Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Miben más a miénk

Mégis miben más a frissen préselt búzafűlé és az eyor búzafűlé készítmény?

 

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, ha próbálta már, illetve jelenleg is préseli a búzafüvet otthonában. A félreértések elkerülése végett néhány fontosabb szempontra szeretnék kitérni:

 

Tápanyagtartalom tekintetében természetesen az otthon, frissen préselt lé tápanyagtartalma magasabb mint a gyárilag elkészített készítmények esetében. Készítményünk vákuumzáras gyártási mechanizmusával, a frissen préselt búzafűlé gyors feldolgozásával, a legnemesebb fajta tönkölybúza felhasználásával és gondos termesztésével ezt próbáltuk meg ellensúlyozni. A préselést követően a búzafűlé vákuumos közegben kering és töltődik a légmentesen lezárt kis párnácskákba. Ez az eljárás nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a hatóanyagok oxigén hatására bekövetkező bomlása ne következzen be, ezáltal a gyártási folyamat során jelen lévő tápanyagtartalmat kívánjuk megóvi, megőrizni.

 

Szín és állag. Mivel a készítmény búzafűlé alapú így színre hasonló a frissen préselt búzafűléhez, Erőteljes zöld színű. Állaga szintén megegyezik. Természetesen folyékony.

 

Komponensek. Az eyor búzafűlé készítmény a búzafűlé mellett tartalmaz növényi- és gyógynövény kivonatokat, melyek növelik a készítmény természetes eltarthatóságát, így elkerülhető az adalékanyagok hozzáadása. Természetes és eredeti minőséget kínálunk ezáltal.

A további komponensek (almalé, orvosi zsálya, csalán, citromfű, ánizs, C-vitamin) szinergikus rendszert képeznek a búzafűlével. A készítmény inulint is tartalmaz, mely egy speciális növényi eredetű cukor, a bélbaktériumok táptalaját képezi, így hozzájárulhat a bélflóra regenerálódásához és az egészséges immunrendszer működéséhez, emellett kedvezően befolyásolhatja a szervezet Ca-anyagcseréjét is.

 

Komponensek (népi gyógyászati) hatásai:

 

Csalán: kedvezően hat az ízületi problémákra, hatékony méregtelenítő, immunerősítő

Orvosi zsálya: hatékony felső légúti megbetegedések esetén, gyulladáscsökkentő, nyákoldó

Citromfű: pozitívan hat az idegrendszerre, természetes nyugtató, relaxáló hatású

Ánizs: emésztésjavító, gyulladáscsökkentő, szintén kedvezően hat a felső légúti megbetegedésekre

C-vitamin: elengedhetetlen fontosságú az optimális immunműködéshez

 

Ízvilága. Mivel az eyor búzafűlé nem csupán búzafűlét tartalmaz, hanem egyéb jótékony hatású növényi kivonatokat is így az íze eltér a szokásos frissen préselt lé ízétől. Harmónikus és intenzív íze kedvezően hat azokra is, akik esetleg betegségüknél fogva nem képesek meginni a frissen préselt levet. Sóskára emlékeztető, kissé savanyú íze van, melyet előszeretettel fogyaszt minden korosztály (7 éves kortól). A két lé ízvilágának eltérése nem jelenti a hatóanyagbeli eltérést, csak is a további komponenseknek köszönhető a harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb íz, mely komoly kutatáson és fejlesztésen alapszik.

 

Az eyor búzafűlé természetességére és finoman szabályozott biológiai mikrorendszerére utal az a tény, hogy a frissen préselt léhez hasonlóan a készítményt is rögtön el kell fogyasztani a tasak felbontása után!

 

A készítmény a Szlovák Köztársaság Táplálkozástudományi Biocentrumában került kifejlesztésre, komoly technológia és elismert szaktekintélyekből álló kutatógárda munkája által, magyar együttműködéssel. Erről bővebben a tudományos háttér rovatban olvashat.