Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Életképek

 

Szilveszteri koccintás búzafűlé módra

Őszintén reméljük, hogy a búzafűlé tekintetében még sikeresebb lesz a 2011-es év, még több ember ismeri majd meg közelebbről a búzafűlé kúra jótékony hatásait és ezáltal a magyar társadalom minél szélesebb körben fog a gyógyulás, a testi-lelki megtisztulás és egy teljesebb élet felé vezető útra lépni a segítségünkkel!

Egészségben, Boldogságban és Becsületben Gazdag Új Esztendőt kívánunk! Legális (búza)füvezést, jobbulást és vitalitást mindezek mellé!Ahol csak lehet, hirdetni kell a búzafűlé egészségügyi fontosságát!

Úgy gondolom, hogy a búzafűlé népszerűsítése végett minden lehetőséget ki kell használni, így a TV és rádió szereplések is fontosak lehetnek.

Éppen ezért fordulok meg rendszeresen egy-egy televíziós műsorban, hogy minél nagyobb térhez jusson a nagyközönség előtt a komplementer medicina, azon belül is a búzafűlé kúra.

A legutóbbi beszélgetésemet láthatják a Telin Tv Szeged szerkesztőjével, Tandi Barbarával. Természetesen a téma a búzafűlé és az ezt bemutató rendezvény sorozatom:

 

 

 

Reformgyógyász Blog - Ott is számítok Önre! >>