Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Prémium PI-BIO búzafűlé


Világújdonság! PI vízzel (Az élet vize)
táplált bio búzafűlé!

Prémium PI-BIO búzafűlé az eddiginél is 
eredményesebb búzafűlé kúráért!

 


Mi is az a PI víz?

Bizonyára már sokan hallottak a PI vízről, de kevesen tudják, hogy pontosan mit is jelent ez a kifejezés. Lényegében egy olyan tisztított vízről beszélünk, mely egy speciális készülék, a BCS PI révén PI energiát nyer. A PI vizet szokás az élet vizének is nevezni, hiszen rendkívül hasonló a sejtekben lévő vízhez. Születésünkkkor testünk 96%-a lényegében ilyen PI víz. Ebben a formában a víz sokkal stabilabb szerkezetet mutat, alacsonyabb a viszkozitása, más a frekvenciája és sokkal optimálisabb a szervezetünk számára.

A PI víz segít szabályozni az életfolyamatainkat, erősíti az immunrendszerünket, kedvezően hat a szaporodási képességre, javítja az alkalmazkodó képességünket, fokozza a teljesítményünket, növeli a teherbírásunkat, segíti a szervezet méregtelenítő folyamatait, támogatja a sejtek regenerálódását, gátolja a kórokozók szervezetünkben! Ami még fontosabb hogy finoman hangolt bioenergetikai rendszerünket harmonizálja, táplálja. 1 év PI víz fogyasztással akár plusz 18 életévet is ajándékba kaphatunk!

(Dr. Fülöp László: Az életvíz története, Az életenergia című könyve alapján) Bővebb információ a PI vízről: 1. Mi is az életvíz? 2. Kik fogyaszthatják?Mitől lesz más a Prémium PI-BIO búzafűlé mint a többi?


A fogyasztóimnak kínált Sofiel bio búzafűlevem eddig is egyedi volt a magyar piacon, hiszen ökológiai gazdálkodásban, őstermelői szakértelemmel készül bio vetőmagből és természetesen a kész búzafűlé is bio tanúsítvánnyal rendelkezik! A PI-BIO búzafűlével egy teljesen új prémium búzafűlé kategóriát kívánok megteremteni, ami nem csak Magyarországon, hanem valószínűleg az egész kontinensen egyedi lesz a maga nemében! Ötvözi a friss búzafűlé minden áldásos hatását és a PI víz emberi szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait is!

Munkám során megannyi, már-már csoda kategróiába eső fogyasztói tapasztalatot osztottak meg velem az emberek, hiszen az általunk kínált bio búzafűlé valóban telis-tele van élettel! Felötlött bennem a kérdés, mint rendszeres PI víz fogyasztó, mi lenne, ha ezentúl lenne egy olyan búzafűlé készítményünk is, amit PI vízzel táplálnánk?

A PI víz szinte a búzafű részévé válik az öntözés során, növekedése felgyorsul, a stabil víz szerkezet miatt maga a növény is egészségesebbé válik! Amikor belegondoltam abba, hogy mi lesz ha a búzafűlé készítményünk tartalmazza majd a PI víz erejét is nem "csupán" az eddig is kicsattanó egészséget adó frissen préselt, bio búzafűlevet, akkor szó szerint kirázott a hideg természetesen jó értelemben!

Elképzelni sem merem milyen pozitív változásokat fog eredményezni az emberek és remélem az Ön életében is hamarosan!

 


Búzafűlé megrendelése mellé most 3 értékes Bónuszt is kap!
Nézzük csak melyek ezek...
 

 


BÓNUSZ 1.


 

Krónikus betegségek kiegészítő
kezelése búzafűlével
 

9 év tapasztalatát és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttem össze búzafűlé tanulmányomba, mely elsősorban a krónikus betegségek oldaláról mutatja be a tönkölybúzafűlé pozitív hatásait.

Ez az első olyan búzafűlé tanulmány, mely nemcsak hétköznapi, hanem tudományos alapokon is foglalkozik a búzafűlé hatásával!

