• A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A daganatos betegek kiegészítő kezelésében fontos szerepett kapott a búzafűlé az utóbbi évek során, hiszen alkalmas lehet az onkológiai kezelések során jelentkező mellékhatások enyhítésére és segít egy jobb életminőség elérésében!

  Tovább
 • Mikrobióta Blog

  Mikrobióta Blog

  Miként lehet képes bélflórája megváltoztatásával újra egészséges lenni? Ismerje meg a bélrendszerében élő organizmusok titokzatos világát, tudja meg hogyan befolyásolják immunrendszerünk működését, közérzetünket, hangulatunkat ezek a parányi lények!

  Érdekel
 • Eredményes fogyókúra

  Eredményes fogyókúra

  A búzafűlé hatékony kiegészítője a fogyókúrának, illetve számos olyan enzimet tartalmaz, amelyek gátolhatják az elhízás kialakulását. Ásványi anyag tartalma lúgosító hatása révén is képes lehet ellensúlyozni a felesleges kilók felszedését!

 • Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  "Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul!"

  Tovább
 • Szakértői tanulmány

  Szakértői tanulmány

  Tudja meg milyen betegségek esetén alkalmazható kiegészítőként a búzafűlé, milyen pozitív élettani hatásokat képes kifejteni! Mikor, mennyit és meddig? Iratkozzon fel információs leveleimre és töltse le a tanulmányt!

  Lásd lentebb...
 • Sav-lúg egyensúly

  Sav-lúg egyensúly

  Tudta, hogy a búzafűlé bázikus ásványi anyagokban gazdag? A bázikus ásványok elsődlegesen fontosak a szervezet sav-lúg egyensúlyának fenntartásában! Felejtse el a drága és hatástalan lúgosító porokat, igyon élettel teli búzafűlevet!

Hogyan adagoljuk?


A fokozatosság elve szerint haladunk!

 

A Sofiel bio búzafűléből az első héten napi 1 kockát olvasszon ki és fogyassza el éhgyomorra. Ezt követően 20 perc múlva ehet és ihat. Ezt főként azoknak javaslom, akik még soha nem ittak azelőtt búzafűlevet!

A második héttől kezdve növelheti az adagot napi 2-5 kockára (attól fügően, hogy mit szeretne vele elérni), melyet egyszerre vagy több adagra osztva igyon meg.

Amennyiben Ön méregtelenítésre, lúgosításra vagy általános erősítőként szeretné a búzafűlevet használni, akkor az Ön javasolt napi adagja 2 kocka.

Konkrét egészségügyi probléma (betegség utáni lábadozás, gyengeség, krónikus betegségek, rák) esetén szeretné alkalmazni, mint kiegészítő kúra, akkor a javasolt mennyiség napi 4-5 kocka.

A búzafűlevet elsősorban kúraszerűen érdemes használni, hogy a szervezet ne tudjon hozzászokni, ne érezze, hogy ez egy teljesen megszokott dolog. Éppen ezért egy 3-6 hetes kúra után tartsunk egy hetes szünetet, majd újra folytathatjuk az ivását. Természetesen a folyamatos fogyasztása sem okoz problémát!

 

 

Alkalmazási praktikák

 

Tipp! A búzafűlevet pár percig tartsa mindig a szájában és csak azután nyelje le, így az értékes hatóanyagtartalma már a szájnyálkahártyán keresztül is elkezd felszívódni!
 

TIPP 2! Nagyobb napi adagban alkalmazva érdemes részekre osztani az adott napi mennyiséget! 3 kocka/nap esetén reggel 2 és este 1 kocka, 4 kocka/nap esetén reggel 2 és este 2 kocka, illetve 5 kocka/nap során reggel 2 délután 2 és este 1 kocka.
 

TIPP 3! Amennyiben Ön rossz alvó, akkor este hat óra után már semmiképpen ne fogyasszon búzafűlevet, mert az enzimtartalma miatt élénkítő hatású.

 

 

 

Sofiel bio búzafűlé

Friss, természetes és adalékanyag mentes!

Magyarország első és valódi bio búzafűleve!

A miénk, hiszen magyar termék!

 

Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Megosztás