Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Különleges faktorai

Daganatmegelőző és sejtmegújító hatással bír a búzafűlé


A búzafűlé bővelkedik olyan tápanyagszerű elemekkel, melyek nem is igazán a sejtek táplálásáért felelősek elsődlegesen, hanem inkább azok védelméért. Ezek a faktorok védik a sejtek DNS állományát, segítik annak helyreállítását, az immunrendszer támogatásával segítik a daganatsejtek elpusztítását, felfedezését a szervezetben, többletenergiával látják el sejtjeinket, továbbá segítenek megszabadulni a bennük felhalmozódott toxikus vagy felesleges anyagoktól.

Vannak köztük antioxidáns jellegű anyagok is. Ezek a szabadgyökök megkötéséért és semlegesítéséért felelős molekulák. A szabadgyökök a bennünk végbemenő, percenként több millió biokémiai folyamat során képződött gyökök. Nagyon agresszívan képesek bármihez hozzákötődni, amin semlegesítődni tudnak, tudniillik van mindig egy vagy több szabad vegyértékük. Az antioxidánsok mint önfeláldozó kamikaze katonák a szabadgyökök elé vetik magukat és rajtuk semlegesítődnek, így óvják meg sejtjeinket és az azokban rejlő örökítőanyag épségét.

Nézzük melyek azok a főbb faktorok, amik elsődleges fontosságúak a sejtek védelmében és a búzafűlé nagy mennyiségben tartalmazza őket:

 

Klorofill: Nagyon különleges molekula. A növények számára lehetővé teszi a napenergia felhasználását. Azok az állatok, illetve azok az emberek, akik sok klorofillt tartalmazó zöld ételt vesznek magukhoz mint például búzafüvet, szintén a növény által felvett napenergia átalakított formáját veszik magukhoz, ezzel hihetetlen nagy többletenergiához juttatva sejtjeiket.

A klorofill minden tekintetben kiváló egészséget, jó erőnlétet és közérzetet biztosít számunkra. Tökéletes fehérjeforrás, emellett nagyon kedvező hatással van a vörös csontvelőre, tehát a vérképzésre. Képes megkötni a nehézfémszármazékokat (kelátokat) és kitisztítani tőle a vért és a további szöveteket.

Szinte majdnem megegyezik szerkezetre az emberi hemoglobinnal (ez a molekula szállítja az oxigént a tüdőből a sejtekhez a vér útján), a klorofill nagyszerűen képes szervezetünk felhasználni és hadrendbe állítani a hemoglobin mellé, így növeli meg sejtjeink oxigénellátottságát, ami igen erős daganatmegelőző hatással bír többek között!

Antibakteriális, tisztít, gyulladáscsökkentő hatású, elősegíti a sebgyógyulást.

 

Muco-poliszacharidok: Serkentik a szervezet önjavító folyamatait, az új és egészséges sejtek képződését, támogatják az artériák és a szív szövetének újraképződését.


Amigdaline (B17): Speciális cukormolekula. Támogatja az immunrendszer rákos sejtek ellen vívott harcát. Három részből tevődik össze a molekula: ciángyök-, benzaldehid- és egy cukor részből. Különlegessége, hogy különbözőképp viselkedik egy rákos sejtbe bekerülve mint egy egészséges sejtben. Az egészséges sejtekben egy rodanáz nevű enzim átalakítja a két toxikus részét, semlegesíti azokat és mint B12-vitamin kerül felhasználásra később.

Viszont, ha a B17-vitamin egy rákos sejtbe kerül be egészen máshogy alakulnak a dolgok. Bizonyos ráksejtek ezt az átalakító enzimet nem termelik és épen ezért az amigdaline toxikus alegységei képesek kifejteni mérgező hatásukat, a megtámadott daganatsejt eközben olyan anyagokat bocsát ki, ami a saját immunrendszerünk katonáit is odavonzzák és végeredményképpen a daganatsejtek elpusztítását már mi magunk végezzük el! A búzafűlé mellett nagy mennyiségben tartalmazza például a barackmag.

Komoly tudományos vitát gerjesztett az utóbbi években. Mérgező, káros anyagnak titulálta a gyógyszerlobbi által pénzelt szakemberek egész sora.

Természetes formában, kis mennyiségben, kúraszerűen alkalmazva, megfelelő folyadékbevitel, helyes étrend mellett nem okozhat problémát.


ABA enzim (abcis acid): Képes megbontani a daganatok burkát, felismerhetővé teszi a rákos sejttömeget, ezzel elősegíti az immunrendszer daganatölő folyamatát. (A legtöbb kifejlődött daganat egyfajta szöveti burkot növeszt maga köré ezzel álcázza magát az immunrendszer elől, illetve saját vérellátási rendszert is képesek kifejleszteni az alattomosabb daganatok, ezért nehéz őket az onkológiában alkalmazott gyógyszeres kezelésekkel is elérni.)


SOD (szuperoxid-dizmutáz): A sejtben termelődő erős antioxidáns molekula. Feladata szintén a sejtekben termelődő szabadgyök molekulák semlegesítése, a DNS állomány védelme, illetve az öregedési folyamatok kordában tartása. A kor előre haladtával egyre kisebb mennyiségben termelődik, fontos az utánpótlása éppen ezért! Daganatmegelőző, érfal erősítő.


P4D1-faktor: Kutatók a férfi hímivarsejtben fedezték fel először. Feladata a DNS állomány védelme, regenerációs folyamatainak támogatása, sejtmutáció gátlása. Szerepe akkor válik fontossá, ha az örökítő anyagot valamilyen külső, roncsoló hatás éri. Egyfajta újraépítő, repaire mechanizmust indukál a sejtekben.

Gyulladáscsökkentő, ez további daganatellenes védelmet biztosít, ez mellett nyitottabbá teszi a daganatsejteket azaz szintén támogatja a szervezet daganatsejtek elleni reakcióit.Védje sejtjeit, erősítse immunrendszerét búzafűlével - itt kedvezményesen rendelhet >>