Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Fogyókúra búzafűlével

 

Önnek is elege van abból, hogy
a leadott kilói folyton
visszatérnek?

 

6 hetes intenzív búzafűlé kúrával
a felesleges kilók elhagyására fel!

 

"A fogyni vágyók körében nem az jelenti a legnagyobb problémát, hogy az első kilókat leadják, hanem az, hogy a belefektetett energia ne menjen pocsékba, tehát a felesleges kilók ne térjenek vissza!" John Edgar táplálkozási szakértőA búzafűlének köszönhetem,
hogy nem adtam fel!

Kiskorom óta küzdök a súlyproblémával. Nem voltam nagyon-nagyon kövér, de egy plusz 10 kiló valahogy mindig feljött! Szülés, stressz, magánéleti válság...mindenkinek ismerős lehet! Eljártam edzeni, nem ettem szénhidrátokat, meditáltam és mentek is a kilók szépen lefelé, de ahogy egy-két hétre leálltam szinte azonnal visszajött rám mindaz, amit keservesen leadtam!

A harmadik nekifutás után majdnem feladtam, hiszen 12 kilót tudtam lefogyni és ebből 8 kiló visszatért! Nem tudtam mit teszek rosszul, ekkor találkoztam a búzafűlével és egyedi hatásával. Egy hónap alatt képes voltam elérni azt, amit máskor két-három hónap alatt se és némi lazulás után sem tértek vissza a felesleges kilóim! Csak ajánlani tudom mindenkinek a búzafűlé fogyasztását, aki tartósan karcsúsodni szeretne!

Schefart Zsuzsanna (Budapest)

 

 

Nem csak a szebb külső és a karcsúság miatt
kell megszabadulnia a feleslegtől!


Szakértői gondolatok

Ha valaki túlsúllyal küzd nagy a valószínűsége, hogy magas vérnymással, illetve szív- és érrendszeri problémákkal fog küzdeni, hiszen a kelleténél nagyobb tömegű test megviseli a teljes szív- érrendszert. A magas vérnyomás következtében az erek falára a szokottnál nagyobb nyomás hárul, így azok komoly traumát szenvedhetnek, elpattanhatnak, kitágulhatnak és katasztrofális véget érő vérzéseket, érelváltozásokat okozhatnak!

Az felelőtlen táplálkozás miatt, elsősorban a rengeteg szénhidrát fogyasztás következtében a hasnyálmirigy inzulin termelése kórossá válik, ún. inzulin rezisztencia alakul ki, ami miatt a vércukorszintben komoly ingadozás lép fel. Az ingadozó vércukorszint sokkal kártékonyabb a legfrissebb kutatások szerint, mint a szokványos cukorbetegség! Természetesen az inzulinrezisztencia vége is cukorbetegséggel járul. A cukorbetegség megannyi szövődménnyel jár, amelyek sok esetben visszafordíthatatlan károsodást indítanak el a látószerv, az érrendszer szöveteiben!
Az elhízottak körében másfélszer nagyobb a rizikója
bizonyos daganatok kialakulásának!

A San Diego-i Kalifornia Egyetemen végzett legfrisebb kutatások szerint az elhízottak körében másfélszer nagyobb az esélye bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásának írja tanulmányában Dr. Michael Karin. 

A túlsúlyos szervezet sokkal hajlamosabb a gyulladásos folyamatokra. Gondoljunk csak bele, hogy az ízületi gyulladásokban szenvedő betegek döntő többsége túlsúlyos! A gyulladások során megjelenő és magát a gyulladásos folyamatot elindító és fenntartó molekulák serkentik a daganatos sejtek kifejlődését!

Ennek a kölcsönhatásnak köszönhetően a komolyabb súlyfelesleggel (15-20 kiló vagy annál több) bíró személyeknél a májrák kialakulásának esélye négy és félszer több, mint a normáls súlyú embereknél! Michael Karin és munkatársai egérkísérletekkel azt is bizonyították, hogy a megfelelő diéta képes gátolni a rákos elváltozások jelentős részét!"Alapvetően azt kell megértenünk, hogy testünk szénhidrát tartalma 1,6%, tehát nagyon csekély! Éppen ezért a táplálkozásunk során felvett szénhidrát mennyiségének is ilyen csekélynek kéne lennie! Ezzel szemben hatalmas adagokat fogyasztunk el belőle napi szinten! Ez a legfőbb oka a nem kívánatos kilóknak!"
Mi köze az elsavasodásnak az elhízáshoz?

