Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Hogyan adagoljuk?


A fokozatosság elve szerint haladunk!

 

A Sofiel bio búzafűléből az első héten napi 1 kockát olvasszon ki és fogyassza el éhgyomorra. Ezt követően 20 perc múlva ehet és ihat. Ezt főként azoknak javaslom, akik még soha nem ittak azelőtt búzafűlevet!

A második héttől kezdve növelheti az adagot napi 2-5 kockára (attól fügően, hogy mit szeretne vele elérni), melyet egyszerre vagy több adagra osztva igyon meg.

Amennyiben Ön méregtelenítésre, lúgosításra vagy általános erősítőként szeretné a búzafűlevet használni, akkor az Ön javasolt napi adagja 2 kocka.

Konkrét egészségügyi probléma (betegség utáni lábadozás, gyengeség, krónikus betegségek, rák) esetén szeretné alkalmazni, mint kiegészítő kúra, akkor a javasolt mennyiség napi 4-5 kocka.

A búzafűlevet elsősorban kúraszerűen érdemes használni, hogy a szervezet ne tudjon hozzászokni, ne érezze, hogy ez egy teljesen megszokott dolog. Éppen ezért egy 3-6 hetes kúra után tartsunk egy hetes szünetet, majd újra folytathatjuk az ivását. Természetesen a folyamatos fogyasztása sem okoz problémát!

 

 

Alkalmazási praktikák

 

Tipp! A búzafűlevet pár percig tartsa mindig a szájában és csak azután nyelje le, így az értékes hatóanyagtartalma már a szájnyálkahártyán keresztül is elkezd felszívódni!
 

TIPP 2! Nagyobb napi adagban alkalmazva érdemes részekre osztani az adott napi mennyiséget! 3 kocka/nap esetén reggel 2 és este 1 kocka, 4 kocka/nap esetén reggel 2 és este 2 kocka, illetve 5 kocka/nap során reggel 2 délután 2 és este 1 kocka.
 

TIPP 3! Amennyiben Ön rossz alvó, akkor este hat óra után már semmiképpen ne fogyasszon búzafűlevet, mert az enzimtartalma miatt élénkítő hatású.

 

 

 

Sofiel bio búzafűlé

Friss, természetes és adalékanyag mentes!

Magyarország első és valódi bio búzafűleve!

A miénk, hiszen magyar termék!