Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Fekete Laci és a búzafű

Fekete László őszinte vallomása betegségéről
és a búzafűlé csodálatos erejéről!Számomra is megdöbbentő volt, hogy egy olyan stramm ember, mint Fekete Laci, ő is lehet beteg. Mindenkinek az életében eljön az az idő, amikor egészsége hanyatlásnak indul és életereje megcsappan.

Fekete László idejében észrevette magán a betegségének tüneteteit és egy olyan természetes eszközhöz nyúlt, némi bíztatás után, ami az emberiség által több ezer éve használatos szer: ez a búzafűlé.

A következő riportban mesél a betegségéről és arról, hogy miként segített neki a búzafűlé a betegség leküzdésében:


A riportban port említ, tudomásom szerint egy külföldi búzafű port használt, amit aztán vízzel kevert el és így fogyasztotta. (Nem ismerem a márkát.)

Fontos itt megjegyeznem, hogy a búzafű ereje a levélben rejtőzik, ezért préseljük és nem porítva fogyasztjuk. A porított búzafűből, illetve a préselt, majd granulált búzafűlé kis mennyiségben vagy egyátalán nem tartalmazza azokat a alkotóelemeket, amelyek a búzafűlé igazi erejét és hatásosságát adják, ezek az enzimek és a klorofill.

A riportot egy valamiért szerettem volna megmutatni az pedig az, hogy mindenki belássa a búzafű és annak leve igenis hatékony kiegészítője a gyógyulásnak!

Képzeljük csak el, hogyha Fekete Lacinál egy porított termék ilyen hatást tudott kifejteni, akkor a frissen préselt búzafűlével vagy a frissen préselt és gyorsfagyasztott búzafűlével milyen eredményeket tudunk elérni!
Tekintse meg Magyarország első bio minősítéssel
rendelkező búzafűlevét! Nem csak a fű, hanem
a kész búzafűlé is bio!

Sofiel bio búzafűlé >>