• A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A daganatos betegek kiegészítő kezelésében fontos szerepett kapott a búzafűlé az utóbbi évek során, hiszen alkalmas lehet az onkológiai kezelések során jelentkező mellékhatások enyhítésére és segít egy jobb életminőség elérésében!

  Tovább
 • Mikrobióta Blog

  Mikrobióta Blog

  Miként lehet képes bélflórája megváltoztatásával újra egészséges lenni? Ismerje meg a bélrendszerében élő organizmusok titokzatos világát, tudja meg hogyan befolyásolják immunrendszerünk működését, közérzetünket, hangulatunkat ezek a parányi lények!

  Érdekel
 • Eredményes fogyókúra

  Eredményes fogyókúra

  A búzafűlé hatékony kiegészítője a fogyókúrának, illetve számos olyan enzimet tartalmaz, amelyek gátolhatják az elhízás kialakulását. Ásványi anyag tartalma lúgosító hatása révén is képes lehet ellensúlyozni a felesleges kilók felszedését!

 • Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  "Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul!"

  Tovább
 • Szakértői tanulmány

  Szakértői tanulmány

  Tudja meg milyen betegségek esetén alkalmazható kiegészítőként a búzafűlé, milyen pozitív élettani hatásokat képes kifejteni! Mikor, mennyit és meddig? Iratkozzon fel információs leveleimre és töltse le a tanulmányt!

  Lásd lentebb...
 • Sav-lúg egyensúly

  Sav-lúg egyensúly

  Tudta, hogy a búzafűlé bázikus ásványi anyagokban gazdag? A bázikus ásványok elsődlegesen fontosak a szervezet sav-lúg egyensúlyának fenntartásában! Felejtse el a drága és hatástalan lúgosító porokat, igyon élettel teli búzafűlevet!

Hírességek és a búzafű

 

Dolly csodaszernek tartja a búzafüvet, mert ha nem inná, légúti panaszai miatt talán már nem is tudna énekelni. Az énekesnő 16 kilót fogyott, és húsz évet fiatalodott.

Hat éve kezdett gyengélkedni a Dolly Roll énekesnője. Gyakran volt tüdőgyulladása, náthája, és ősszel az első fuvallattól megfázott. A szilveszteri műsor tévéfelvételét 40 fokos lázzal csináltam végig" - meséli Dolly. Csúnya köhögés maradt vissza, ami tavaszra sem múlt el. A gyógyszer nem segített, éneklés közben is köhögtem."

Éppen tévézett, amikor az egyik csatornán arról volt szó, a búzafű mindenfajta gyulladást elmulaszt. Gondolta, kipróbálja. Présgépet is vettem a biopiacon. Evőkanálnyival kezdtem, és fokozatosan emeltem az adagot, másfél deciig. Harmadnapra elmúlt a köhögés."

Az énekesnő eleinte a méregtelenítés kevésbé fantasztikus hatásait is érezte. Tíz nap után fájt a fejem, hányingerem volt. Már a zöld színre se tudtam ránézni, de fanatikusan ittam tovább. Aztán egy hét után, egy pillanat alatt elmúlt a rosszullét."
Egy idő után feltűnt neki, hogy soványabb lett az arca, a nyaka, kisimult a bőre, és eltűntek szeme alól a karikák. Pedig nem evett kevesebbet. Egy év alatt 16 kilót adott le. Fél év múlva bizsu fülbevalóit is hordhatta, mert fémallergiája is elmúlt.

Sikerült 89 éves édesanyámat is rábeszélnem a búzafűre, és eltűnt a veséjéről a ciszta. Van olyan ismerősöm, aki leukémiás, de olyan jól van, hogy dolgozni tud, egy másik pedig megszabadult a parlagfű-allergiától. Nekem elmúlt a gyermekkorom óta meglévő fejfájásom és a krónikus légúti gyulladásom. Azóta nem fájt a gyomrom, és annyi energiám van, mint amennyi húszévesen sem volt. Felfutok a harmadikra, és a másfél órás buli végére lendülök bele. Amióta ezt iszom, nem voltam még csak náthás sem. Kellemetlen a búzafű íze, de ez maga a csoda! "Míg élek, inni fogom."

