Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Ökológiai hetek

Ökológiai hetek a Hazai búzafűlé
fogyasztók lapján!

Nem elég beszélni róla, tenni
is kell érte!

 

 

Az időjárást tekintve lassan, de biztosan megérkezett a nyár. Ilyenkor mindenki egy kicsit elereszti a gyeplőt és hajlamos megfeledkezni olyan dolgokról is, amelyeket azelőtt szemelőtt tartott. Így vagyunk a tudatos, természetbarát életmóddal is. Valaki addig csinálja amíg kedvét leli benne, valaki azért csinálja, mert ez most divat és valaki azért, mert kötelességének érzi!

Olykor a legjobbakkal is megesik, hogy a szemetet már nem szelektíven gyűjtik, a boltban nem a magyar és környezetbarát termékeket veszik meg, vagy éppen olyan dolgot is kidobnak, ami még más számára hasznos lehet!

Szerkesztőként és tudományos referensként kötelességemnek érzem, hogy azokat a látogatókat és búzafűlé fogyasztókat, akik az oldalam rendszeres látogatói olyan hasznos tanácsokkal, értékes és gyakorlatban is alkalmazható tippekkel lássam el, amivel képesek könnyedén és természetes módon védeni a környezetüket és megóvni azt az utódaik számára!

Éppen ezért hirdettem meg az Öko heteket, aminek keretében olyan dolgokkal ajándékozom meg a búzafűlé fogyasztóimat, amelyek nem csak segítséget nyújtanak a tudatos és környezetbarát életvitel kialakításában, hanem folyamatosan ráébresztenek bennünket annak fontosságára is!

Május 5-től egészen a nyár végéig minden héten egy szerencsés búzafűlé vásárló Öko ajándékban részesül! A nyerteseket minden héten emailben vagy telefonon értesítem és postai úton kapja meg az ajándékot a megrendelésről szóló nyugta mellé.

 

A következő öko ajándékokban részesülhet:

 

Zöld krajcár

A Zöld krajcár minden háztartás elmaradhatatlan és legalapvetőbb kihívásaira kínál világos formában egyszerű megoldásokat. A füzetben található módszerek környezetbarátabb, egészségesebb és - nem utolsó sorban - pénztárcakímélőbb utat nyitnak meg előttünk a drága és erős tisztítószerek illetve nagyteljesítményű gépek használatánál.

Milyen feladatok várnak ránk otthonunkban tavasszal, nyáron, ősszel, télen, és egész évben? Sorra vehetjük a tavaszi nagytakarítás, sütés-főzés, nagymosás, nyáron a hűtés, ősszel a fűtés-szigetelés, télen a világítás valamint az elektronika használatához és a mindenkori tisztálkodáshoz nyújtott hasznos tanácsokat, krajcáros tippeket, "zöld trükköket". A kiadvány tartalmaz továbbá egy rövidke listát különböző hulladékátvevők (pl. használt étolaj, fénycsövek) vagy egyéb hasznos szolgáltatók, lelőhelyek elérhetőségéről.

A könyv újrahasznosított papírból készült.

Kiadó: Ökoszolgálat Alapítvány, 2008.
Szerkesztő: Bóbis Ildikó

 

 

Öko vászon bevásárlószatyor


Lenvászonból készült natúr termék.

Textilfestékekkel színezhető, illetve díszíthető, így egyedi ajándék is készíthető belőle.

Mindenkinek ajánlom bevásárláshoz, utazáshoz, de legfőképp a nejlonszatyrok kiváltására!Öko vászon uzsonnás batyu

 

Pamutvászonból készült, mosható uzsonnás tasak.

Két szendvics (szalvétával együtt) kényelmesen elfér benne.

Használható kis tornazsáknak is!

Egyszerű tisztán tartani, így kelleőn higiénikus.Bízom benne, hogy Ön lesz a következő szerencsés nyertes!
Ne feledje addig is, Földünk megóvása közös ügyünk!


Tekintse meg bio búzafűlé ajánlatomat! >>