Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Komplementer medicina

Szeretettel mesélek a búzafűléről

2011.02.22. Szeretettel mesélek a búzafűléről

Az egyik legkülönlegesebb növény a zöld búzafű, amivel eddig találkoztam életem során. A tudományra vár még az a feladat, hogy felfedezze mi is a titka ennek a csodálatos fűnek és préselt levének. Miért kell a leve? Ahhoz, hogy a fű tápértékéhez és értékes hatóanyagihoz hozzájussunk a füvet ki kell préselnünk erre kialakított búzafűlé préssel.

tovább

Hippokratész étrend

2010.10.23. Hippokratész étrend

A Hippokrátész étrend és egészség program szerves alkotórészei a búzafűlé és az élő ételek: nyers zöld hajtások, zöldségek, gyümölcsök, diófélék és magvak, melyeknek kiváló sejtregeneráló hatásuk van. Helyreállítják belső egyensúlyunkat, harmonizálják testi-szellemi-lelki egyensúlyunk.

tovább

Különleges gyógynövények

2010.10.23. Különleges gyógynövények

A világ számos részén teremnek olyan gyógynövények, melyeket a magyar ember nem ismer, hisz nem őshonosak nálunk ezek a természeti kincsek. Hatásuk és az emberi szervezetben megjelenő kóros folyamatokra kifejtett pozitív erejük valóban figyelemreméltó. Tekintsük most át melyek ezek a teljesség igénye nélkül és milyen betegségek esetén tudnak nekünk segíteni a gyógyulásban!

tovább

Gyógynövény kalauz

2010.08.28. Gyógynövény kalauz

Fűben, fában orvosság szól az igaz magyar mondás! A körülöttünk lévő növényvilág hihetetlenül gazdag olyan gyógynövényekben, melyek igen kedvező élettani hatással vannak a beteg szervezetre, képesek elősegíteni annak regenerációs folyamatait, felgyorsítják a gyógyulást, táplálnak, erősítenek bennünket bizonyítottan.

tovább

Nyelv diagnosztika

2010.08.28. Nyelv diagnosztika

Jól ismert tény, hogy testünk több pontja olyan tulajdonságokkal bír, amin keresztül gyógyulást elősegíti impulzusokat tudunk generálni (tenyér, talp, fül), illetve amelyeken keresztül diagnosztikus értékű következtetéseket tudunk levonni (írisz, arc, nyelv). Testünk az éjszakai méregtelenítő folyamatai során a toxikus vagy már felesleges anyagok egy részét a nyelv mirigyein keresztül annak felszínére juttatja.

tovább

A nevetés gyógyítólag hat

2010.08.06. A nevetés gyógyítólag hat

Egyre többen vélik felfedezni azt az egyszerű törvényszerűséget, hogy azok az emberek, akik napjában többször nevetnek őszintén és megfelelő lelkesedéssel, azok jobban bírják a stresszt, kevésbé hajlamosak bizonyos betegségek kialakulására és hosszabb életűek lehetnek. Hogy miért?

tovább

A jó közérzet 7 titka

2010.08.06. A jó közérzet 7 titka

Mindannyiunk számára elengedhetetlen a jó közérzet. Ennek hiányában a munkabírásunk, munkánk minősége nagymértékben csökkenhet. A jó közérzettel rendelkező emberek sokkal kreatívabbak, optimista módon szemlélik az élet nehéz helyzeteit is, jó a problémamegoldó készségük és sokkal egészségesebbek. Figyeljünk oda erre is, hiszen ép testben ép lélek!

tovább

Csakragyógyászat

2010.08.01. Csakragyógyászat

A csakrák a testbe belépő és a testből kilépő energianyalábok (energiacsokrok) kitüntetett pontjai. Az elméletek szerint a hét fő csakraponton a legerőteljesebb az energia aktivitás. A fő csakrapontokon történő energia áramlás jótékony befolyásolása (energia harmonizálás) sokféle módon lehetséges. Például képzett gyógyítók energiájával, különleges ásványok kisugárzásával, illóolajok hatásával, színek, hangok, rítusok használatával.

tovább