Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Önnek mit hoz a tavasz?

Takonykór, felső légúti fertőzések, bronchitis és
megannyi nyavaja vagy tavaszi megújulás?

Ön dönt!

 

 

Bevallom őszintén mindig meglep, hogy a kórházi várótermekben, rendelőintézetekben tavasszal látom a legtöbb tüsszögő, köhögő, láthatóan elég beteg embert. Hogy történhet ez, amikor pont a tavasznak kéne hoznia a testi-lelki megújulást? Ebben az időszakban kéne csak igazán erősnek és kiegyensúlyozottnak éreznünk magunkat! Újra csicseregnek a madarak, néha-néha előbújik a Nap és olykor (bár ez az elmúlt hetekben ritka volt) egy-egy tavaszias szellő is megsimogatja az arcunkat! A piacokon májushoz közeledve egyre nagyobb a választék és végre nem kell a távolról idehozott "frissnek" mondott árukat enni!

De akkor hol a hiba?


Sajnos a legnagyobb hibát már télen elkövetjük. A téli időszakban a szervezetünk megsínyli a hiányállapotokat, amiket az elégtelen táplálkozás vagy a nem teljes értékű táplálkozás miatt idézünk elő. Ezek a negatív hatások tovább fokozódnak tavasz elejére és jönnek a bajok!

Csak megjegyzem itt, hogy sok táplálkozással foglalkozó szakember állítja, hogy természetes halál nem létezik, aki nem betegségben hal meg, az éhenhal...

Ezzel csak arra szeretnék célozni, hogyha mindenki elégségesen táplálkozna, a legalapvetőbb tápanyagokhoz és mikrotápanyagokhoz hozzájuttatná a szervezetét, akkor valószínűleg nem 60 év lenne az átlagéletkor Magyarországon.

Egy-egy krónikus megbetegedés kialakulása és a hiánybetegségek között csupán egy lépcsőfok áll. Ha a szervezetünk hosszútávon nem kapja meg azt, amire szüksége van a megújuláshoz, építkezéshez, akkor bizony onnan vesz el, ahol talál: csontok, fogak, máj. Amikor a vésztartalékok is kimerülnek egy mikrotápanyag tekintetében, akkor alakul ki a hiányállapot, majd a hiánybetegség, amiből egyenesen következnek a szív- és érrendszeri problémák, a csontritkulás, az ízületi elváltozások, a fogak drasztikus romlása, idegrendszeri panaszok és természetesen megannyi daganat kialakulásának a rizikója is jelentősen nőhet!A fentebb látható képen azok a nyomelemek láthatók, melyek nélkül nem élhetnénk. Nagyon kifinomult a működésük, egyszerre több dologra is képesek hatni, sok biokémiai reakcióban játszanak kulcsfontosságú szerepet.

Minden honlap és étrendkiegészítőket gyártó cég a vitaminokat hirdeti, de folyamatosan elfeledkeznek az ásványi anyagokról és a nyomelemekről! Sokszor fontosabbak, mint a vitaminok, nem is beszélve arról, hogy a vitaminok felszívódása és hasznosulása is nyomelemekhez kötött.

A szervezet egy tökéletes harmóniában működő műalkotás, éppen ezért minél komplexebb és természetesebb formában kell tálalni neki a tápanyagokat és természetesen mindegyiket ahhoz, hogy ez így is maradjon! Ásványi anyag- és nyomelem hiány esetén hiába eszünk sok vitamint, nem leszünk egészségesebbek!


Ügye Ön is szeretné, ha tavasszal egészségesnek
és energikusnak látnák Önt az emberek?

Minden nyomelemhez hozzájutott a tél folyamán megfelelő mennyiségben? Valószínűleg nem. Én magam sem vagyok biztos benne! A boltokban kapható élelmiszerek és a távolról behozott zöldségek, gyümölcsök tápanyagtartalma igen alacsony. Ezekből napi szinte annyit kéne megennünk, hogy fedezzük belőle a nyomelem és ásványi anyag szükségletünket, hogy előbb-utóbb megundorodnánk az ételektől.

Mi a helyzet az étrendkiegészítőkkel? Jómagam is fogyasztok többfélét. Ám nem lehet mindent tablettákból pótolni!

