Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Zöld élő ételekkel, búzafűlével a sejtek egészségéért!

2016.07.03.

A búzafűlé nagy mennyiségben tartalmaz zöld színanyagot, azaz klorofillt, ami a kutatások szerint kedvező élettani hatásokat képes kifejteni az emberi sejtekre és gyulladáscsökkentő tulajdonságát számos területen fel tudjuk használni, mint kiegészítő kezelés.


Klorofillal a sejtek egészségéért!

Szokás mondani, hogy a búzafűlének két olyan fontos összetevője van, ami leginkább képes szervezetünket visszabillenteni a normál kerékvágásba: az aktív enzimtartalma és a zöld színanyag, vagyis a klorofill.

Most a klorofillal foglalkozunk egy kicsit és megnézzük milyen hatást gyakorol ránk, miben rejlik az ereje és milyen panaszok esetén érdemes a búzafűlevet és más klorofillban gazdag növényi termékeket fogyasztani nap, mint nap.

* A kép megjelenítését levelező programja blokkolta. Engedélyezze a képek megjelenítését! *A klorofill a zöld növények pigmentje, azaz színanyaga, mely a növényi szervezetek alapvető energia termelő folyatában vesz részt (fotoszintézis). Alapvázát tekintve nagy hasonlóságot mutat az emberi vörösvértestekben található hemoglobin molekula hem részével: mindkét molekula létfontosságú, hiszen az ember esetében az oxigén sejtekhez való szállításában, valamint a szén-dioxid elvitelében, a növényeknél a klorofill pedig a napenergia elnyelésében, hasznosításában játszik szerepet.

A klorofill nagyon kényes, labilis anyag, hiszen oldata rendkívül gyorsan bomlik, oxidálódik a szabad levegőn hagyva, éppen ezért mint ahogyan a búzafűlevet is minden egyéb klorofill tartalmú élelmiszert minél hamarabb el kell fogyasztani. Itt kell megjegyeznem, hogy a patikákban, bioboltokban kapható zöld levek, klorofill oldatok, melyek szobahőmérsékleten polcokon hevernek sokszor hetekig, hónapokig, nagy valószínűséggel már hatástalanok. A tudomány próbálta lemásolni ezt a nagyszerű anyagot, így született a klorofillin, de hatásában jóval alulteljesített, mint természetes testvére. Ha a klorofill nem lenne ennyire sérülékeny és nagyon rövid ideig stabil anyag valószínűleg a gyógyszeripar és az orvostudomány első számú fegyvere lenne számos megbetegedéssel szemben!

Miért javasolja a legtöbb orvos-természetgyógyász a búzafűlé és más magas klorofill tartalmú kiegészítő fogyasztását?

  • A klorofill által felvett és tárolt energia az az éltető erő, ami minden tavasszal kirobbanó formát ad a flórának, azaz a növényeknek és képesek megújult erővel új esztendő elé nézni. Ezt az energiát vehetjük fel táplálkozásunkkal mi magunk is és képesek lehetünk a klorofill által szervezetünket felépítő apró sejtjeink megújulását, regenerációs folyamatait serkenteni
  • Kiváló fehérjeforrás, így lábadozások idején, súlyos állapotban, mint a roboráló étrend kiegészítőjeként nagyszerűen alkalmazható
  • Gyulladáscsökkentő hatással bír (ízületi gyulladások esetén kifejezetten javasolt a fogyasztása)
  • Dr. Josihide Hagiwara japán tudós szerint, mivel a klorofill zsíroldékony, képes az emésztőrendszeren, a nyirokutakon át felszívódni a vérbe és ott némi átalakulás révén segítheti, támogathatja a hemoglobin munkáját, azaz fokozza a szövetek oxigénellátását (megjegyzem a jó oxigénellátás elsőszámú gátja a kóros, daganatos sejtfolyamatok létrejöttének)
  • Segítheti testünk normál sav-lúg egyensúlyának fenntartását (1)


* A kép megjelenítését levelező programja blokkolta. Engedélyezze a képek megjelenítését! *(1) James Duigan egészségügyi szakértő, aki olyan pácienseket tudhat a praxisában, mint a fent említett Rosie Huntington-Whiteley és Elle Macpherson, úgy gondolja, hogy a vízben feloldható klorofillcseppek fogyasztásával megakadályozhatjuk a szervezet elsavasodását.

Mint búzafűlé szakértő a klorofillt természetes formában javaslom fogyasztani, hiszen a növényi klorofill sem önmagában létezik a természetben, hanem komplex rendszerbe (növényi sejtekbe) ágyazottan. A természetes, energiadús és stabil klorofill fogyasztásának legjobb alternatívája véleményem szerint a búzafűlé ivás!Nagyon jó egészséget kívánok Önnek!

Üdvözlettel,

Pintér Zoltán
búzafűlé szakértő

www.reformgyogyasz.com

vissza