Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Májusi parazitairtás


Prazaita? Bennem?

 

Sokszor a nemtörődömség eredménye, ha valami olyan kerül a szervezetünkbe, ami nem oda illő! Lehet, hogy egy gyorstékezdében egy kevéssé jól átsült húst ettünk meg, az is lehet, hogy a kertből frissen szedett salátát nem mostuk meg jól, vagy éppen a kedvenc macskánk nyalakodása végett leszünk végül paraziták áldozatai.

Ijjesztő dolog belegondolni abba, hogy a beleinkbe mennyi minden tudja befészkelni magát! A legáltalánosabb a galandféreg és a cérnagiliszta, ami szinte minden kisgyermeket megfertőz előbb-utóbb. A legtöbbször arra panaszkodik a gyermek, hogy viszket a feneke... Igen, amikor szaporodnak ezek a kis férgek, akkor a végbélnyílás köré rakják le a petéiket, hogy a kikelő utódok a nyíláson keresztül kijussanak a külvilágba és ott újabb élőlényeket fertőzzenek meg. A parazita életvitel egy igen eltejedt módszer az élővilágban. Lényegében más élőlénnyel együtt élve képes csak életbenmaradni és rá van szorulva a gazdaszervezetre, ami táplálja őt. A beleinkben megbúvó férgek és egyéb paraziták sokszor semmilyen problémát nem okoznak közvetlenül csupán elvonják tűlünk az értékes tápanyagokat. Ennek következtében viszont sok esetben alakulnak ki hiánybetegségek (mivel egyre több tápanyagot, nyomelemet és kofaktort vonnak el tőlünk) és jogos a kérdés mindig: Normálisan táplálkozom mégis beteges vagyok, de miért?

Nem tűnik nagy problémámank egy-egy giliszta a beleinkben, de ha végiggondoljuk, hogy ezek ott szaporodnak is és egyre tömegesebben vannak jelen, illetve képes a legtöbb parazita kitörni a bélrendszerből és eljutni minden egyes szövetbe, akkor más sokkal veszedelmesebbnek látszik! Igen, a paraziták képesek a belekből a vér útján vagy szövethatárokat áttörve eljutni az vázizmokba, az egyes szervekbe mint például a szív, de még a szemünkbe is! (A Pneumocystis carinii nevű élősködő például az emberi tüdőben él.) Nem nehéz tehát elképzelni, hogy a paraziták hosszútávon igen komoly egészségügyi kockázatot jelentenek az ember számára!

A parazitáktól való szabadulás nem olyan egyszerű dolog, mint mondjuk egy általános méregtelenítés. Ezek a kis élőlények ragaszkodnak a helyükhöz és ahhoz, hogy mi ellássuk őket minden földi jóval! A helyzet olyan, mint amikor az évente egyszer látogatott vidéki telkünkre beköltözik egy hajléktalan és vaslapáttal kell onnan kikergetni végül! Erősebb és célirányosabb kúrát és módszereket kell bevetni ellenük!

 

Ha nem ettem nem jól átsült húst, nincs kisállatom és nem vettem magamhoz mosatlan zöldségeket, gyümölcsöket, akkor honnan tudhatom biztosra, hogy mégsem vagyok ferőzött?

A parazita fertőzöttségnek is megvannak a maga tünetei pl.:

  • állandó levertség, kimerültség
  • fejfájás
  • folyamatos puffadás evés után
  • "hiába eszek eleget, mégis folyamatosan fogyok" szindróma
  • megmagyarázhatatlan hasi fájdalmak
  • végbélnyílás körüli viszkető érzés
  • megemelkedett eosinophil granulocyta szám a vérben
  • nehezen kezelhető kiütések a bőrön, allergia

 

Vannak paraziták, amelyek szó szerint mindenre képesek, hogy testünket maradandó otthonná varázsolják. Különféle toxinokat és hallucinogén vegyületeket is tartalmazó anyagokat termelnek és juttatnak a vérünkbe, amelyek képesek hatni a magasabb idegi központokra, de főleg a limbikus rendszerre és egyéb a hangulatunkért felelős agyrészekre, valamint befolyásolhatják szintén különféle általuk kiválasztott vegyületekkel az anyagcserénket is. Ezek összességében szintén egészségügyi kockázattal járnak!

