Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Hírességek ajánlásai

Elismert sportolókkal, szakemberekkel és hírességekkel volt alkalmam találkozni az eddigi életem során. Barátságok köttettek, ismerősi viszonyok születtek és kellemes beszélgetések útján megkérdeztem őket miként vélekednek a búzafűléről, az egészségről és a honlapomról:


Dolly

"10 éve fogyasztam a frissen préselt búzafűlét. Egy kedves ismerősöm ajánlotta számomra, aki igen jártas a természetes gyógymódok területén. Migrénes fejfájás gyötört, emellett akkoriban éreztem, hogy valami nincs rendben a szervezetembem és szükségem van a változtatásokra, ezért is kezdtem el használni intenzíven a búzafűlét. Az ajánlott napi mennyiség dupláját ittam és kétszer gyorsabban jelentkeztek nálam a búzafűlé kúrára jellemző tünetek. A méregtelenítő kúra ideje alatt tapasztalható kellemetlenségek után megszűnt a migrénes fejfájásom és legnagyobb meglepetésemre a fémallergiám is eltűnt. A búzafűlé maradéktalanul kitiszította a testem minden olyan anyagtól, melyeket az évek hosszú során csak halmoztam magamban, gátolták az egészségem, valódi testi-lelki és szellemi megújulást hozott az életembe. Szeretettel ajánlom a fogyasztását!" Dolly - énekesnő

 

 

Szendi Gábor

"Miközben a mai ember a rejtett karcinogénektől fél, nem gondolkodik el azon, vajon miért nem mindenki rákos, ha mindenkit érnek karcinogén hatások? A rák oka ugyanis nem a karcinogének, hanem pl. az elhízás. A rák ismeretlen a természeti népek körében, ebből az következik, hogy a paleolit életmód és táplálkozás az, amely a leginkább megvéd minket a ráktól. A paleolit életmód szerves része a magas D vitaminszint is."

Szendi Gábor - klinikai szakpszichológus, kutató

 

 

Csonka András

" Talán azt már nem kell elmondanom magamról, hogy erősen odafigyelek az egészségemre...sokszor, sok helyen mint fő hipochondert mutatnak be, pedig azt gondolom, itt a lényeg a figyelem, az éberség..igen, ha valami, az átlagtól eltérő tünetet tapasztalok, esetleg még aznap orvoshoz fordulok, de az is lehet, természetgyógyászhoz. A kettő számomra együtt is létezik, a tapasztalatok, a tudás mind a két fronton igaz, és ezt használni kell! Szeretem, ha komolyan vesznek, szeretem ha segítenek, szeretem, ha a dolgok hátterébe is beavatnak, és ezért szeretem a reformgyogyasz.com-t, mert mindezek mellett az ismereteimet is gazdagítja, úgyhogy lapozgassuk együtt..."

Csonka András - színművész, énekes, műsorvezető

 

 

Gosztonyi András

"Megbízom az orvostudományban, hiszen olyan tudományos alátámasztásokon alapul, mely kész és valós tények elé állítják az embert. A gyógyászatban igen fontos a racionalitás és a biztonság. Természetesen nyitott vagyok a hagyományos gyógyászat és a természetgyógyászat adta lehetőségekre is. Amennyiben létrejönne Hazánkban is egy olyan új gyógyászati szemlélet (mint amit a Reformgyógyász oldal is taglal), mely képes lenne ezt a két, eddig egymástól távol lévő területet ötvözni, biztosan élnék vele!" Gosztonyi András (vb bronzérmes Serie A játékos)

 

 

 

A hazai búzafűlé fogyasztók lapjának
világnézettségi térképe

 

A zöld színnel jelölt földrészeken, országokban olvasták a
reformgyogyasz.com lapot: 27 országban eddig!

Forrás: Google Analytics