Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

A jó közérzet 7 titka

2010.08.06.

A jó közérzet 7 titka

Mindannyiunk számára elengedhetetlen a jó közérzet. Ennek hiányában a munkabírásunk, munkánk minősége nagymértékben csökkenhet. A jó közérzettel rendelkező emberek sokkal kreatívabbak, optimista módon szemlélik az élet nehéz helyzeteit is, jó a problémamegoldó készségük és sokkal egészségesebbek. Figyeljünk oda erre is, hiszen ép testben ép lélek!

A jó közérzet mindenki számára elengedhetetlen ahhoz, hogy a családban, a munkában és a társadalomban aktív és biztos szerepet tölthessen be.

Alapvetően meghatározza életminőségünket a mindenkori kedélyállapotunk, világszemléletünk. Itt elsősorban arra kell gondolni, hogy mi mire és hogyan reagál, mennyire képes pozitívan szemlélni valami rossz dolgot is az ember.

A közérzet befolyásolja immunrendszerünk hatékonyságát, szellemi és fizikai egészségünket, idegrendszerünk optimális működését, stressz tűrő képességünk kapacitását. A következő 7 szabály betartása mindenképpen segíteni fog abban, hogy Ön is jó közérzettel éljen nap mint nap!-
Ne edd túl magad soha! Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél semmit!

-
Fogyassz sok folyadékot egészen délután 5 óráig gyakran, estefelé egyre kevésbé!

-
Próbálj meg pozitívan gondolkodni, a nehéz helyzeteket is a pozitív oldaláról szemlélni! Nevess amennyit csak lehet!

-
Keresd a társaságot, ne zárkózz be, de ügyelj arra is, hogy minden nap legyen egy fél órád önmagadra, Istenre, csendben gondolkozz, meditálj, higgadj le vagy mondj el egy imát.

-
Fontos a kikapcsolódás minden nap, ha egy fél órára is, de mindenképp szakadj ki a mindennapok forgatagából!

-
Figyelj oda az rendszeres és tartós szexuális együttlétre! Ezzel teljesebbé teheted életed, fittebb és kiegyensúlyozotabb lehetsz! Természetesen a szex mellett a rendszeres testmozgás napi szinten ugyanolyan fontos!

-
Figyelj oda az optimális tápanyagbevitelre. Ha rendszertelenül eszel vagy nem elég tápláló ételt, használj táplálékiegészítőt, mert a jó tápanyag ellátottságod jó közérzetet fog biztosítani számodra!

vissza