Forrás: Blikk.hu


Dolli mellett Béky László természetgyógyász szakember mesél a búzafűlé pozitív hatásairól az RTL KLUB Reggeli című műsorában:

 További videoanyagok a lap alján!

 

Csongrádi Kata is a búzafűlé pártján áll

A búzafű jótékony hatása Magyarországon széles körben még nemigen ismert. Csongrádi Kata azonban erre esküszik. A művésznő régóta búzafű-fogyasztó és mindenkit próbál beszervezni az egészségesen élők táborába.

Mióta fogyasztja a búzafű levét?
Ezzel a csodálatos növénnyel Dolly ismertetett meg. Kíváncsi lettem, és kimentem a biopiacra. Ott találkoztam Németh Júliával, aki ezt a növényt termeszti, gondozza.

Hogyan kell előkészíteni, mit kell tenni, hogy iható legyen?
Friss állapotban kell vásárolni, ez nagyon fontos. Tárolni csak hűtőszekrényben szabad. Én minden reggel ledarálom a kis adagomat, aztán egy speciális présgépben kisajtolom belőle a nedűt. Mindig reggel iszom, kétkupicányival. Először csak egy kis pohárkával ittam, mivel annyira tömény, hogy nehéz hozzászoktatni a szervezetet. A méregtelenítés nálam olyan jól sikerült, hogy most már két kupica az adagom.

Mit tapasztalt még ezen kívül?
A préseléskor hab keletkezik a lé tetején, amit én arcpakolásnak szoktam használni. A postásnak ilyenkor igyekszem nem én ajtót nyitni, mert mindenem zöld. Ha megnézünk egy hat évvel ezelőtt rólam készült fényképet, sokkal idősebbnek nézek ki rajta, mint a maiakon. Nagyon jót tesz a bőrömnek, kisimítja az apró ráncokat. Most léptem be a négycsomagosok táborába, azaz négy csomaggal fogyasztok el egy héten.

Milyen ízű?
Mindenki másképp érzi. Nekem egy kicsit édeskés. Nem ez az igazi probléma, hogy milyen ízű, hanem az, hogy az emberek nem akarnak időt szánni az egészségükre. Nekik túl sok idő a reggeli darálás, pedig az egész nem tart tovább egy kávéfőzésnél.

A közérzetére is jó hatást gyakorolt? -Nem mindegy, hogy egy elfoglalt színésznőnek a sok rohanás és próba közepette milyen a kedélyállapota.-
Természetesen. Az összes depresszív erőt eltűnteti az emberből, csakis pozitív élményként élem meg, ami velem történt, mióta fogyasztom. Valóban nagyon sokat számít, hogy milyen a közérzetem, hiszen ha rossz hangulatban vagyok, akkor a környezetem erre rosszul reagál. Ha viszont jókedvű vagyok, tele vagyok vitalitással, akkor mások is másképp néznek rám.

Fogyaszt is a búzafű, ha jól tudom.
A test alapvetően azoktól a mérgektől hízik, amelyek alamuszi módon lerakódnak a zsírszövetekben. Nekem úgy hozta a sorsom, hogy mindig karcsú nőket kellett játszanom, így különösen fontos, hogy ne legyen súlyfeleslegem. A Sissy és én című musicalben már több mint 150 alkalommal bújtam bele Erzsébet királyné szerepébe és fűzőjébe. A Vasárnapi asszony című darabban, Bajor Giziként immáron két éve terjeszthetem a mindennapokra is oly igaz üzenetét, amit dalszövegíróként S. Nagy István, zeneszerzőként Wolf Péter fogalmazott meg: Ne add fel! Mint tudjuk, Gizi ezt sugallta minden rászorulónak, aki a második világháború idején tőle kért menedéket. Talán ezért hívták meg ezt a produkciót a New York-i Magyar Színházba, hogy a World Trade Center tragédiája után lelkierőt adjunk vele az embereknek. A jótékonysági előadás teljes bevételét Mrs. Eilen Lions-nak, a terrortámadás során egyik hősi halált halt tűzoltó feleségének és két kisgyermekének ajánlottuk fel. A ne add fel! azóta a New York-i színház szignálja lett és minden előadásuk után a közönséggel együtt éneklik én ezt a szlogent javasolnám itthon is mindazoknak, akik megpróbálják jobbítani a saját és mások életét is akár a búzafű segítségével megtéve az első lépéseket.

