicsit elvonatkoztatok a megszokott tudományos szemlélettől és csak is mint egyfajta energia áramlási hibaként tekintek rá a következőkben.

Nem vagyok bioenergetikus, csupán a személyes tapasztalataim, meggyőződésem és mások által leírt, elmondott példákból merítve írom le meglátásaimat a témával kapcsolatban.

A sejtek közötti transzport, azaz szállítási folyamatok nem csupán anyagok ide-oda vándorlásából áll. A szervezet egy csodálatos, finoman hangolt és hiperérzékeny energetikai rendszer, amelynek alapegysége a sejt. A sejtek közötti kommunikáción múlik szinte minden. Ha a sejtek között beteg vagy alacsony energiaszintű sejt található, akkor a környező sejtek felé továbbított jelek csökkennek vagy eltűnnek. Az is előfordulhat, hogy a beteg sejt olyan jeleket közvetít, ami a többi sejtet is negatívan befolyásolja. Sokan a betegségek, rákos daganatok kialakulását is a sejtek közötti információ átadás zavarára vezetik vissza.

A környezetünkben számos olyan jel van, ami negatívan hat a sejtek kommunikációjára, ezeket igen nehéz kivédeni, hiszen lassan mindenhol ott vannak gondoljunk csak a rádió- és televízió adásokra, a wifi-re, a mobiltelefon hálózatokra, ezek mind a fejünk felett cikáznak és állandóan hatnak ránk. Érdekességként említem meg, hogy az Egyesült Államokban már vannak olyan személyek, akik barlangokba kényszerültek és ott is élnek, mert ún. elektroszmog hiperérzékenységben szenvednek.

Sejtjeink akkor lesznek egészségesek és jól energetizáltak, ha megfelelő mikrotápanyagokkal, tápanyagokkal látjuk el őket és az olyan védőfaktorokat sem hagyjuk ki az étrendünkből, életvitelünkből, mint az antioxidánsok, napfény vagy éppen a rendszeres, izzasztó testmozgás, hiszen ezek fokozzák a sejtek ellenállóképességét a környezeti behatásokkal szemben!

A búzafűlé tartalmaz egy igen különleges anyagot, ami szerkezetében nagymértékben hasonlít az emberi vér hemoglobinjára. Ez nem más, mint a klorofill. Számos tudományos kutatásban felüti a fejét és csupa érdekes tulajdonságára derült fény az elmúlt években. Nagyszerű gyulladáscsökkentő, kiváló fehérjeforrás, de ami a legfontosabb a sejtenergia szempontjából az az, hogy rendkívül nagy mennyiségű energiát tárol magában. A klorofill olyan, mint a gépkocsik akkumulátora.

A növény levelében pigmentként működik és begyűjti a napenergiát, tárolja, segít az átalakításában. Éppen ezt a tulajdonságát használjuk fel a sejtjeink táplálásakor. A benne őrzött energia nehezen meghatározható és megmagyarázható módon átadódik a sejtjeinkre. A többletenergia regenerációs folyamatokat indít el és sejtjeink valósággal megújulnak. Ennek köszönhető, hogy a rendszeresen búzafűlét fogyasztók kicsattanóan egészségesnek és fittnek érzik magukat!

Megjegyzés: természetesen a jó energiaszint és a sejtek megfelelő működésének alapfeltétele a napi minimum 2-2,5 liter tiszta víz elfogyasztása is!Most még három ok, hogy feltöltse szervezetét
mikrotápanyagokkal és energiával!


>> Most minden egyes zacskó mellé 100 gramm <<
friss búzafűlevet kap ajándékba!


>> Ha három zacskót rendel a negyediket <<
ajándékba kapja!


>> Az első három megrendelő, aki három vagy <<
több zacskót rendel további
meglepetés
ajándékban részesül!100 gramm búzafűlé ajándékba zacskónként!

3-at fizet 4-et kap!

Az Ön neve *:
Irányítószám és Város neve *:
Pontos cím (út, utca, házszám, emelet, ajtó) *:
E-mail cím (kérem, pontosan adja meg) *:
Telefonszáma *:
Hány zacskó búzafűlevet kér? *:


4 vagy több zacskó rendelése esetén darabszám megadása:
Hogyan szeretne fizetni? *:
Általános Szerződési Feltételek *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


A kedvezményes rendelési lehetőség
2013. július 11. és 19. között
érvényes!