Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Háttér

 

Önt is idegesíti, hogy bár még csak a 30-40-es éveiben jár, de sokszor úgy kapaszkod levegőért, lihegve felfelé a lépcsőn, mintha 70 éves lenne?

Ha van a családjában olyan személy, aki állandóan fáradt, levert, beteges vagy éppen Ön érzi a koránál jóval idősebbnek magát akár külsőleg, akár belsőleg, akkor itt az ideje, hogy megtapasztalja a búzafűlé fantasztikus hatását!

A búzafűlé egy olyan univerzális életelixír, amit az emberiség már évezredek óta használ a jó közérzet, a tiszta tudat, a jó erőnlét fenntartásához és az öregedési folyamatok, valamint a krónikus megbetegedések kialakulása ellen! Egyszerű, gyors és kíméletes és bárki fogyaszthatja 7 éves kortól 130 éves korig! :)

Az első lépést Önnek kell megtennie! Az én feladatom pedig az, hogy friss, enzimekben és energiában gazdag, bio tönkölybúzafűből préselt, valódi őstermelői levet juttassak el az Ön számára!

Iratkozzon fel Ön is információs leveleimre, hogy elsők között juthasson hozzá értékes és igen érdekes tudnivalókhoz az egészséges életvitel és a búzafűlé kúra kapcsán: klikk a feliratkozáshoz >>

 

 

Több száz előadást tartottam már országszerte a búzafűlé, de elsősorban az egészséges életmód és életvitel szellemében. Számos média megjelenésem alkalmával is ezek mellett álltam ki. Hol találkozhatott velem eddig?

 

Magyar Televízió - A la Carta című műsora (2009. március 5.)

Megnézem az MTV videótárban >>
Telin Tv Szeged - Diagnosztika című egészségügyi magazin

műsorvezető


Természetgyógyász Magazin

A csodálatos búzafű

című tudományos cikk

(2010. július)


 

 

MLM üzleti magazin

Eddig luxus volt, ma már létfontosságú

értekezés az étrendkiegézítők fontosságáról

(2011. május)

 

 

 

 

Mit érzek a küldetésemnek?

Azt gondolom, hogy egy honlapot nincs értelme létrehozni úgy, ha az embernek nincs küldetése, nincs valamilyen igen kifinomult és egységes célja azzal.

Célok kitűzése, az álmaink megvalósításáért vívott harc ad értelmet értünknek.

Kiskorom óta mindig a másokért élő ember hitvilága szerint éltem. Megpróbáltam mindig a saját érdekeimet eggyel odébb tenni, ha azzal másoknak pozitív változást tudtam előidézni. Talán, ha a világon minden második ember odafigyelne egy kicsit a körülötte élőkre, nem lenne annyi beteg és keserves körülmények között élő ember. A gyógyászat csupán egy apró terület, amivel valakinek teljesebbé és ezáltal boldogabbá tudjuk tenni az életét, de millió egy olyan dolog van, amivel szintén kedvező irányba tudjuk terelni valakinek az életét! A megoldás bennünk rejlik!

 

  • Teszek, azért, hogy Ön és családja ebben a kiszámíthatatlan világban egészségesen tudjon élni és ezáltal aktív, életerős tagjai legyenek társadalmunknak!

  • Munkásságom által olyan tudást és világszemléletet adok át Önnek, amivel gyermekeit is biztonságban tudhatja majd!

  • Harcolok az egészségügy demoralizálódása, gazdasági szervezetté alakulása ellen!

  • Harcolok az olyan érdekszervezetek által képviselt elvek ellen, melyek az Ön betegségét hivatottak előmozdítani!

  • Előmozdítója vagyok egy olyan gyógyászati struktúra kialakulásának, mely az ésszerű gyógyszerhasználatot, a modern orvostudományt ötvözi a természetes gyógymódokkal, a komplemneter medicina eszközeivel!

  • Hiszek a szeretet, az igazság jobbító erejében, munkámat minden esetben erre alapozom!

  • Teljeskörű támogatást nyújtok azok számára, akik képesek változtatni az eddigi merev és elavult gyógyászati felfogáson és képesek tanulni!

  • Ann Wigmore és társai, valamint a Hippocrates Health Istitute felé érzett tiszteletem jeléül felkaroltam egy olyan természetes anyagot, mely már milliók életetét tette teljesebbé világszerte: ez a búzafűlé!