Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Gyógyító információ

 

Sofiel bio búzafűlé hírek 2015. 10. 25.

Pintér Zoltán búzafűlé szakértő

 

A búzafűlé utat nyit a sejtek közötti zavartalan
információ cseréhez

Ön is állandó energiahiányban szenved?
Egy nátha is könnyedén ledönti a lábáról?
 

Ha a válasza IGEN, akkor mindenképpen olvasson tovább!A búzafűléről mindenki jól tudja, hogy egy igazi tápanyag bomba, hiszen a sejtjeink számára leginkább fontos mikrotápanyagok egész tárházát tartalmazza. Arról viszont már kevesen hallottak, hogy tisztító-méregtelenítő képessége nem csupán a bélrendszerben, májban hatásos. A sejtek közötti tér tisztítása és ezen keresztül a megfelelő sejt-sejt közötti információ átvitel rendkívül fontos. Ha a sejtek között lévő, finoman hangolt, alig mérhető jelek (biofotonokként érzékeljük őket) és itt nem az idegsejtek között haladó idegi impulzusokra gondolok, akadályba ütköznek az adott szövetben majd a szervben működési hibák léphetnek fel. Ez hosszútávon fizikai betegségben fog manifesztálódni. 

Az ortodox orvoslás ma még kevés figyelmet fordít a szervezet bioenergetikai rendszerére. Az a fajta szemléletmódváltás, ami korábban a fizikán belül a kvantumfizika kiteljesedésével létrejött a biológiában és az orvoslásban elmaradt. 

A szervezet nem egy gép, amibe ha üzemanyagot töltünk máris működik. Minden egyes sejtnek, azon sejtek által alkotott szövetnek, a szövet által kialakított szervnek, sőt az egész testünknek külön energetikai rendszere, mezője van. Ezek a mezők modern eszközökkel már kimutathatók. A mező kiegyensúlyozott megléte alapjaiban határozza meg egészségünket a legkisebbtől a legnagyobbig, bárhol, ahol károsodás, deformitás alakul ki az energiamezőben, ott betegség fog megjelenni. A szervezetünk egészében jelen lévő bonyolult és ahogy már korábban is írtam finoman hangolt energetikai rendszer megfelelő működésének alapja a sejtek közötti zavartalan kommunikáció, jelátvitel. Ezt a jelátviteli folyamatot a tudósok a mai napig nem fejtették meg teljesen, sok részét nem értjük, de tudjuk, hogy jelen van és működik! Sok minden akadályozhatja a sejtek "beszélgetését": környezeti ártalmak (TV adás, rádiójelek, mobiltelefon állomások sugárzása, magasfeszültségű áramelosztó állomások), salakanyagok és nehézfémszennyeződések a sejtek közötti térben, alacsony sejtenergiaszint a szükséges tápanyagok hiánya miatt stb.


A legnagyobb problémát azonban mi magunk generáljuk! Gondolataink, pszichés állapotunk rendkívüli hatást gyakorul testünk minden egyes sejtjére. Mindezek valódiságát már számos kutatási eredmény támasztja alá. Ha kiegyensúlyozottságot, idilli állapotot közvetítünk gondolatainkkal, az nem csupán a környezetünkre lesz jó hatással, hanem a sejtjeinkkkel is elhitetjük a pozitív állapotunkat. Ugyanez a helyzet, ha hagyjuk, hogy felmérgeljenek bennünket, ha úgy érezzük, hogy minden összesküdött ellenünk. A negatív stimulus kihat testünk egészére, zavar keletkezik a sejtek közötti energiaáramlásban, stressz hormonok veszik át az uralmat és ez hosszútávon igen súlyos következményekkel járhat. Ezért olyan fontos és nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy találjunk magunkhoz illő stresszlevezető technikát! A stressz beteggé tesz és szó szerint megöl minket...

A búzafűlé ugyan nem fogja megoldani senki helyett a problémáit, de ahogy nekem is (én magam is iszom és saját tapasztalatom alapján mondhatom) segít, úgy Önnek is fog az alábbiakban:

  1. Ellátja sejtjeinket mindazon mikrotápanyagokkal, melyek az alapvető sejtenergia szint biztosításához szükségesek
     
  2. Segíti az immunsejtek hatékonyabb működését a benne található elemekkel, ezáltal sokkal gyorsabban tudjuk leküzdeni a őszi-téli hónapok nyavalyáit
     
  3. Klorofill-tartalma és aktív enzimjei révén tisztítja a sejtek közötti tereket, ezáltal felszabadíthatja az eddig blokkolt vagy alulműködő sejt jelátivteli folyamatokat
     
  4. Maga a búzafűlé kúra, ha tudatosan végezzük a tapasztalatok szerint nagyon jó hatással van a pszichés állapotunkra, ami kihat a szervezet egészére, így harmonikus működést szavatol


Ha eddig azt hitte mindaz amiről írtam egy Sch-fi film alapja, akkor téved. Információs levelemben eljuttatok Önhöz egy olyan videót, melyben pszichológusok, magasan képzett kutatók, szakemberek fejtik ki álláspontjukat a sejt-sejt közötti kommunikáció, a szervezet energetikai mezőjének fontosságáról. Érdekes kutatási eredményeket tudhat meg belőle és egy egészen más szemléletmódot mutat meg a gyógyítás terén. Én évekkel ezelőtt néztem meg, akkor döbbenetes hatást gyakorolt rám! Bízom benne, hogy ez Önnel is így lesz! A film másfél órás, ÉLŐ MÁTRIX néven fut. Arra kérem, hogy mielőbb nézni kezdi ezt a lebilincselő filmet olvasson bele az egyéb fontos búzafűlé információkba a youtube video alatt.
 


Korábbi nyereményjáték

Mint azt utólag megtudtam rendszerhiba miatt a nyereményjáték értesítőt nem kapta meg a szerencsés nyertes a korábbi búzafűlé játék kapcsán, így ezt most pótolnám. A sok helyes megfejtés közül Kis Andreára (Mindszent) mosolygott a szerencse és nyerte meg az ajándék Sofiel bio búzafűlé csomagot! Gratulálunk Andreának!


Telefonos megkeresés

Egy kedves kollégám, Tanács Viktor a következő hetekben sorra felkeresi a számomra igen kedves búzafűlé fogyasztóimat és érdeklődni fog a tapasztalatokról, eredményekről, illetve felkínál mindenkinek egy egyedi búzafűlé kedvezményt, ami visszautasíthatatlan lesz garantálom! Kérem, segítség Viktor munkáját, nagyon köszönöm előre is! Rendkívül fontos számomra, hogy hiteles visszajelzést kapjak a búzafűlé termékünk hatásosságáról, hiszen ezeket összegezve és a tanulságokat levonva még magasabb szintre tudom emelni bio búzafűlevem és szolgáltatásaim minőségét!
 

Különleges ajánlat leendő búzafűlé fogyasztóimnak!

Ha Ön még nem fogyasztóm, akkor sem kell csüggednie, hiszen egy különleges ajánlattal készültem leendő fogyasztóim részére is! Ha régóta fontolgatja vagy éppen most kapott kedvet hozzá, hogy elkezdje a búzafűlé fogyasztását, akkor ne habozzon, kattitntson az alábbi linkre:

Különleges ajánlat új búzafűlé fogyasztók részére >>