A modern ember étrendjében számos olyan anyag található, amelyek savképzők, tehát a felszívódásuk során a szervezet természetes sav-lúg egyensúlyát a savas irányba tolják el. Ha ezt a folyamatot nem gátoljuk ún. bázisok fogyasztásával, azaz bázikus ásványi anyagokkal, akkor indul el az elsavasodás, ami számos problémát okoz:

  • a szervezetünk bázisok hiányában az ásványi anyagokat (Ca, Mg, K, Na) a csontokból és a fogakból fogja felszabadítani, ami csontritkuláshoz és fogszuvasodáshoz vezet

  • a bázisok mellett testünk zsírképzéssel védekezik a savak ellen, azaz plusz zsírszövetet kezd el képezni, amiben megköti a felesleges, káros savakat, ennek a folyamatnak az eredményeképpen jön létre a kezdeti, majd a súlyos elhízás

  • a kevés bázist tartalmazó étrend miatt az elsavasodás szinte minden egyes szervrendszerünket legyengíti, megbetegíti; számos tünetet produkál: állandó rossz közérzet és levertség, kóros fáradékonyság, gyenge immunrendszer, fakó-, gyulladásokra hajlamos bőr, hajhullás, vérszegénység, nyombélfekély, vérnyomás problémák, allergia, ízületi gyulladások és -kopások

  • a sav-lúg egyensúly savas irányba tolódása kedvez a különféle kórokozóknak is, így könnyebben betegedhetünk meg baktériumok vagy vírusok által

  • bizonyított, hogy a savas közeg nagyszerű táptalajt ad a tumor sejtek továbbfejlődéséhez, azaz a daganatos betegségek kialakulásához is


"Az elhízás általában együtt jár az elsavasodással, az elsavasodás, pedig tovább gerjeszti és fenntartja a kóros testsúlyt! Amikor elhízást okozó magas szénhidrát tartalmú ételeket veszünk magunkhoz, akkor egyidejűleg viszünk be a szervezetünkbe megannyi savképző anyagot is. Ezek miatt felborul szervezetünk természetes sav-lúg egyensúlya.

A savas közeg zsírszövet képzésére készteti szervezetünket, ez tovább gyarapítja a túlsúlyt és komoly krónikus problémákat idéz elő!"Elindul a fogyókúrázók ördögi köre, amikor
visszaköszönnek a kilók!


A legeredményesebb fogyókúra során is sokszor tapasztalják, hogy néhány hét eltelte után a kilók kezdenek visszatérni és a mérleg már megint nem annyit mutat, mint amennyit szerettünk volna! Ilyenkor a legtöbben feladják, pedig nagyon egyszerű kikerülni ezt a lehangoló végeredményt, csupán csak meg kell értenünk az okát!

Az edzések és a fogyókúrás eljárások során arra törekszünk, hogy a szervezetünk a felhalmozódott, felesleges zsírt bontsa le és abból szabadítson fel energiát. Ez így jó is lenne, de elfelejtünk valamit, amit az előző pontban már olvashattunk: az elsavasodott szervezet zsírral védekezik a savak kártékony hatása ellen, a savakat zsírban köti meg és raktározza el! Amikor edzés közben zsírt égetünk vagy az étkezésünk által kevés kalóriát viszünk be, hogy a meglévő zsírszövetből pótoljuk a hiányzó kalóriát, akkor ezek a korábban elraktározott savak is szépen lassan felszabadulnak! A kiszabadult savak eltolják savas irányba a természetes sav-lúg egyensúlyunkat minek következtében a szervezet ismét védekezni fog.

Mi tesz tehát? Újabb zsírszövetet fog képezni, hiszen ismét csak kevés bázis van jelen a szervezetünkben (az esetek 90%-ban a fogyókúrázó nem törődik azzal, hogy elegendő bázikus ásványi anyagot vigyen be a szervezetébe)! Máris bekerültünk a bővös körbe! Hiába a rengeteg edzés és hiába a diéta, a savak jelenléte miatt a fogyókúra folyamatos kudarcra van ítélve!

Tudta, hogy lúgosítással képes lesz végleg
megszabadulni felesleges kilóitól?

