Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Fiatalodjon 5 évet

 

Mikrotápanyagok hiányában az Ön szervezete
5 év alatt akár 10 évet is öregedhet!

 

Pörgesse vissza az időt
búzafűlével!

 

 

A búzafűlé egy fantasztikusan komplex anyag, mely szinte minden olyan tápanyagot tartalmaz, mely életműködéseink zavartalan lefolyásához, egészséges voltához nélkülözhetetlenek. A benne található tápanyagok, mikroelemek és sejtvédő faktorok tökéletes koncentrációjának köszönhető egyedi hatása.

A mai napig is lenyűgöz a búzafűlé egyedi összetétele tápanyagok tekintetében, a benne lévő klorofill ereje és az a jó pár sejtvédő-, daganatmegelőző hatású faktor melyek méltán híressé és elismert életelixírré tették a búzafűlét alternatív és hagyományos orvosi körökben is.

Számos olyan enzim és antioxidáns jellegű komponenst tartalmaz, amelyek azért felelősek, hogy a sejtjeink folyamatosan védve legyenek a szabadgyökök károsító hatása ellen. Ezek az anyagok, mint például a szuperoxid-dizmutáz képesek a sejtek DNS állományát védeni, illetve lassítani az öregedési folyamatokat!

Egy olyan embert sem ismerek, aki azt mondta volna, hogy egy alapos búzafűlé kúra után nem érezte sokkal fiatalabbnak magát! Ez több pozitív hatás együttes erejének köszönhető:

 • a búzafűlé erőteljes méregtelenítő hatása révén kimossa a szervezetből az összes felhalmozódott, lerakódott káros vagy felesleges anyagot

 • lúgosító hatása útján helyreállítja a szervezet természetes sav-lúg egyensúlyát

 • antioxidánsokat és különleges sejtvédő anyagokat tartalmaz, melyek közvetlenül védik a sejteket a szabadgyökök károsító hatásaitól és így az öregedéstől is

 • mikrotápanyagai növelik a sejtenergiát, táplálják a szöveteket és segítik a regenerációs folyamatokat

 

Búzafűlé rendszeres fogyasztásával nemcsak belül, hanem kívül is láthatóan egészségesebbé válik! Bőre újra üde és egészségesen csillogó lesz, hajkoronája és körmei megerősödnek, fogzománca kevésbé lesz hajlamos a sérülésekre! A változásokat ismerősei is észre fogják venni!
Vannak olyan vitaminok, mikro tápanyagok, melyekből további
plusz mennyiség szükséges számunkra.

Hogy miért?

Változtak a környezeti feltételek! Ételeink alacsony tápanyagtartalma, a rengeteg környezeti ártalom, a túlhajszolt életmód, mindezek növelik szervezetünkben az oxidatív stressz károsító hatását. Éppen ezért van szükség plusz mennyiségű C- és D-vitaminra, illetve további mikro tápanyagok bevitelére!

Emellett rengeteg gyógyszert fogyasztunk mi, magyarok! Tudományosan igazolt tény, hogy a legtöbb gyógyszer csökkentheti radikális mértékben a szervezet mikrotápanyag tartalmát. Egyes gyógyszerek megakadályozzák az esszenciális tápanyagok képződését a sejtekben, mások gátolják a felszívódásukat a tápcsatornából, illetve fokozzák az oxidatív stresszt, ami többlet vitamin-, ásványi anyag mennyiséget von el tőlünk.

A búzafűlé rendszeres fogyasztásával ezekhez a megváltozott feltételekhez is nagyszerűen tudunk alkalmazkodni és többlet tápanyag mennyiséget biztosítani szervezetünk számára, valamint jól oxigenizált környezetet sejtjeinknek, szöveteinknek.

Nézzük csak mennyi mindenre van szükségünk ahhoz, hogy szervezetünk nap mint nap hiba nélkül működhessen!

