Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Fontos tudnivalók!

 

A következőkben pár pontban összeszedtem azokat a fontos, Önt is érintő változásokat, elismeréseket, újdonságokat, amikről mindenképpen tudnia kell!

 

 

Ön is segített, hogy segíthessek!

Ebben az évben is, mint már négy éve rendszeresen, kiosztásra került a Varga Tünde ösztöndíj! Az ösztöndíjat, azért hoztam létre évekkel ezelőtt, hogy az alapját képező anyagi segítséggel hátrányos helyzetű kisdiákok felkészítő óráit támogassam. A külön óráknak köszönhetően sokkal nagyobb eséllyel kerülnek be egy-egy jobb középiskolába ezek a gyerek és így képesek szorgalomukkal és jó tanulmányi eredményeikkel kitörni rossz szociális körülményeikből!

2013-ban a Munkácsy Mihály Általános és Művészeti iskola miskolci diákja, Nagy Ildikó nyerte el a támogatást, aki mellesleg az év diákja címet is elnyerte és városi szinten is kiemelkedő eredményeket ért el! Az ő támogatásához Ön is hozzájárult búzafűlé rendelésével, így Ildikó nevében is köszönöm, hogy nekem és A hazai búzafűlé fogyasztók lapjának szavazott bizalmat!

Rendszeresen támogatom a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt is, hiszen nagyon alacsony állami támogatás mellett kell napról-napra fenntartaniuk a szolgálatot. Életveszélyes állapotban lévő vagy súlyos születési komplikációkkal születő újszülöttek százait mentették már meg és elképesztő hivatástudattal, odaadással végzik áldásos tevékenységüket, így minden támogatást megérdemelnek!

Támogatásukhoz Ön szintén hozzájárult azzal, hogy engem és búzafűlé termékemet választotta!
Árral szemben!

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy az étrendkiegészítő piacot is érinti évről-évre a drágulás. Lassan már az alapvető vitaminokat sem tudja sok magyar ember megvásárolni! Szinrén lassan, de biztosan mindenki rájön arra, hogy olyan komplex kivonatokkal kell táplálkozását kiegészítenie, ami minél több vitamint és egyéb mikrotápanyagot tartalmaz szerves formában, mint amilyen a búzafűlé is és ezzel olcsóbban és hatékonyabban védheti meg egészségét!

Éppen ezért a tendenciával és más búzafűlé forgalmazókkal ellentétben nem csupán nem változott a Sofiel bio búzafűlé ára, de csökkentettem is rajta és a kiszállítási díjak is kedvezőbb lettek Budapestre és vidékre egyaránt! Mindezt annak érdekében eszközöltem, hogy egyre több magyar háztartásba jusson el a búzafűlé termékem és így egyre többen lesznek képesek felvenni a harcot a hiányos vagy rossz táplálkozásukból eredő krónikus megbetegedésekel szemben!

Az aktuális árakat a következő linkre való kattintással tekintheti meg:

http://www.reformgyogyasz.com/bio-buzafule-rendeles/

Egyedülálló, Prémium minőségű búzafűlevet
kínálok Önnek és családjának!

Más búzafűlevet forgalmazó honlapokon bio búzafű magból termesztett fűből préselt léről olvashat, azt azonban mindenki elfelejti, hogy a préselt lének önmagában is rendelkeznie kell bio tanúsítvánnyal, ha bionak szeretnénk azt titulálni! Sajnos rengeteg zugárus és magukat szakértőnek, gyártónak nevező forgalmazók megtévesztik és anyagi haszonszerzésből félrevezetik a gyanútlan vásárlókat!

A legnagyobb gond az, hogy az alacsonyabb minőségű búzafűlé természetesen nem lesz képes kiegészítő terápiás hatást kifejteni!

Termékem, a Sofiel bio búzafűlé 2013-ban is elnyerte a prémium minőséget képviselő, bio minősítő tanúsítványt, hiszen őstermelői szakértelemmel, ökológiai gazdálkodásban készül, környezetkímélő módszerrel, környezetkíműlő csomagolással! Éppen ezért maximális hatást várhatunk el tőle!

Ha az általam javasolt búzafűlevet választja, akkor valóban bio terméket választ!


Tekintse meg a legfrissebb 2012-13-ra szóló
bio tanúsítványt a képre kattintva:


Egy véresen komoly minőségi garancia!

Nem kell megijjedni, nem olyan véres a dolog, mint ahogy a névből kitűnik! Komolynak komoly, hiszen olyan garanciát vállalok a termékemre, amit még egyik magyarországi vállalkozás sem mert bevállalni!

Mit jelent ez? Fogyassza a Sofiel bio búzafűlevet két hónapon át és amennyiben a laboreredményeiben semmilyen pozitív változás nem mutatható ki, akkor visszakapja a teljes kúra árát!

Olyannyira biztos vagyok a bio búzafűlevem hatékonyságában, hogy a pénzvisszafizetési, elégedettségi garancia mellett még ezt is vállalom, így dupla garancia biztosítja Önnek, hogy Hazánk legkiválóbb és szakmai tekintetben is a legelőnyösebb búzafűlevét rendelheti meg A hazai búzafűlé fogyasztók lapján!

A garanciával kapcsolatban további részleteket az alábbi oldalon talál:

http://www.reformgyogyasz.com/veresen-komoly-garancia/

Hazánk legelismertebb léböjt szakértőjének
elismerő szavai

Arádi Antóniát, a visegrádi Vitalizáló Vendégház vezetőjét, léböjt kúra szakértőjét kérdeztem arról, hogy mit gondol a búzafűléről és annak jótékony hatásairól, miket tapasztalt saját magán és a hozzá forduló vendégek egészsége terén.

"Közel 20 éve vezetek léböjt kúrákat Visegrádon. Nagy öröm számomra, hogy sok ezer embernek tudtam segíteni abban, hogy ne csak a kúra időtartama alatt foglalkozzon az egészségével (és szépségével) hanem azt követően is tegyen lépéseket ez irányba. A folyamatos pozitív visszajelzések megerősítettek abban, hogy igen is lehet, sőt kell foglalkoznom  ezzel a témával  is. Böjttel megszerezni a testi-lelki felüdülést, megszabadulni a feleslegtől (túlsúly, méreganyagok), kirobbanó energiaszintet elérni,  tulajdonképpen könnyű, de ennek a megtartása, sőt még tovább vitele már komolyabb odafigyelést és erőfeszítést igényel. Ezt tudatosítom is a vendégekkel távozásuk előtt. Nehéz eligazodni abban a kínálatban, ami manapság található az egészség megőrzését célzó termékek területén.

Ebben van különös jelentősége, szerepe a jó minőségű, bio-termesztésű búzafűlének. Én már hosszú évekkel ezelőtt rátaláltam, először csak az irodalmára, majd ezt követően különböző gyártású  termékek kipróbálása adta meg számomra a választ és segített a döntésben. Így évek óta minden reggel a Pintér Zoltán által elérhető Sofiel bio búzafűléből két kis kockát iszom a reggeli előtt kb. fél órával, ez elengedhetetlen nálam. Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé is nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg,  hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul. A vendégek csodálkozása vitalitásomat illetően jól esik és ösztönöz arra, hogy büszkén hirdessem, ez az életmód és a búzafűlé csodákra képes!"Szeretettel várom észrevételeit, kérdéseit a búzafűlé
kúrával kapcsolatban és bízom benne, hogy a
jövőben is bizalmat szavaz nekem!Jómagam és a termelésért felelős kollégáim
nevében is nagyon jó egészséget
kívánok Önnek!