Az értékes információk mellett tapasztalatokat és gyakorlati tippeket is olvashat, amivel még eredményesebbé teheti otthoni búzafűlé kúráját és hatékonyabban védheti meg saját maga és családja egészségét!

Mindezt most a Sofiel bio búzafűléje mellé kapja emailben a megrendelést követően letölthető pdf formátumban!BÓNUSZ 2.Hogyan változtassa pozitív szokásává a búzafűlé fogyasztást? Ajándék szakértői E-book, mellyel még eredményesebbé tudja tenni búzafűlé kúráját!

Ahhoz, hogy igazán komoly eredményeket tudjon elérni azon a területen, ahol változni kíván, nem elegendő pusztán búzafűlevet innia! Ennél sokkal többről van szó, egyfajta életritmust, szokásrendszert kell kialakítani az életében. Napi rutinná kell, hogy váljon a hétköznapjaiban az önmagára való odafigyelés, a tudatos étkezés és búzafűlé fogyasztás!

Búzafűlé rendelése mellé most ajándékba adom Önnek a Hogyan válhat szokásává a búzafűlé fogyasztása című E-bookom, mely lépésről-lépésre segíti Önt az egészséges életmód és hatékony búzafűlé kúra elérésében pozitív szokások kialakítása által!

+ Ajándék lépéskövető táblázattal!

 


BÓNUSZ 3.10%-os kuponkedvezmény minden
megrendelés mellé!

Prémium PI-BIO búzafűlé megrendelése mellé egy kuponkódot kap, mellyel 10%-os kedvezményt tud azonnal igénybe venni Sofiel bio búzafűlé vásárlása során.

A Sofiel bio búzafűlé egy ökológiai gazdálkodásból származó, toxikus anyagoktól mentes, 100%-os tönkölybúzafűlé, mely magas enzimtartalmánál fogva édeskés, zamatos, így azok számára is könnyebben fogyasztható, akik kevésbé szeretik a búzafűlé ízét! Próbálja ki Ön is!
 


BÓNUSZ EXTRÁK!Ez még mindig nem minden! Annak érdekében, hogy a búzafűlében
rejlő megannyi mikrotápanyag minél nagyobb arányban szívódjon fel
szervezetébe Ajándékba küldök Önnek már a Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy doboz speciális prebiotikus készítményt!

 

A prebiotikumok, mint az Inulin, olyan oligoszacharidok, melyek tápanyagként szolgálnak a jó bélbaktériumok számára és megfelelő mikrokörnyezetet biztosítanak szaporodásukhoz. Az ajándék termék, mely Kiegészítő kúra búzafűlé megrendelése mellé jár automatikusan, egy 90 szemes Inulin készítmény. Bélflórájának erősítésével sokkal eredményesebb lehet bármilyen tápláló kúra, így a búzafűlé kúrája is! Komplex szakértői támogatásom keretében ezentúl erre is gondolok! Részletesen a bélflóráról itt >>

A terméket érdemes napi szinten fogyasztani vagy kúraszerűen napi 1-2 kapszulát 4-6 héten keresztül! (A prebiotikumokat érdemes kiegészíteni probiotikumokat tartalmazó termékekkel is.)

 


Még mindig nincs vége! A búzafűlékúra ajánlott szüneteiben egy másik szuperélelmiszerrel segítheti testének egészségét: 

már Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy csomag vegyszermentes Szőlőmag-őrleményt kap további Ajándékként!

 

Ökológiai termesztésből származó, vegyszermentes, a mag teljes olajtartalmát tartalmazó szőlőmag-őrlemény! Magas tápanyagtartalma, polifenol tartalma, flavonoid tartalma, rosttartalma mind segítik szervezetét a búzafűléhez hasonlóan, és azt kiegészítően is.

A szőlőmag komponensei bizonyítottan segítik a szív- és érrendszer egészséges működését és növelhetik szerveztünk energiaszintjét is.

