Célom az oldallal

Fontos, hogy egyre több magyar ismerje meg a búzafűlé krónikus betegségeket megelőző és kiegészítő terápiás hatását!

Orvosi tanulmányaim mellett több mint 6 éve foglalkozom a búzafűlével és kutatom a krónikus megbetegedésekre gyakorolt kedvező hatásait. A búzafűlé nem csodaszer és nem is gyógyszer, de radikális életmód változtatással igen hatékony megelőző eszköz, illetve az előírt orvosi kezelések mellett támogatja a magyarokra leginkább jellemző betegségek: szív- és érrendszeri betegségek, rák, cukorbetegség, allergia, csontritkulás szinten tartását, javulását, hiszen rendszeresen fogyasztva jobb életminsőséget, közérzetet biztosíthat!

4 + 1 zacskó ajándék!

Sofiel Bio Búzafűlé

Kapcsolat


Megrendeléssel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várom:

info@reformgyogyasz.com

 

Telefonos szaktanácsadásra hétköznapokon 17:00-tól 19:00-ig
van lehetősége az alábbi telefonszámon:

06 (70) 547 23 57

Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6726 Szeged, Bérkert u. 56.

Adószám: 60039215-1-26

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Hogyan adagoljuk?

A fokozatosság elve szerint haladunk!

 

A Sofiel bio búzafűléből az első héten napi 1 kockát olvasszon ki és fogyassza el éhgyomorra. Ezt követően 20 perc múlva ehet és ihat.

A második héttől kezdve növelheti az adagot napi 2-5 kockára (attól fügően, hogy mit szeretne vele elérni), melyet szintén egyszerre igyon meg reggel, éhgyomorra.

Amennyiben Ön méregtelenítésre, lúgosításra vagy általános erősítőként szeretné a búzafűlevet használni, akkor az Ön javasolt napi adagja 2 kocka.

Konkrét egészségügyi probléma (betegség utáni lábadozás, gyengeség, krónikus betegségek, rák) esetén szeretné alkalmazni, mint kiegészítő kúra, akkor a javasolt mennyiség napi 4-5 kocka (reggel, éhgyomorra 2-3 kocka, délután ismét 2 kocka).

A búzafűlevet elsősorban kúraszerűen érdemes használni, hogy a szervezet ne tudjon hozzászokni, ne érezze, hogy ez egy teljesen megszokott dolog. Éppen ezért egy 3 hetes kúra után tartsunk egy hetes szünetet, majd újra folytathatjuk az ivását. Természetesen a folyamatos fogyasztása sem okoz problémát!

 

 

Tipp! A búzafűlét pár percig tartsa mindig a szájában és csak azután nyelje le, így az értékes hatóanyagtartalma már a szájnyálkahártyán keresztül is elkezd felszívódni!

 

 

 

Sofiel bio búzafűlé -
A fiatalodni vágyók itala

 

 

Friss, természetes és adalékanyag mentes!

Magyarország első és valódi bio búzafűleve!

A miénk, hiszen magyar termék!