Forrás: Fitt élet 

Elismert sportolókkal, szakemberekkel és hírességekkel
volt alkalmam találkozni az eddigi életem során

Barátságok köttettek, ismerősi viszonyok születtek és kellemes
beszélgetések útján megkérdeztem őket miként vélekednek
a búzafűléről, az egészségről és a honlapomról:


Dolly

"10 éve fogyasztam a frissen préselt búzafűlét. Egy kedves ismerősöm ajánlotta számomra, aki igen jártas a természetes gyógymódok területén. Migrénes fejfájás gyötört, emellett akkoriban éreztem, hogy valami nincs rendben a szervezetembem és szükségem van a változtatásokra, ezért is kezdtem el használni intenzíven a búzafűlét. Az ajánlott napi mennyiség dupláját ittam és kétszer gyorsabban jelentkeztek nálam a búzafűlé kúrára jellemző tünetek. A méregtelenítő kúra ideje alatt tapasztalható kellemetlenségek után megszűnt a migrénes fejfájásom és legnagyobb meglepetésemre a fémallergiám is eltűnt. A búzafűlé maradéktalanul kitiszította a testem minden olyan anyagtól, melyeket az évek hosszú során csak halmoztam magamban, gátolták az egészségem, valódi testi-lelki és szellemi megújulást hozott az életembe. Szeretettel ajánlom a fogyasztását!" Dolly - énekesnő

 

 

Csonka András

" Talán azt már nem kell elmondanom magamról, hogy erősen odafigyelek az egészségemre...sokszor, sok helyen mint fő hipochondert mutatnak be, pedig azt gondolom, itt a lényeg a figyelem, az éberség..igen, ha valami, az átlagtól eltérő tünetet tapasztalok, esetleg még aznap orvoshoz fordulok, de az is lehet, természetgyógyászhoz. A kettő számomra együtt is létezik, a tapasztalatok, a tudás mind a két fronton igaz, és ezt használni kell! Szeretem, ha komolyan vesznek, szeretem ha segítenek, szeretem, ha a dolgok hátterébe is beavatnak, és ezért szeretem a reformgyogyasz.com-t, mert mindezek mellett az ismereteimet is gazdagítja, úgyhogy lapozgassuk együtt..."

Csonka András - színművész, énekes, műsorvezető

 

 

Gosztonyi András

"Megbízom az orvostudományban, hiszen olyan tudományos alátámasztásokon alapul, mely kész és valós tények elé állítják az embert. A gyógyászatban igen fontos a racionalitás és a biztonság. Természetesen nyitott vagyok a hagyományos gyógyászat és a természetgyógyászat adta lehetőségekre is. Amennyiben létrejönne Hazánkban is egy olyan új gyógyászati szemlélet (mint amit a Reformgyógyász oldal is taglal), mely képes lenne ezt a két, eddig egymástól távol lévő területet ötvözni, biztosan élnék vele!" Gosztonyi András (vb bronzérmes Serie A játékos)
Sasvári Sándor életében fontos helyet kapott
a helyes táplálkozás és a búzafűlé

 

 

 

 

Dolly egészségét, vitalitását és fiatalos megjelenését
a búzafűlé szavatolja évek óta

 

 

 

 

Őszintén beszélek a búzafűlé pozitív hatásairól,
alkalmazási területeiről

Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Megosztás