Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Mi lesz a csomagban?


Tőlem nem csupán egy terméket kap,
ez sokkal több annál!

Szakértői információ és segítség
az első perctől kezdve!

 

Sajnos a legtöbb búzafűlé termelő és forgalmazó alig várja, hogy eladja Önnek a termékét és ezt követően abszolút nem érdekli őket, hogy helyesen fogyasztja-e, megfelelő állapot kiegészítőjeként alkalmazza-e, elegendő mennyiségben és gyakorisággal issza vagy sem... Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!

Az általam kínált prémium minőségű, bio búzafűlé készítményeim kimagasló minősége és eredményessége mellett szeretnék kitűnni ebből a tömegből azzal, hogy a fogyasztóimnak olyan "mankót" nyújtok búzafűlé készítményük mellé, amivel sokkal hatékonyabb lesz kúrájuk és célzottan, a számukra legmegfelelőbb módon fogyasztják majd ezt a csodálatos levet. Egyéni kúrajavaslatot és szakértői tippeket biztosítok mindenki számára, aki első alkalommal rendel tőlem vagy felkeres telefonon, e-mailben! Ezek mellett számos rendeléshez egy speciális probiotikus terméket, Inulint küldetek ajándékba. Az inulin egy olyan oligoszacharid, mely felszívódás nélkül halad végig a tápcsatornán és tápanyagot biztosít a bélbaktériumok számára. Segítségével támogathatjuk bélflóránk állapotának javulását és így képesek leszünk sokkal jobban felvenni a búzafűlében rejlő értékes mikrotápanyagokat!

Megrendelését követően mit hoz Önnek a futár?

   1. Rendelésének megfelelő mennyiségű friss és enzimdús bio búzafűlevet - vidéki rendelés esetén speciális szárazjeges csomagolásban.

  2. A búzafűlé kockatartó zacskó egy simítózáras csomagolásba is bekerül a maximális higiéniát szem előtt tartva, mely a folyamatos fogyasztás során is visszazárható. Ezen túl a búzafűlé levélhez természetbarát papírdobozt kap, amely akár ajándékozás során is modern, igényes megjelenést kölcsönöz a készítménynek.

  3. Ingyenes, szakértői kisokos, mely a legfontosabb tudnivalók esszenciáját tartalmazza a búzafűlé fogyasztásának előnyeire vonatkozóan, valamint alkalmazási tippekkel, érdekességekkel is szolgál a fogyasztóknak.

  4. Választásától függően egy doboz, 90 szemes Inulin készítményt, mely probiotikumként elősegíti az egészséges bélflóra fenntartását és a tápanyagok hatékonyabb felszívódását, valamint további ajándékot is teszünk csomagjába: 1 zacskó vegyszermentes, bio készőlőmag őrleményt!

 

Ez még nem minden...

   1. Minden első megrendelőm kérheti ingyenes, egyénre szabott kúrajavaslatomat telefonon vagy e-mailben, így búzafűlé kúrája kifejezetten Önre lesz hangolva és biztos lehet benne, hogy a megfelelő módon fogja alkalmazni a készítményt!

  2. Minden megrendelés mellé az automatikus visszaigazoló e-mail tartalmazza a Búzafűlével a krónikus betegségek ellen című szakértői tanulmányom, valamint egy e-book letöltéséhez szükséges linket is, mely Kúrahatékonyság sokszorozó tippeket tartalmaz!

  3. Szintén minden megrendelés mellé kedvezményes kupont kapnak Fogyasztóim, mellyel a következő rendelés során 10%-os kedvezményt kapnak Prémium PI-BIO búzafűlé vagy Sofiel bio búzafűlé vásárlása esetén!

 


Ha kész belevágni egy nagyszerű kalandba, amire a búzafűlé hívja
és mer változtatni eddigi táplálkozásán, életvitelén és egészségről
alkotott elképzeléseiről, akkor ne habozzon! Több ezren
választották már ezt az utat Magyarországon!

Egy csomag búzafűlé 24 db kockát tartalmaz és 320gramm.