 

Zsírban oldódó
vitaminok
Vízben oldódó
vitaminok
Ásványi anyagok Mikro tápanyagok
A-vitamin B1-vitamin Bór Béta-karotin
D-vitamin B2-vitamin Cink Ginzeng
E-vitamin B6-vitamin Fluor Glükozamin
K-vitamin B12-vitamin Foszfor Likopin
  Biotin Jód L-karnitin
  C-vitamin Kalcium Lutein
  Folsav Kálium Taurin
  Inozit Klór  
  Niacin Króm Extra elemek:
  PABA Magnézium Koenzim-Q1-Q10
  Pantoténsav Mangán Omega 3-6-9
  P-vitamin Molibdén SOD
    Nátrium  
    Réz  
    Szelén  
    Vanádium  
    Vas  

 

Az egészség elérése és fenntartása nem nehéz,
pusztán hozzáállás kérdése

 

Ahogy azt már írtam a búzafűlé az egyik legtartalmasabb életelixír tápanyagtartalom és energia tekintetében a magyar ember számára. Éppen ezért nagyszerű alapot teremt azoknak az egyéb tápanyagoknak felszívódás, beépülés és hasznosulás terén, melyeket normál esetben a táplálékunkon keresztül viszünk be szervezetünkbe.

Ha jobban megvizsgáljuk a magyar átlag napi tápanyagbevitelét akkor igen elkeserítő a helyzet. A legalapvetőbb vitaminokat, esszenciális aminosavakat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és mikro tápanyagokat sem esszük meg!

A hibásak nem feltétlenül mi vagyunk! A hipermarketek kínálata, a gyártó profitorienált gyártási metódusai mind oda vezetnek, hogy egyre kevesebb értékes táplálékot eszünk, miközben egyre több kalóriát viszünk be, ami sehova nem vezet, illetve de...a halálba sajnos.

Elengedhetetlenül fontosak a tápanyagok szinten tartása, visszapótlása szervezetünkbe. Egyedi egészségprogramom ezt célozza meg, illetve olyan alternatívákat ad, amivel mindenki erős, egészséges szervezetre tehet szert még ebben a rossz körülményekkel megáldott kis országunkban is!

 

Jobb megelőzni a bajt, mint orvosolni

A búzafűlé fogyasztásának leggyakoribb előnyei
és kedvező hatásai a szervezetre: 

 

 • Daganatmegelőzés, sejtfajulások kiküszöbölése
 • Kardiovaszkuláris problémák (szív- és érrendszer) kialakulásának megakadályozása, szívkoszorúerek táplálása, védelme, vérnyomásproblémák csökkentése
 • Immunrendszer erősítése, támogatása
 • Emésztő traktus tisztítása, méregtelenítése, emésztési folyamatok segítése, hatékonyabb felszívódás és a tápanyagok beépülésének fokozása
 • Idegrendszer, érzékszervek táplálása, védelme
 • Ízületek, csontok, izomzat táplálása, regenerációs folyamatok serkentése
 • Egészséges sejtanyagcsere, jól oxigenizált sejtek, megfelelő sejtenergia szint elérése


Természetesen a tápanyagok mellett ugyanolyan fontos, hogy pszichés-érzelmi állapota és mindennapi életmódja is az egészséget, kiegyensúlyozottságot célozza meg, hiszen ép testben ép lélek és ez fordítva is igaz!

Manapság rengeteg lehetőség van lelkünk táplálására és pszichés állapotunk javítására (meditáció, jóga, kineziológia, pszichológia, coaching-életvezetési tanácsadás, párkapcsolati tanácsadás, lelkipásztori segítség), javaslom éljünk ezekkel is!

A tápanyagok megfelelő felszívódásához, beépüléséhez és szervezeten belüli funkcióik betöltéséhez nagyon fontos a megfelelő mennyiségű tiszta ivóvíz fogyasztás. Igyunk naponta 2,5 l vizet, minimum napi 9 pohárral! 

Megjegyzés: A lapon javasolt búzafűlé kúra semmilyen orvosi kezelést vagy beavatkozást nem helyettesíthet! Kérem, hogy bármilyen probléma esetén forduljon orvoshoz és mint kiegészítő módszer alkalmazza az itt olvasottakat a kezelőorvosa véleményének megkérdezésével karöltve. Köszönöm!