Felhívnám itt a figyelmét arra, hogy a nyomelemekből igen kis mennyiségre van szükségünk, se a kevés, se a túl sok nem jó! Összhangban kell lennie a bevitt nyomelem és ásványi anyag mennyiségeknek egymáshoz viszonyítva, egyébként borul a bili!

A tavaszi frissességhez, kicsattanó egészséghez és az energikus mindennapokhoz elengedhetetlenül fontos, hogy ásványianyag- és nyomelem háztartásuk maximálisan a toppon legyen!


Ahhoz, hogy a megfelelő arányt elérjük a szervezetben komoly odafigyelésre lenne szükség és természetesen legalább 10 féle, kiváló minőségű, szerves nyomelem készítményre, amire a gatyánk is rámenne...

A legjobb megoldás, ha olyan természetes alapanyagokat használunk fel, amelyek szerves formában és megfelelő koncentrációban tartalmazzák a nyomelemeket és ásványokat. Lehetőleg többfélét egyszerre! Itt jön a képbe a búzafűlé!

A búzafűlé kiváló minőségben, szerves formában, egymáshoz viszonyítva harmónikus mennyiségben tartalmaz a szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket, melyek szinte 100%-ban felszívódnak és hasznosulnak.


Miket is tartalmaz a búzafűlé ezek közül?


Kalcium: segít az erős csontok és fogak felépítésében, biztosítja a megfelelő szívműködést, kiegyenlítő puffer a vérünkben. Ne feledjük, hogy a kalcium jó felszívódásához elengedhetetlen több tovább elem, ezeket a búzafűlé mind egyben tartalmazza! Kalcium hiány jele: izomgörcs, viszketés, reuma, ízületi gyulladás.

Vas: létfontosságú ásvány a vörösvértestek kifejlődéséhez ezen keresztül pedig ahhoz, hogy az éltető oxigén a tüdőből eljusson a sejtekhez. Hiányában erőtlenek és vérszegények lehetünk. A szervetlen vas (tablettás) legtöbbször székrekedést okoz, a búzafű vastartalmának nincs semmilyen mellékhatása.

Nátrium: segíti az emésztést és kiválasztást, szabályozza a folyadékmennyiséget a testben, a sejtek szintjén részt vesz az ingerület átvitelben, sejt elektromos tevékenységben. A szintetikus nátrium (konyhasóban) fokozott bevitele magas vérnyomást, gyomorfekélyt és agyvérzést idézhet elő.

Kálium: a fiatalság ásványa. Egyensúlyt teremet az ásványi anyagok között, biztosítja az állandó testsúlyt. Izomerősítő, bőrregeneráló és teljes szépséget kölcsönöz.

Magnézium: annyi található benne mint a brokkoliban vagy a kelbimbóban, melyek szintén nagyon egészségesek! Nélkülözhetetlen az izomműködésben, biztosítja a belek épségét, serkenti a kiválasztó funkciókat. Érdekesség, hogy a magnézium részt vesz a zsírmáj nevű betegség megelőzésében és kezelésében, eltünteti a máj zsíros beszűrődéseit.

Szelén: rákellenes hatású, számos enzimatikus folyamatban részt vesz, igen fontos a pajszmirigy hormonok termelése szempontjából is.

Cink: jó májfunkció és fehérjeszintézis biztosítéka, egészséges hajkorona megóvásának kulcsa.

 

 

Figyelje csak meg, a háziállatoknak tavasszal első dolguk,
hogy friss és zsenge fűszálakat rágcsálnak!

Az állatok ösztönösen tudják azt, amit mi emberek már rég elfelejtettünk!

A tavasz a legjobb alkalom arra, hogy feltöltsük tápanyag raktárainkat és felkészítsük a szervezetünket az előttünk álló 2013-as esztendőre!

A búzafűlé kiegyensúlyozott ásványi anyag és nyomelem tartalma segíteni fog Önnek, hogy újra egészségesnek és erősnek érezze magát!

Vessen véget egy csapásra a késő téli és kora tavaszi nyavajáknak!

A döntés az Ön kezében van! Patikai sorbanállás a megfázás- és influenza ellenes készítményekért vagy minden reggel egy kupica friss búzafűlé a teljes értékű egészségéért!