Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Friss tapasztalat

 

Furcsa rosszullét miatt kezdte
el fogyasztani Viktória

 

 

Tisztelt Pintér Zoltán!

 

Úgy 7 évvel ezelőtt történt, mikor egy olyan stresszes napi munkából tartottam haza a Podmaniczky utca elején jártam, mikor telefonon beszéltem a barátnőmmel a kihangosítón keresztül a kocsiban, és kezdtem érezni, hogy szédülök. Mire az utca végére értem, már zsibbadt a jobb oldalam, annyi időm volt, hogy félre álltam. Szóltam neki, hogy rosszul vagyok, hívja a mentőt, mert én már nem tudok semmit csinálni, a másik telefon is kiesett a kezemből, fogni sem tudtam. Mind a két oldalam lezsibbadt. Csak ültem mereven és nem értettem, hogy mi történik. Ki akartam szállni a kocsiból, de félig kiestem az autóból, alig tudtam visszamászni. Az emberek jöttek mentek körülöttem, volt, aki oda kiabált … részeg picsa … majd jött egy rendőrautó és megállt. Oda lépett a rendőr, és kérdezte mi történt, hogy a leforduló sávban állok. Beszélni nem nagyon tudtam, csak annyit motyogtam, hogy rosszul vagyok, gondolom megértette, mert Ő is hívta a mentőket. 3-4 perc múlva ott volt mindenki a mentő, a lányom, és a barátnői. Engem beszállítottak a mentőbe, gépre tettek. A vérnyomásom az éget verte, 220 volt. Kaptam valamilyen injekciót, attól kicsit jobban lettem a lányom vitt haza.

Másnap orvoshoz mentem, labor vizsgálatok sokasága következett azt mondták, nem tudják mi a bajom. Felírtak valami antidepresszáns tablettát, amit persze nem szedtem be, nem vagyok bolond. A közérzetem nem volt jó, állandóan attól féltem, hogy rosszul leszek. Így ment ez két hétig. Közben bújtam az internetet, hogy találjak valamit, amitől jobban leszek.

Akkor találtam meg a búzafűlevet, csupa jó dolgot olvastam róla. A búzafűlé tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot amelyre a szervezetünknek szüksége van. Tökéletes fehérjeforrás: az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A és C vitamin forrás.Egyenlő arányban gazdag E, F, K, és B vitaminokban.

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer érdekében. Sejt fiatalító hatása is van. Elkezdtem magam meggyógyítani!

Először neki álltam méregteleníteni, sok folyadékot inni zöldséget, gyümölcsöt enni. Minden nap reggel és este búza fülevet ittam, egy éven át. Talán kétszer még rám jött ez a rosszullét aztán végleg eltűnt.

Azóta délelőtt itthon vagyok, csak délután dolgozom. Nem eszem cukrot, csak Himalája sót használok, nem iszom csap vizet, hanem lúgos vizet iszom és bio ételt eszem nagy részben. Húst csak nagyon keveset, de inkább nem eszem, nem is kívánom. Sokat kirándulok a természetben, és minden nap mozgok egy kicsit. A mai napig iszom a búzafűlevet minden reggel!

 

Üdvözlettel

Gáty Viktória (Budapest)
Egy újabb példa arra, hogy az orvosi kezelések
és a búzafűlé együttes alkalmazása javítja
a betegek gyógyulási esélyeit!

 

 

Egy Kedves Fogyasztóm leveléből szeretnék idézni, mert példaértékű lehet sokak számára:

2012 évvégén vastagbélrákot állapítottak meg 69 éves nevelőapámnál. A kisebb polipokat és kinövéseket eltávolították, de találtak egy nagy meretű daganatot , amire több figyelmet szántak.

2013 januárban hatalmas műtétre került sor, és nem csak a daganatot, de a vastagbél egy részét is ki kellett vágni. 2 hét kórházi tartózkodás után hazaengedték, de azonnali kemoterápiát javasoltak. Minden második héten be kellett feküdnie 3 napra a kórházba folyamatos vénás kezelésre.

Február végére 15 kilót lefogyott. Márciusban megkerestem Önt Kedces Zoltán  (ismerősök ajánlották Önt). Április 1-től elkezdte a napi 2 kockát inni a Sofiel bio búzafűléből és azonnali javulást tapasztaltunk! Elöször az étvágya javult, majd a hangulata, kedélyállapota és hamarosan elkezdett hízni is. Minden alkalommal amikor befeküdt a kórházi kezelésre vérképet csináltak ellenőrzésképpen. Májusban az orvos felfigyelt a vérkép javulására és azt mondta, bármit is csinál, ne hagyja abba, mert nagyon jól reagál rá a szervezete!


Én úgy tudom 4 hónapon át itta a búzafűlevet, augusztusra sikerült visszahíznia az eredeti súlyát, mind a 15 kilót. Megismételték a vizsgálatokat augusztus közepén (vérkép, tükrözés, CT) és a ráknak hült helyét találták!! Teljesen tiszta vastagbelet látott az orvos a képeken. Abba is hagyták a kemoterápiát azonnal és legközelebb 6 hónap múlva kell menni kontrollra.


Nemrégiben ünnepeltük nevelőapukám 70. születésnapját és a család legnagyobb boldogságára annyit evett amennyit csak bírt!
 
Köszönjük mégegyszer a segítségét!


Reger Szilvia

 

 

Megjegyzés: A fényképek és az idézett tapasztalatok az íróik engedélyével kerültek közlésre A hazai búzafűlé fogyasztók lapjának olvasói számára.Sofiel bio búzafűlé  A természet ajándéka!