Használja búzafű kúrája kiegészítéseként főként betegség vagy lábadozás esetén, akár a még gyorsabb eredményért, vagy a búzafűkúra ajánlott szüneteiben. Részletesen a szőlőmagról itt >>

Az őrleményt érdemes napi szinten fogyasztani 1 teáskanállal (kb. 4 gramm) kis folyadékba keverve, majd 2-3 dl folyadékot fagyasszon el.Kedvezményes PI-BIO búzafűlé csomagok
az Ön igényeire szabva!
 

Válasszon kedvére prémium búzafűlé csomagjaink közül attól függően, hogy mi a célja a PI vízzel táplált búzafűből préselt friss lével! Lehetséges, hogy Ön csak több energiára vágyik és jobban szeretne teljesíteni a munkahelyén vagy éppen otthon. Az is lehet, hogy bizonyos egészségügyi problémája miatt szeretné, ha szervezete erősödne és képes lenne gyorsabban felépülni.

Esetleg az immunrendszerét szeretné optimalizálni és ezáltal hatékonyabban védekezni a fertőzésekkel szemben? A csomagok összeállítása során természetesen gondoltam a családra is, hiszen egységben az erő és mennyivel boldogabbak vagyunk, ha szeretteinket egészségesnek látjuk!

 


Kirobbanó PI energia csomag

Vessen véget a rossz közérzetnek, az állandó fáradtság érzetnek! Váltson életvitelt, mozogjon és kezdje a napot PI-BIO búzafűlével! Kirobbanó energia, kicsattanó egészség pár zöld kis kockába zárva!

Javasolt mennyiség: 2 kocka reggel, éhgyomorra

Tartalma: 2 levél Prémium PI-BIO búzafűlé

Ára: 15 300 Ft

 


Javuló életminőség PI-BIO búzafűlé csomag

A legtöbb krónikus betegség (de bizonyos heveny állapotok esetén is) során gyorsíthatjuk a gyógyulási, regenerációs folyamatokat kiegészítők alkalmazásával (pl.: búzafűlé kúra), melyek táplálják a szervezetet, mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal látják el, fokozzák a méregtelenítő folyamatokat, jobb közérzetet és életminőséget szavatolnak, ezzel közvetlenül javítják a beteg általános állapotát!

Tartalma: 3 levél Prémium PI-BIO búzafűlé

Javasolt mennyiség: 2 kocka reggel éhgyomorra és 1 kocka délután két étkezés között

10% kedvezmény, azaz - 2300 Ft!

Ára: 20 650 Ft

 


Családi PI-BIO búzafűlé csomag

Hogy a család minden tagja élvezhesse a többlet energiát! A magas enzim tartalma miatt édes, így a kisgyerekek is szívesen fogyasztják! A nagyszülőkről se feledkezzünk meg!

Tartalma: 4 levél Prémium PI-BIO búzafűlé

4-et-fizet 5-öt kap! 1 levél ajándék PI-BIO búzafűlé!

Javasolt mennyiség: 2 kocka reggel, éhgyomorra (Gyermekeknek 10 éves korig 1 kocka)

10% kedvezmény, azaz -3060 Ft!

Ára: 27 550 Ft

 


MEGA PI-BIO búzafűlé csomag

Mint kiegészítőt alkalmazva a búzafűlé alkalmas lehet az életminőség és az általános állapot javításával hozzájárulni bizonyos megbetegedések tüneteinek csökkentéséhez, illetve amennyiben ez lehetséges, a teljes felépülés előmozdításához. Ehhez ahogyan a megfelelő orvosi kezelésekhez és gyógyszerekhez hasonlóan is a folyamatos, hosszútávú használat szükséges. 

Legkedvezőbb árú csomagunkat ajándék termékekkel kínáljuk Önnek, hogy minél tovább tudja végezni PI-BIO búzafűlé kúráját!

Tartalma: 8 levél Prémium PI-BIO búzafűlé

8-At-fizet 10-et kap! 2 levél ajándék PI-BIO búzafűlé 15 300 Ft értékben!