 

Sokszor a hagyományos vizsgálati módszereket is ki tudják cselezni, hiszen a székletvizsgálat során csak akkor tudjuk biztosan nyakoncsípni őket, ha a szaporodási fázisban vannak. Ha valóban biztosra akarunk menni, akkor készítettni kell egy laboratóriumi vérvizsgálatot, illetve egy vércseppanalízist!

Természetesen, ha úgy érzi, hogy a fentebb leírt tünetek rendszeresen előfordulnak Önnél, akkor előzetes vizsgálatok nélkül is érdemes parazitahajtást végeznie, hiszen csak segíthet!

 

Hogyan tudok tenni az ellen, hogy megtelepedjenek bennem?

A lényeg, hogy nemkívánatossá kell tenned a szervezeted
az életviteled és a táplálkozásod útján!

Néhány tipp: kerüld a gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó ételeket (fehér liszt, teljes kiörlésű kenyét, cola, cukrozott üdítők, édességek), csökkentsd a tejtermékek fogyasztását, húsételeket csak akkor fogyassz, ha látod, hogy a hús jól átsült, fogyassz minél több magas rosttartalmú ételt, illetve fokhagymát, céklát, répát, búzafűlevet (ezeket elriasztják és megölik a parazitákat), figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre a rendszeres székletürítés fontossága miatt, mozogj naponta legalább fél órát és kerüld az állandó ülő életmódot!

 

Ha már kész a baj, akkor mit tegyek?

Én személy szerint nem szeretem a szintetikus féreghajtó gyógyszereket, mert komoly terhet rónak a májra. Éppen ezért összeállítottam egy három fázisú kúrát, ami igen nagy hatékonysággal képes az összes ismert parazitát kihajtani, illetve elpusztítani (Az eljárás a természetgyógyászatban bevált módszernek számít!):

 

1. fázis: Hagyományos búzafűlé kúra

Igyunk meg 10 napon keresztül napi 1,5 dl frissen préselt vagy az általam forgalmazott gyorsfagyasztott bio búzafűléből 4-5 kocka búzafűlevet reggel, éhgyomorra.

 

2. fázis: Anális búzafűlé kúra (beöntés)

Az egyik leghatékonyabb módszer a bélrendszer teljes kitisztításához, salaktalanításához és férgektől való mentesítéséhez a beöntő kúra. A legtöbb bioboltban lehet vásárolni beöntő szettet, illetve az interneten is számos oldalon (2-3.000 Ft). Használata nagyon egyszerű és csak egy kis egyedüllétre van szükségünk a fürdőszobában, hogy kivitelezhessük a műveletet.

Először másfél liter meleg vízzel (lehetőleg tisztított, vagy forrásvízzel) öblítsük ki a beleinket. A meleg vizet tartsuk bent 5-10 percig.

Ezután következik a búzafűlés beöntés. 1 liter meleg vízhez keverjünk 3 decinek megfelelő búzafűlét, majd amilyen gyorsan csak tudjunk engedjük magunkba az irrigátor segítségével. A búzafűlét érdemes 10 percig bent tartani.

 

3. fázis: Eukaliptusz olaj kúra

Az ausztrál eukaliptusz olaja egy nagyon hatékony féreghajtó anyag, éppen ezért a búzafűlé alkalmazásával párhuzamosan kell használni. Minden reggel és este 2 deciliter meleg vízben kell felkeverni a megfelelő cseppszámú olajat majd gyorsan meginni egy huzatra! Az első nap 3-3 csepp, a következő nap 4-4 csepp és így tovább 10-10 cseppig, majd a 10 cseppes nap után csökkentjük 9-9-re és így tovább egészen 3-3 cseppig.

 

A tavaszi megtisztulás jegyében a méregtelenítés mellett figyeljen oda az Ön és családjának parazitairtására is, amit minden évben érdemes 1-2 alkalommal elvégezni!

 

Egy kis motiváció a féreghajtásra!

Májusban minden Kedves Megrendelőm, aki minimum 2 zacskó bio búzafűlevet vásárol ajándék eukaliptusz olajat kap!

Vásároljon minimum két zacskó bio búzafűlevet a májusi parazitairtásához és kap tőlem ajándékba egy az egész családjának elegendő 10 ml-es patikai minőségű, natúr, 100%-os ausztrál eukaliptusz olajat cseppentővel ellátva! Miért költene feleslegesen több ezer Forintot olajokra és féreghajtókra, amikor ezt most ingyen megkaphatja tőlem?

 

Ugrás a bio búzafűlé rendeléshez >>

(A parazitairtó hónap május 5. és 31. között érvényes!)