Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Hatástalan kúra


Túl van egy búzafűlé kúrán és
mégsem érez semmilyen
változást?

Számos tényező létezik, amelyek
ronthatják a kúra hatékonyságát!

Ismerje meg őket!

 

 

 

1. Még annyi vizet sem iszik, amennyi a saját szervezetének víztartalmát tudná pótolni!

Méregtelenít búzafűlével rendszeresen?! Nagyszerű dolog! De mi van akkor, ha mégsem érzi a nagy változást magán? A legtöbb esetben egy apró hiba csúszik a méregtelenítési folyamatba: elégtelen folyadékbevitel! Vajon, ha a mosógépbe csak mosóport tenne tisztára mosná a ruháit a gép? Persze, hogy nem! A szervezete ugyanígy működik, ha nincs elég víz nem lesz méregtelenítés, hiszen nincs, ami kivigye a mérgeket! Sokan még annyi vizet sem isznak meg, hogy fedezzék a szervezetük víztartalmát, ami több mint 70%. Ahhoz, hogy a méregtelenítés teljes értékű legyen és a búzafűlé hatékonyan tudja kifejteni a hatását, ahhoz bizony a normál napi vízszükségletnél is több vizet kell innia! Ön elég folyadékot iszik?

Természetesen a vízszükséglet függ a testsúlytól és attól, hogy milyen tevékenységet végzünk, de általánosságban elmondható, hogy egy egészséges felnőttnek naponta minimum 2-2,5 l, míg méregtelenítő, salaktalanító kúrák esetén minimum 2,5-3 liter vízre van szükségünk!2. A megfelelő dózis kiválasztása

Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, ezért mindannyiónknak más és más dózisban van szüksége a búzafűlére is éppúgy, mint a gyógyszerek esetén is. Természetesen nem tudjuk egyértelműen megítélni, hogy mennyire vagyunk telítettek méreganyagokkal és milyen a szervezetünk általános állapot, de érdemes figyelembevenni az alábbi szempontokat és az alapján kiválasztani a búzafűlé szükséges napi mennyiségét:

>> Mikor végzett utoljára méregtelenítő kúrát?

>> Mennyire táplálkozik egészségesen általában? (bolti élelmiszerek, kész ételek, gyorsétkezdék vagy zöldségek, gyümölcsök, saját maga készítette ételek előnyben részesítése alapján)

>> Dohányzik? Ha igen, hány szálat naponta?

>> Milyen gyakran fogyaszt alkoholtartalmú italokat?

>> Szed Ön étrendkiegészítőket? (C-, D-, E-vitaminok, antioxidánsok, omega zsírsavak, Q10-koenzim)

 

Nem nehéz belátnia, ha Ön rendszeresen kiegészíti táplálkozását vitaminokkal, antioxidánsokkal, nem dohányzik, ritkán vagy egyáltalán nem fogyaszt alkoholt és rendszerint odafigyel arra, hogy milyen alapanyagokból készült ételeket eszik, akkor viszonylag kis mennyiségű búzafűlé is elegendő lesz Önnek a kívánt hatás érdekében! (Kis mennyiség alatt a bio búzafűléből napi 1-2 kockát értek, ami 15-30 gramm.)

Ha viszont Ön dohányos, rendszertelenül táplálkozik és sokszor fogyaszt olyan ételeket, amelyek sok adalékanyagot tartalmaznak, illetve nem jellemző Önre, hogy további mikrotápanyagokkal egészítse ki az étrendjét, akkor bizony másokhoz képest több vagy jóval több búzafűlére lesz szüksége, hogy javítson közérzetén és érezhető változás következzen be az energiaszintjében! (Ebben az esetben akár napi 3-4 kocka, azaz 60-70 grammra is szüksége lehet.)

 

 

3. A kúra időtartama

Az előzőekhez hasonlóan függ a szervezet általános állapotától, hogy mennyi ideig kell alkalmazni a búzafűlé kúrát.

Sokszor elegendő mindössze két hét ahhoz, hogy sokkal vitálisabb legyen, máskor sokkal intenzívebb és hosszadalmasabb kúra szükséges.

Amennyiben évtizedekre visszanyúló "nem törődömséget" kell leküzdenie, akkor javasolt a komplex kúra, ami annyit jelent, hogy 3-3-3 hét búzafűlé kúra és 1-1 hét közbeiktatott szünet, amikor más zöldségleveket fogyaszt (pl.: céklalé, répalé, almalé). A szünetek megakadályozzák, hogy a test mindennapos dologként kezelje a búzafűlevet.

Félévente egészségcentrikus és nem törődöm hajlamú embereknek is javasolt egy-egy komplex kúrát beiktatni az életükbe!

 

 

4. A búzafűlé minősége, frissessége!

Önnek sem mondok újat azzal, hogy az eredményes kúra alapfeltétele, hogy a lehető legjobb minőségű és friss búzafűlevet használjunk hozzá!

A bolti forgalomban kapható búzafű és búzafűlé termékek sajnos sokszor hónapokig a polcokon, raktárakban hevernek, így frissnek semmiképp, hatékonynak csak kismértékben nevezhetők.

Az interneten számos búzafű és fagyasztott búzafűlé forgalmazó reklámozza a termékét. A gyanútlan vásárlók anélkül rendelnek tőlük, hogy meggyőződnének a termék frissességéről, forrásáról, hiszen lehet, hogy a vasárnapi húsleves hozzávalója mellől került elő a fagyasztóból. (Sajnos van példa erre is!)

Válasszuk az ökológiai gazdálkodásból származó, őstermelői szakértelemmel előállított, gyorsfagyasztott és bio tanúsítvánnyal rendelkező búzafűlé termékeket, hiszen ezek a tulajdonságok frissességet és magas hatóanyagtartalmat szavatolnak, ami az eredményes búzafűlé kúra lehetőségét hozza otthonába!

Itt külön szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a bio búzafű nem szavatolja a kész végtermék, azaz a búzafűlé bio minőségét! Nem szabad a kettőt összekeverni! A valóban bio búzafűlé esetében magára a búzafűlére lett kiállítva a bio tanúsítvány, ahogyan az én termékem esetében is!

 

 

Figyelem! Fontos információ!

A nagy sikerre való tekintettel a 3-at fizet és 4-et kap kedvezményünket meghosszabbítottuk, így holnap, azaz 19-én éjfélig leadhatja kedvezményes megrendelését, hiszen most:

  • Minden megrendelt zacskó Bio Búzafűlé mellé további 100 grammot ajándékba kap!

  • 3 zacskó rendelése esetén a 4-et ajándékba kapja!

  • Ma, azaz csütörtök estétől számítva az első két megrendelő, aki 3 vagy több zacskó búzafűlevet vásárol ajándékba kap egy üveg bio szőlőmag őrleményt is 1500 Ft értékben!

 

Ökológiai gazdálkodásból származó,
őstermelői kézben nevelkedett,
friss búzafűből préselt, valódi
bio okleves búzafűlé!


100 gramm búzafűlé ajándékba zacskónként!

3-at fizet 4-et kap!

Az Ön neve *:
Irányítószám és Város neve *:
Pontos cím (út, utca, házszám, emelet, ajtó) *:
E-mail cím (kérem, pontosan adja meg) *:
Telefonszáma *:
Hány zacskó búzafűlevet kér? *:


4 vagy több zacskó rendelése esetén darabszám megadása:
Hogyan szeretne fizetni? *:
Általános Szerződési Feltételek *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


A kedvezményes vásárlási lehetőség
2012.07.19. éjfélig érvényes!