• A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A daganatos betegek kiegészítő kezelésében fontos szerepett kapott a búzafűlé az utóbbi évek során, hiszen alkalmas lehet az onkológiai kezelések során jelentkező mellékhatások enyhítésére és segít egy jobb életminőség elérésében!

  Tovább
 • Mikrobióta Blog

  Mikrobióta Blog

  Miként lehet képes bélflórája megváltoztatásával újra egészséges lenni? Ismerje meg a bélrendszerében élő organizmusok titokzatos világát, tudja meg hogyan befolyásolják immunrendszerünk működését, közérzetünket, hangulatunkat ezek a parányi lények!

  Érdekel
 • Eredményes fogyókúra

  Eredményes fogyókúra

  A búzafűlé hatékony kiegészítője a fogyókúrának, illetve számos olyan enzimet tartalmaz, amelyek gátolhatják az elhízás kialakulását. Ásványi anyag tartalma lúgosító hatása révén is képes lehet ellensúlyozni a felesleges kilók felszedését!

 • Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  "Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul!"

  Tovább
 • Szakértői tanulmány

  Szakértői tanulmány

  Tudja meg milyen betegségek esetén alkalmazható kiegészítőként a búzafűlé, milyen pozitív élettani hatásokat képes kifejteni! Mikor, mennyit és meddig? Iratkozzon fel információs leveleimre és töltse le a tanulmányt!

  Lásd lentebb...
 • Sav-lúg egyensúly

  Sav-lúg egyensúly

  Tudta, hogy a búzafűlé bázikus ásványi anyagokban gazdag? A bázikus ásványok elsődlegesen fontosak a szervezet sav-lúg egyensúlyának fenntartásában! Felejtse el a drága és hatástalan lúgosító porokat, igyon élettel teli búzafűlevet!

Fogyasztói vélemények

 

VERIFIED - Kizárólag hiteles beszámolók!

Az alábbiakban olvasott tapasztalatokat fogyasztóink önszántukból írták és engedélyükkel helyeztük el oldalunkon tájékoztatás céljából, a szólás szabadság jogán. Közös érdekünk a búzafűlé népszerűsítése Hazánkban.

Email-en keresztül bárki, bármikor megkeresheti őket és ők maguk tesznek tanubizonyságot a leírtakról. A kézzel írott tapasztalatok a szerkesztőségben megtekinthetők, az említett személyek személyesen és telefonon is felkereshetők! Ez ügyben keressen meg minket bizalommal!
 

Sofiel bio búzafűlé - Erősít, véd és táplál

 

 

Hittem benne és segített!

2008. februárjában mellrákkal (teljes emlő eltáv.) műtöttek. A műtét másnapján elkezdtem inni a búzafűlevet, napi 40 ml-t. Aki túl van ilyen műtéten, az  tudja, hogy kb. 5-6 hét, mire összeszedi magát az ember. Nekem ez 2 hét alatt sikerült, senki meg nem mondta rólam min mentem keresztül, olyan fitt és jó kedélyű voltam/vagyok.

Megállt a hajhullásom, felgyorsult az anyagcserém, sokkal nyugodtabb, kipihentebb és türelmesebb vagyok.

Nagyon jól alszok, már amennyire szükségem van alvásra, mert a búza lé hatására kevesebb lett az alvásigényem. Műtét után az orvosok kemoterápiás kezelést javasoltak. A 6 kemoból 2-t vettem fel, mert úgy éreztem nincs szükségem erre a méregre... és jól döntöttem. Élek és virulok! A kemo után 2 napig gyengeséget éreztem, de semmi más hatása nem volt, gondolok itt a hányinger-hányás, és hasmenésre. Amikor még nem ittam a Búzalevet, a frontokra mindig fájt a fejem, fájt a derekam a hátam, stb...ez már csak a múlt. Ami még nagyon szembetűnő javulás, hogy az akkor 1.5 évvel azelőtti császármetszésem (ami jobban hasonlított a vadhúsra) elkezdett visszahúzódni, gyógyulni és már alig látszik.

Természetesen az onkológus doktornő többször megkérdezte, hogy biztos vagyok-e a döntésemben, majd nehezen de elfogadta azt. A hajam kihullott már az első kezelés után, de azóta már „hajas baba vagyok”. Már több mint kettő éve gyógyult vagyok, persze papírra ezt még nem merték leírni az orvosok. Negyed évente járok ellenőrzésekre, és a váróban általában azt hiszik valakinek a hozzátartozója vagyok.

Természetesen nagyon fontos az is, hogyan gondolkozik az ember és hogyan gondol magára: egészségesnek, vagy betegnek látja magát. Én egészséges vagyok! Azóta természetgyógyászattal foglalkozom.

Nagyon szépen köszönöm Pintér Zoltánnak, hogy megismertette velem a búzafűlét!

Tóth Tünde (39)

email: tunde71@citromail.hu

Hódmezővásárhely

2010. 06. 27.


 

A belső szépség titka

Három éve ismertem meg  a búzafűlét és rendszeresen fogyasztottam is. Kíváncsi voltam a saját tapasztalatomra. A saját tapasztalataimból pedig következtetni tudtam arra, hogy hogyan tudok a búzafűlé által segíteni a körülöttem lévő és hozzám forduló embereknek. Ugyanis nap mint nap az üzletemben sokan keresnek meg különböző betegségekkel.