Javasolt mennyiség: 2 kocka reggel, éhgyomorra és 1-2 kocka délután két étkezés között

10% kedvezmény, azaz - 6100 Ft!

Ára: 55 000 FtPrémium PI-BIO búzafűlé megrendelés

Búzafűlé a PI víz energiájával dúsítva!

Az Ön neve *:
E-mail címe *:
Telefonos elérhetősége *:
Szállítási címe *:
Számlázási címe (amennyiben eltérő):
Melyik PI-BIO csomagot szeretné megrendelni? *:KuponKód / Törzsvásárlói -10%:
Ajándék Inulin készítmény *:
Hogyan szeretne fizetni? (a legördülő sávból válassza ki a megfelelőt) *:
Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelem *:
Szeretne érdekességeket megtudni a búzafűléről? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!Kiszállítási díjak Budapesten belül
 

Csomag Előre utalással (olcsóbb!) Utánvéttel
Kirobbanó PI energia (2 levél PI-BIO búzafűlé) 500 Ft 990 Ft
Javuló életminőség PI-BIO búzafűlé (3 levél PI-BIO búzafűlé) 200 Ft 690 Ft
Családi PI-BIO búzafűlé (4+1 levél PI-BIO búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!
MEGA PI-BIO búzafűlé (8+2 levél PI-BIO búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!

 

Személyes átvétel Budapesten!

Budapesten ingyenesen átvehető a termékem előre 
egyeztetett időpontban: XX. ker. Liget u.

 


Kiszállítási- és csomagolási díjak vidékre

(Előre utalással gyorsabban és olcsóbban juthat hozzá termékünkhöz!)

Csomag Előre utalással (olcsóbb!) Utánvéttel
Kirobbanó PI energia (2 levél PI-BIO búzafűlé) 1.990 Ft 2.390 Ft
Javuló életminőség PI-BIO búzafűlé (3 levél PI-BIO búzafűlé) 1.790 Ft 2.190 Ft
Családi PI-BIO búzafűlé (4+1 levél PI-BIO búzafűlé) 1.190 Ft 1.690 Ft
MEGA PI-BIO búzafűlé (8+2 levél PI-BIO búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!


 

Mitől marad friss és enzimdús a búzafűlé
amíg megérkezik hozzám? 

 


A Sofiel bio búzafűlevet, illetve a Prémium PI-BIO búzafűlevet vidéki megrendelőink számára speciális, szárazjeges csomagolásban juttatjuk el. A csomagolás megfelelő hőmérsékleten tartja a gyorsfagyasztott készítményt, így minőségromlás nélkül érkezik meg Önhöz! 

Az elkészítést és csomagolást követően MPL vagy GLS futárnak adjuk át a megrendelt készítményeket, aki 24 órán belül kiszállítja Önnek az ország bármely településére!

Budapesti megrendelőink számára helyi lerakatból, előre megbeszélt időpontban szálltja ki otthonába futárunk hűtőstáskában a terméket!

A személyes átvételhez kérem, hogy minden esetben vigyen magával hűtőtáskát!

 TerméktájékoztatókOnline letölthető Sofiel bio búzafűlé terméktájékoztató >>

 
Prémium PI-BIO búzafűlé terméktájékoztató >> 
 

 


Vizsgálati eredményekBiokontroll Hungária Nonprofit Kft. által kiállított bio tanúsítvány >>
 

Food Analytica által kiállított vizsgálati jegyzőkönyv >>
 

 


Termékkel kapcsolatos megjegyzésA Sofiel bio búzafűlé, illetve a Prémium PI-BIO búzafűlé önálló terápiás hatással nem rendelkezik, így gyógyszernek nem minősül! Nem alkalmas önmagában betegségek kezelésére. Kizárólag mint kiegészítő kezelés javasolt a fogyasztása a hiányos táplálkozásból adódó hiányállapotok kiküszöböléséhez, illetve a betegek életminőségének javításához! Használatával kapcsolatban egyeztessen háziorvosával is! Köszönöm!


 

Copyright 2014.