Nem a legjobb kifejezés a lúgosítás, de mivel a szóhasználatunkban ez terjedt el én is így nevezem a folyamatot. A lúgosítás során vízzel vagy nyers ételekkel olyan ásványi anyagokat viszünk be a szervezetünkbe, amelyek bázikus tulajdonságokkal bírnak. Ilyen például a kalcium, a magnézium, a kálium és a nátrium is. Ezek a bázisok képesek semlegesíteni a felesleges savakat. A közömbösített savakat a vesék kiválasztják és a vizelet útján kiürítjük, így végleg megszabadulhatunk tőlük!

A bázikus ásványi anyagok rendszeres fogyasztásával egyfajta bázis "raktárat" hozhatunk létre, ami fenntartja az állandó sav-lúg egyensúlyt, hiszen mindig lesz elég bázis a savak megkötéséhez, ami megakadályozza az ásványi anyagok felszabadulását a csontokból, fogakból! Végeredményképpen, ha erre odafigyelünk az egész életünk során, akkor egy sor krónikus- és kellemetlen megbetegedéstől kímélhetjük meg magunkat!

Ami a legfontosabb, hogy a lúgosítással elfolytjuk a szervezet felesleges zsírképzését, hiszen a savakat megkötöttük és nincs, ami további zsírszövet termelésre sarkallja szervezetünket! Ennek eredményeképpen a megfelelő táplálkozás és edzés program során leadott kilók nem térnek vissza, végre olyan testalkatot alakíthatunk ki magunknak, amit mindig is szerettünk volna!


Étrendi tippek!

A lúgosítás során vegyen magához minél több élő, zöld, nyers ételt, azaz salátaféléket és zöldségeket! Fontos a megfelelő folyadékbevitel: igyon minél több természetes ásványvizet, pí vizet, forrásvizet, tisztított ionizált vizet, tudniillik ezek is lúgosító hatással bírnak. Érdemes magvakat, dióféléket is fogyasztani, hiszen ezeknek is magas a bázikus ásványi anyag- és nyomelem tartalma!

Kerülje a szénhidrátokat (cukrot, desszerteket), ezeket pótolja növényi olajokkal, -fehérjékkel, fogyasszon kevés állati fehérjét, de nem tilos a jó minőségi állati zsíradék sem!Az étrenden múlik minden!

A lúgosításhoz minden reggel búzafűlét fogyasztottam, illetve a Hippokrátészi étrendet követtem, így salátafélékkel, magvakkal és egyéb nyers ételekkel enyhítettem az éhségemen. Ennek köszönhetően egy hat hetes intenzív búzafűlé kúrával és a speciális étrenddel 10 kilót sikerült leadnom! A legjobban annak örültem, hogy a búzafűlé fogyasztásával nem éreztem magam levertnek, erőtlennek a diéta alatt sem!

Irina Morozova (Budapest) 


A világ leghatékonyabb diétás és lúgosító étrendjének
alapja a friss és enzimdús: Búzafűlé
 


A búzafűlé nem más, mint az egy hetes szárba szökkenő, de még zsenge, zöld tönkölybúzafű frissen préselt leve. Tartalmazza az összes számunkra fontos ásványi anyagot és nyomelemet, köztük azokat a már említett bázisokat, amelyek elengedhetetlenek a szervezet sav-lúg egyensúlyának a helyreállításához!

A benne található ásványi anyagok szerves kötésben vannak, ezáltal könnyebben tudjuk őket felvenni és hasznosítani, mint a szervetlen, bolti termékekben található ásványi anyagokat!

Dr. Ann Wigmore a bostoni Hippokrátészi Intézet megalapítója egyedülálló életelixírnek tartja és sok-sok éve használja a hozzá forduló pácienseknél méregtelenítésre, lúgosításra és roborálásra!

Gátolja a további súlyfelesleg kialakulását,
és a meglévő zsírszövet gyarapodását!

A búzafűlé szerves ásványi anyagai képesek olyan erőteljes lúgosító hatással bírni, ami szinte kimossa a szervezetünkből az összes méreganyagot, köztük a nehézfémszármazékokat is, illetve az elsavasodást okozó savakat! Helyreállítja szöveteink természetes sav-lúg egyensúlyát, ezzel megakadályozza a plusz zsírszövet képződését és elősegíti a meglévő súlyfelesleg leadását. Számtalan enzim található benne, amelyek közül a lipáz, mint zsírbontó enzim funkcionál!