Személyesen is küzdöttem az elsavasodásal, azonban a búzafűlé fogyasztása óta szervezetem pH egyensúlya helyreállt, emésztésem javult, s nyugodt szívvel mondhatom, hogy egy kiváló kozmetikai szer mely belülről szépít. Azóta a bőröm feszes és sima, 40 évesen még a ráncokkal sem kell küzdenem.

Másik tapasztalatom, hogy amióta búzafűlevet is fogyasztok nem töredezik a hajam és erősek lettek a körmeim. Ami még nagyon fontos megnőtt a teherbírásom. Régóta küszködöm migrénes fejfájással is , 1 tasak búzafűlé elfogyasztásával elviselhető a fejfájás és többnyire el is múlik.

A búzafű fogyasztásával már számtalan tapasztalatot összegyűjtöttem, melyet szívesen megosztok bárkivel. Köszönöm a Pintér Zoltának és a búzafűlének, hogy ennyi jó tapasztalattal sok-sok embernek tudtam már segíteni. Ajánlom mindenkinek ezt  a kiváló nedűt. Napjaink részévé kellene, hogy váljon! Üdvözlettel,

Budai Mónika (40)

Egészség Kincse Étrendkiegészítők üzlete

Hódmezővásárhely, Bartók Béla u. 27.

telefon: 06 62 240 014

email: egeszsegkincse@invitel.hu

2011. 02. 06.


 

Harc a civilizációs ártalmakkal szemben

A nem megfelelő életmód, a rohanás , a stressz, dohányzás, valamint a rossz és kiegyensúlyozatlan táplálkozási szokások: túzott kávé-, sok édesség, kevés zöldség-gyümölcs fogyasztás következtében egyre fáradtabbnak, egyre kimerültebbnek éreztem magam.

Baráti körömből valaki ajánlotta a búzafűlevet, amit el is kezdtem inni, minden reggel egy kis kupicával. Az életem megváltozott, energikus, friss, jókedvű vagyok, sőt a fogínyvérzésem is megszűnt.

Azóta nem voltam megfázva! Mindenkinek tudom ajánlani a búzafűlé szedését.

Árva Valéria (50)

email: arvavaleria@gmail.com

Szeged

2010. 10. 14.


 

Megkönnyíti a mindennapjaim!

1998-ban diagnosztizálták nálam a sclerosis multiplex nevű betegséget, ami után szteroid és egyéb kezelések következtek, amik már nem érték el a kívánt eredményt. Ezzel egy időben az ízületeim is fájni kezdtek ,és viszonylag gyorsan mozgáskorlátozottá válta. Ekkor kezdtem alternatív módszereket keresni.

Sok sikertelenség után jutottam el a búzafűléhez. 2010. áprilisától fogyasztom. Szedését követően ízületi fájdalmaim enyhültek, izmaim erősödtek, egyensúlyzavarom jobb lett, a kóros fáradtságérzésem eltűnt, jobban alszom és kevesebb az alvásigényem. Energikusabb vagyok, a betegség ellenére a közérzetemet és általános állapotomat elfogadható szinten tartja.

Nagy Jánosné

email: kolett.nagy@gmail.com

Szeged

2010. április

 

 

Hatékony egészségmegőrzés praktikusan és egyszerűen!

Az Egyesült Arab Emirátusból származom és Magyarországon tanulok egy orvosi egyetemen. A családom és szinte mindenki az Emirátusban rendszeresen fogyasztja a búzafűlét, olyan ez mintha gyümölcslevet innánk vagy vizet, annyira természetessé és fontossá vált a számunkra.

Többlet energiát, jö közérzetet és kiegyensúlyozottságot kölcsönöz. Minden alkalommal, amikor elfogyasztok egy tasak búzafűlevet úgy érzem, mintha magát az élet levét innám meg és azonnal elkezd a szervezetemben dolgozni.

Mindenki érdeklődik, hogy mivel őrzöm meg a vitalitásom, mitől ilyen szép a bőröm és miért nem lehet engem soha rosszkedvűnek látni? A titkom a búzafűlé.

Ajánlom mindenkinek a búzafűlé fogyasztását, aki egyszerűen, praktikusan szeretné az egészségét megőrizni hosszútávon! Fogyasszuk akár napi szinten vagy kúraszerűen, a pozitív hatások nem maradnak el!

Nawaz Ahmed (23)

email: ahmed.aaess@gmail.com

Szeged

2011. március

 

 

Tapasztalataim

És Ön mit tapasztalt a búzafűlé fogyasztása során?

Az Ön neve *:
Az Ön email címe *:
Telefonos elérhetősége *:
Mióta fogyasztja a búzafűlé készítményt? *:Milyen pozitív változásokat vett észre? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Megjegyzés:

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy A hazai búzafűlé fogyasztók lapja felhasználhassa adatait, tapasztalatait tájékoztató célzattal a továbbiakban az adatvédelmi előírásoknak megfelelően.

A búzafűlé nem minősül gyógyszernek!

Továbbá nem helyettesíti a vegyes és teljes értékű táplálkozást,
illetve a szakszerű orvosi kezelést!

Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Megosztás