Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Immunerősítő hatás

A jelenleg is zajló influenza szezonban azt gondolom minden lehetőséget és eszközt meg kell ragadnunk annak érdekében, hogy megelőzhessük a betegségeket. Az 5000 évre visszanyúló kínai hagyományos gyógyászat is a legfontosabb dolognak a megelőzést tekintette. Az orvosi rendelőkben való kényelmetlen és fárasztó üldögélés és a patikai sorbanállás helyett jobb, ha a saját immunrendszerünket vértezzük fel a kórokozókkal szemben, hiszen ha mégis elkapunk valami téli nyavalyát, egy hatékonyan működő immunrendszerrel sokkal gyorsabban küzdünk meg a betegséggel.

A következő kutatási eredmény világosan alátámasztja a búzafűlé immunerősítő voltát. Alkalmazzuk minden nap a téli időszakban és éljünk a természet ezen ajándékával az egyéb ajánlott, betegségmegelőző praktikák mellett: meditáció, testmozgás, gyógynövény teák, gyógygomba kivonatok.

Természetesen betegség esetén mindenképpen forduljunk orvoshoz, hiszen az influenza vírus nem játék, a "saját magam kezelem" módszerek sokszor súlyos állapotokat idézhetnek elő az egyébként jól kezelhető betegségek esetén is!

Pintér Zoltán


A búzafű, mint immunmodulátor

A búzafűlé az egyik legszélesebb körben alkalmazott egészségvédő-, funkcionális élelmiszer. Régóta ismeretes a tapasztalatok szerint, hogy immunstimuláló hatással rendelkezhet, azonban ennek mechanizmusát nem ismerjük. Valószínűnek tartjuk, hogy olyan speciális anyagokat tartalmaz, melyek közvetlenül képesek serkenteni immunrendszerünk bizonyos sejtjeit, azok működését.

Egy vizsgálat során a búzafűből egy WG-PS3 azonosítóval jelölt oligoszacharidot izoláltak a kutatók. Ez a speciális szénhidrát molekula képes volt a perifériás vérben keringő CD69-es mononukleáris sejteket és Th1 sejteket (T-limfociták egyik típusa) citokin termelésre serkenteni (a citokinek speicális, immunsejtek által termelt anyagok, melyek a gyulladásos folyamatokban és a kórokozók elleni immunválaszban játszanak szerepet).

Monociták jelenlétében ez a búzafű oligoszacharid képes volt más immunsejteket is (NK: természetes ölősejtek, egyéb T-limfociták) működését is serkenteni. Mindezekből a kutatók arra következtettek, hogy a búzafű valóban rendelkezik egyfajta immunmoduláló hatással és további vizsgálatokra lesz szükség annak érdekében, hogy feltárjuk mindazon összetevőit, melyek ilyen tulajdonságokkal rendelkezhetnek.

J Biol Chem. 2013 Jun 14;288(24):17689-97. doi: 10.1074/jbc.M112.448381. Epub 2013 Apr 29. The immunologically active oligosaccharides isolated from wheatgrass modulate monocytes via Toll-like receptor-2 signaling. Tsai CC és mtsi.


Tekintse meg Bio búzafűlé kínálatunkat!

Minden héten frissen préselt, hibernált,
őstermelői szakértelemmel készített,
bio búzafűlé egyenesen az ökogazdaságból!

Érdekel >>