Vitaminok gazdag tárháza!

A búzafűlé zsírban- és vízben oldódó vitaminokat egyaránt tartalmaz! Bővelkedik C-, A-, B-, E- és K-vitaminban is! Mivel számtalan mikrotápanyagot rejt magában, így erőteljes roboráló, sejttápláló hatással bír, ezért a fogyókúra ideje alatt sem kell attól félnie, hogy valamiben hiányt fog szenvedni! (A fogyókúrázók jelentős része ugyanis különféle hiánybetegségeket okoz magának a felelőtlenül megtervezett diétával!) Vége a gyengeséget-levertséget okozó, koplalós fogyókúráknak!

Megfiatalítja szervezetét!

Számos olyan emzim és antioxidáns található benne, amelyek elsődleges fontosságúak a sejtek épségének és egészségének a megőrzésében! Ezek közül a legfontosabb a SOD nevű enzim, amit a szervezet a kor előrehaladtával egyre kevésbé tud előállítani. Védi a sejtek örökítőanyagát és semlegesíti a szabadgyököket, azaz lassítja az öregedési folyamatokat! A búzafűlében jelentős SOD enzim tartalom van jelen! A búzafűlé fiatalság faktorai által bőre újra egészséges színezetű lesz, hajkoronája és körmei megerősödnek, mások is észre fogják venni a változást!

 

"Összességében elmondható, hogy a búzafűlé egy olyan univerzális fogyókúrás szer, ami természetes, nem viseli meg a szervezetét, lúgosítja és méregteleníti szöveteit és miközben fogyaszt táplál is, valamint gátolja az öregedési folyamatokat! Ennek köszönhetően egy intenzív kúra után akár 5-10 évet is fiatalodhat sejtszinten!"Lúgosítással tényleg könnyebb!

Nagyon sok fogyókúrás módszert kipróbáltam már, fogytam is, de a kilóimat újra felszedtem és nem értettem miért? Nekiláttam olvasgatni az interneten és rátaláltam a lúgosításra, ami megoldást jelentett a számomra. Véleményem szerint a helyes étrend és a búzafűlé maximálisan elég ahhoz, hogy az ideális testsúlyt elérjük! A koplalás és az önsanyargatás már a múlté!

Brünnói Éva (Esztergom)
Szeretne egyszerűen és gyorsan friss, enzimekben
és bázikus ásványi anyagokban dús
búzafűléhez jutni?


Az általam kínált Sofiel bio búzafűlé az egyik legkiválóbb minőségű, ökológiai gazdálkodásból származó, tanúsítvánnyal rendelkező 100%-os bio búzafűlé! Gondos odafigyeléssel készül bio tönkölybúzafűből, frissen kerül préselésre a lé és azonnal gyorsfagyasztjuk, így az értékes hatóanyagait megőrzi, ezáltal képes kifejteni igen pozitív és sokrétű hatását!

A Sofiel bio búzafűlevet heti két alkalommal állítjuk elő és küldjük ki futárral a fogyasztók részére, így mindig friss búzafűlevet tudunk biztosítani új és hűséges fogyasztóink részére egyaránt!

A frissen préselt és gyorsfagyasztott búzafűlével végre egyszerűen és gyorsan juthat hozzá azon hatóanyagokhoz, amelyek a fogyókúrája során előnyös testalkatot fognak Önnél kialakítani (természetesen ha az étrendjére és a rendszeres testmozgásra is odafigyel) és amelyekhez eddig otthoni préseléssel, sziszifuszi munkával juthatott hozzá csak!
 


Mitől marad friss a Sofiel bio búzafűlé?
 

A fű levágása után a frissen préselt lé szárazjeges kezelésen, ún. sokkoláson megy keresztül. Ez azt jelenti, hogy a friss terméket szárazjégbe merítjük, ennek hőmérséklete - 70-80 fok. Ennek következtében oly gyorsan szilárdul meg a búzafűlé, hogy nincs ideje az értékes elemeknek károsodnia a fagyás során. Csak is a sokkolásos módszerrel lehet friss és tápanyagdús gyorsfagyasztott búzafűlét előállítani!

Mi környezetbarát, azaz nem gépi sokkolással készítjük bio termékünket! Manuálisan kerül szárazjeges kezelés alá a lé, amely során a szilárd halmazállapotú fagyott szén-dioxid golyóskák ellepik a búzafűlét rejtő zacskókat! Ezután kerül csak a fagyasztóba a termék.Véd a civilizációs ártalmakkal szemben!

A nem megfelelő életmód, a rohanás , a stressz, dohányzás, valamint a rossz és kiegyensúlyozatlan táplálkozási szokások: túlzott kávé-, sok édesség, kevés zöldség-gyümölcs fogyasztás következtében egyre fáradtabbnak, egyre kimerültebbnek éreztem magam.

Baráti körömből valaki ajánlotta a búzafűlevet, amit el is kezdtem inni, minden reggel egy-két kockányit. Az életem megváltozott, energikus, friss, jókedvű vagyok, sőt a fogínyvérzésem is megszűnt. Azóta nem voltam megfázva! Mindenkinek tudom ajánlani a búzafűlé szedését.

Árva Valéria (Szeged)Bízom a termékem erejében és
kifogástalan minőségében!


Minden kedves megrendelőm részére 100%-os pénz visszafizetési garanciát biztosítok!

Medikusként jól tudom, hogy a fogyókúra egy nehéz ügy a legtöbb ember számára, hiszen először rá kell vennie magát az embernek, aztán jönnek az önsanyargató gondolatok, a tükörbenézés és a mélabú, ha nem úgy sikerül valami, ahogy terveztük! Éppen ezért már az elején céltudatosan, elszántan kell nekiállni és valóban olyan program szerint kell haladni, ami jól bevált és biztonságos!

Búzafűlé szakértőként szeretettel ajánlom figyelmébe a Sofiel bio búzafűlevet, mert fogyasztásával valóban egy olyan kiegészítőhöz jut, amivel gyorsan és hatékonyan akadályozhatja meg a súlyfelesleg visszaépülését, illetve a fogyókúra alatt is képes lesz megőrizni vitalitását!

A fogyókúra alatt törekedjen a rendszerességre és a természetes megoldásokra!

 

Gluténmentes termék!

Mivel a termék jóval a WHO/FAO által megszabott mennyiség alatt (20 mg/100 g) tartalmaz glutént, illetve gliadint, így gluténmentes terméknek minősül és nyugodtan fogyaszthatják lisztérzékenyek is!6 hetes intenzív búzafűlé kúra lépései

Enyhe túlsúly esetén

Javasolt búzafűlé csomag:

 


Merek változtatni búzafűlé csomag

Tartalma: 4 levél Sofiel bio búzafűlé

+1 levél ajándék búzafűlével! 

Azok számára, akik mernek szembenézni problémáikkal és tenni akarnak azért, hogy szebb, egészségesebb életet élhessenek! Testsúlycsökkentéssel évekkel fiatalabbnak érezheti magát és tudományosan igazolt, hogy jelentősen csökkentheti a legtöbb krónikus betegség kialakulásának veszélyét!

A csomag ára: 23 800 Ft

 

Első hét: reggel, éhgyomorra napi 1 kocka Sofiel bio búzafűlé. Napközben minimum 1,5 liter víz elfogyasztása mellett. Javasolt ilyenkor citromos PI víz és sárgarépa lé fogyasztása is.

Második és harmadik hét: napi 2 kocka búzafűlé reggel, éhgyomorra. A folyadékbevitelt növeljük napi minimum 2 literre. Együnk olajos magvakat, salátaféléket napi több alkalommal!

Negyedik és ötödik hét: reggel, éhgyomorra 2 kocka búzafűlé és további 2 kocka délután abban az időszakban, amikor viszonylag üres a gyomrunk. A folyadékbevitelt tartsuk napi minimum 2 liter felett! Javasolt zöld tea, hársfa tea, menta tea fogyasztása napi több alkalommal! 

Befejező hét: napi 2 kocka búzafűlé reggel éhgyomorra 1 kocka és délután újabb 1 kocka. A folyadékbevitel marad továbbra is napi minimum 2 liter felett. Vegyünk magunkhoz ismét napjában többször citromos vizet, szódabikarbónás vizet, salátaféléket!

Az alábbi intenzív búzafűlé kúrának köszönhetően előreláthatólag életkortól és súlytól függően a hat hét alatt 3-5 kilót fogyhat!8 hetes intenzív búzafűlé kúra lépései

Komolyabb súlyfelesleg esetén

Javasolt búzafűlé csomag:

 


Kitartó vagyok búzafűlé csomag

Tartalma: 8 levél Sofiel bio búzafűlé

+2 levél ajándék búzafűlével! 

Azok számára, akik nem félnek a hosszútávó megoldásoktól és tudják, hogy a "jó munkához idő kell"! A csomag búzafűlé tartalma lehetővé teszi, hogy minimum 8 héten át alkalmazza a búzafűlevet fogyókúrája kiegészítéséhez. 

A csomag ára: 45 900 Ft

 

Első hét: reggel, éhgyomorra napi 1-2 kocka Sofiel bio búzafűlé. Napközben minimum 2 liter víz elfogyasztása mellett. Javasolt ilyenkor citromos PI víz és sárgarépa lé fogyasztása is.

Második és harmadik hét: napi 2 kocka búzafűlé reggel, éhgyomorra. A folyadékbevitelt növeljük napi minimum 2,5 literre. Együnk olajos magvakat, dióféléket és salátaféléket napi több alkalommal!

Negyediktől a hetedik hétig: reggel, éhgyomorra 2 kocka búzafűlé és további 2 kocka délután abban az időszakban, amikor viszonylag üres a gyomrunk. A folyadékbevitelt tartsuk napi minimum 2,5 liter felett! Javasolt zöld tea, hársfa tea, menta tea fogyasztása napi több alkalommal! Éhségérzet csökkentésére együnk kelbimbót, céklát.

Befejező hét: napi 3 kocka búzafűlé reggel éhgyomorra kettő és délután egy kocka. A folyadékbevitel marad továbbra is napi minimum 2,5 liter felett. Vegyünk magunkhoz ismét napjában többször citromos vizet, szódabikarbónás vizet, salátaféléket!

Fenntartó két hetes búzafűlé kúra a befejező hét után egy héttel kezdődően opcionális, de növeli a hatás tartósságát! (Napi kettő kocka fogyasztásával)

Az alábbi intenzív búzafűlé kúrának köszönhetően előreláthatólag életkortól és súlytól függően a hat hét alatt 6-7 kilót fogyhat!Ha most rendel VIP szolgáltatásokat
kap bio búzafűléje mellé!

  • A normál 24 óra helyett 3 órán belül feldolgozzuk megrendelését, így gyorsabban juthat hozzá egyedi búzafűlé termékünkhöz!

  • Külön elektronikus úton megkapja Pintér Zoltán búzafűlé szakértő tanulmányát Krónikus betegségek és a búzafűlé címmel ingyen!

  • Elektornikus úton vagy telefonon kérheti szakértőnk segítségét, illetve személyes kúra kidolgozását!

 

 

Most ajándék szakértői tanulmányt kap
búzafűlé megrendelése mellé! 

 

9 év tapasztalatát és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttem össze búzafűlé tanulmányomba, mely elsősorban a krónikus betegségek oldaláról mutatja be a tönkölybúzafűlé pozitív hatásait.

Ez az első olyan búzafűlé tanulmány, mely nemcsak hétköznapi, hanem tudományos alapokon is foglalkozik a búzafűlé hatásával!

Az értékes információk mellett tapasztalatokat és gyakorlati tippeket is olvashat, amivel még eredményesebbé teheti otthoni búzafűlé kúráját és hatékonyabban védheti meg saját maga és családja egészségét!

Mindezt most a Sofiel bio búzafűléje mellé kapja emailben a megrendelést követően letölthető pdf formátumban!
EXTRA AJÁNDÉKOK!Ez még nem minden! Annak érdekében, hogy a búzafűlében rejlő
megannyi mikrotápanyag minél nagyobb arányban szívódjon fel
szervezetébe Ajándékba küldök Önnek megrendelése mellé egy
doboz speciális prebiotikus készítményt!

 

A prebiotikumok, mint az Inulin, olyan oligoszacharidok, melyek tápanyagként szolgálnak a bélbaktériumok számára és megfelelő mikrokörnyezetet biztosítanak szaporodásukhoz. Az ajándék termék, mely búzafűlé megrendelése mellé jár automatikusan, egy 90 szemes Inulin készítmény. Bélflórájának erősítésével sokkal eredményesebb lehet bármilyen tápláló-, tisztító kúra, így a búzafűlé kúrája is testsúlycsökkentő programok során! Komplex szakértői támogatásom keretében ezentúl erre is gondolok! Részletesen a bélflóráról itt >>

A terméket érdemes napi szinten fogyasztani vagy kúraszerűen napi 1-2 kapszulát 4-6 héten keresztül! (A prebiotikumokat érdemes kiegészíteni probiotikumokat tartalmazó termékekkel is.)
Még mindig nincs vége! A búzafűlékúra ajánlott szüneteiben egy másik szuperélelmiszerrel segítheti testének egészségét: 

már Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy csomag vegyszermentes Szőlőmag-őrleményt kap további Ajándékként!

 

 

Ökológiai termesztésből származó, vegyszermentes, a mag teljes olajtartalmát tartalmazó szőlőmag-őrlemény! Magas tápanyagtartalma, polifenol tartalma, flavonoid tartalma, rosttartalma mind segítik szervezetét a búzafűléhez hasonlóan, és azt kiegészítően is.

A szőlőmag komponensei bizonyítottan segítik a szív- és érrendszer egészséges működését és növelhetik szerveztünk energiaszintjét is.

Használja búzafű kúrája kiegészítéseként főként betegség vagy lábadozás esetén, akár a még gyorsabb eredményért, vagy a búzafűkúra ajánlott szüneteiben. Részletesen a szőlőmagról itt >>

Az őrleményt érdemes napi szinten fogyasztani 1 teáskanállal (kb. 4 gramm) kis folyadékba keverve, majd 2-3 dl folyadékot fagyasszon el.

 

 

Sofiel bio búzafűlé megrendelés fogyókúra kiegészítéséhez

Lépésről-lépésre egy egészségesebb élet felé!

Az Ön neve *:
Szállítási címe *:
Számlázási címe, ha eltérő:
Telefonos elérhetősége *:
E-mail címe *:
Melyik fogyókúrás búzafűlé csomagot kéri? *:
Ajándék Inulin - Prebiotikus termék *:
Ajándék Szőlőmag-őrlemény termék:
Hogyan szeretne fizetni? *:


Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelem *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

Kiszállítási díjak Budapesten belül
 

Csomag Előre utalással Utánvételesen
Merek változtatni! Ingyenes! Ingyenes!
Kitartó vagyok! Ingyenes! Ingyenes!Személyes átvétel Budapesten!

Budapesten ingyenesen átvehető a termékem előre 
egyeztetett időpontban: XX. ker. Liget u.

 


Kiszállítási- és csomagolási díjak vidékre

(Előre utalással gyorsabban és olcsóbban juthat hozzá termékünkhöz!)

Csomag Előre utalással Utánvételesen
Merek változtatni! 1 190 Ft 1 690 Ft
Kitartó vagyok! Ingyenes! Ingyenes!
 

Mitől marad friss és enzimdús a búzafűlé
amíg megérkezik hozzám? 

 


A Sofiel bio búzafűlevet vidéki megrendelőink számára speciális, szárazjeges csomagolásban juttatjuk el. A csomagolás megfelelő hőmérsékleten tartja a gyorsfagyasztott készítményt, így minőségromlás nélkül érkezik meg Önhöz! 

Az elkészítést és csomagolást követően MPL vagy GLS futárnak adjuk át a megrendelt készítményeket, aki 24 órán belül kiszállítja Önnek az ország bármely településére!

Budapesti megrendelőink számára helyi lerakatból, előre megbeszélt időpontban szálltja ki otthonába futárunk hűtőstáskában a terméket!

A személyes átvételhez kérem, hogy minden esetben vigyen magával hűtőtáskát vagy hűtőszatyrot!

 TerméktájékoztatóOnline letölthető Sofiel bio búzafűlé terméktájékoztató >>
 


Vizsgálati eredményekBiokontroll Hungária Nonprofit Kft. által kiállított bio tanúsítvány >>
 

Food Analytica által kiállított vizsgálati jegyzőkönyv >>
 

 


Termékkel kapcsolatos megjegyzésA Sofiel bio búzafűlé önálló terápiás hatással nem rendelkezik, így gyógyszernek nem minősül! Nem alkalmas önmagában betegségek kezelésére. Kizárólag mint kiegészítő kezelés javasolt a fogyasztása a hiányos táplálkozásból adódó hiányállapotok kiküszöböléséhez, illetve a betegek életminőségének javításához! Használatával kapcsolatban egyeztessen háziorvosával is! Köszönöm!
 

 

Copyright 2014.