Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Prémium szolgáltatásTöbbre vágyik egy egyszerű búzafűlé kúránál?

Szeretné, ha kívül-belül teljesen megújulna,
feltöltődne és soha nem érzett
energiával rendelkezne?

Mit szólna hozzá, ha egy prémium szolgáltatással
olyan gyors és szemmel látható eredményeket
érne el egészsége terén, hogy ismerősei
Önre sem ismernének?Önt is bosszantja, amikor megvásárol egy egészségvédő terméket és a vásárlás után abszolút nem érdekel senkit, hogy segített-e Önnek a készítmény? Úgy érzi tanácstalan és egy állandó segítségre lenne szüksége?

A prémium szolgáltatást azon fogyasztóim számára hoztam létre, akik még látványosabb és erőteljesebb változáson szeretnének átmenni egészségügyi és esztétikai szempontból is és mindemellett kellő odafigyelést kapjanak a kúra teljes időszakában!

Ez egy VIP szolgáltatás, ami teljes körű alapot ad ahhoz, hogy a két hónapos intenzív búzafűlé kúrája mellett személyre szabott szakmai tanácsokkal, kiegészítő eszközökkel is segíthessem megújulását!

Ez azt jelenit, hogy személyes kozultáció keretében vagy amennyiben ez nem megoldható, telefonon lépésről-lépésre átvesszük a problémáit, amin változtatni szeretne és a konkrét teendőket is, ehhez akár napi szintű szakmai segítséget és a bio búzafűlé készítmény mellett további kiegészítőket is kap az eredményesség fokozása érdekében!Miket tartalmaz a Prémium szolgáltatás?

 • A két hónapos intenzív búzafűlé kúrához elegendő friss és zamatos Sofiel bio búzafűlé (4 zacskó/96 kocka)

 • A kúra lezárásához szükséges limitált mennyiségő bio árpafűlé     (1 zacskó/24 kocka)

 • Személyes konzultáció a következő városok közül bármelyikben Budapest, Szeged, Miskolc, amennyiben a személyes megbeszélés nem kivitelezhető úgy telefonos szaktanácsadás

 • Napi szintű szakmai segítség telefonon, egyéni igényeknek megfelelően

 • Extra kiegészítő vitamin csomag, hogy a kicsattanó egészség, vitalitás garantált legyen az Ön számára!
Részletesen a Prémium szolgáltatás elemeiről
:


(1)
Tehát kap 96 kocka ökológiai gazdálkodásból származó, frissen préselt és gyorsfagyasztott Sofiel bio búzafűlevet, amiből általánosan napi 2 kockát kell majd fogyasztania, ez eltérhet, ha a problémája más mennyiséget indokol

(2) A búzafűlé kúra legvégén, azaz az 8. héttől bio árpafűlevet fogyaszthat, ami segíti a búzafűlé által elindított regenerációs folyamatokat, illetve kiegészíti annak hatását, ez egy 24 kockát tartalmazó készítmény lesz, amit limitált mennyiségben és egyedi kérésre állítanak elő a termelésért felelős kollégáim.

A bio árpafűlé természetesen, ha igényli a prémium szolgáltatást automatikusan jár Önnek és ajándékba kapja!

Mindkét készítmény gluténmentes termék, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják! Vizsgálati eredmény >>

Egyik termék sem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagokat, 100% tiszta bio tönkölybúzafűléből, illetve árpafűléből készülnek!

A termékeim bio minősítését szavatolja és állandó minőségellenőrzését felügyeli a Biokontroll Hungaria Kht."Hazánk legkiválóbb minőségű bio búzafűlé készítményét kapja, hogy kúrájának eredményessége garantált legyen!"
(3)
Személyes konzultáció keretében a megadott városokban egy csésze kávé mellett egy exkluzív helyen lehetősége van, hogy négyszemközt megbeszéljük, mely területeken szeretne pozitív változásokat elérni, megoszthatja velem egészségügyi problémáit, félelmeit. (Nincs időkorlát, csak Ön számít!)

A megbeszélés végeztével megvizsgáljuk milyen lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy a problémáit gyökerestül tudja megszüntetni. Megosztom Önnel a búzafűlé kúrájára vonatkozó egyedi javaslataimat, illetve olyan szakmai segítséget nyújtok írásos formában is, amit otthon alkalmazva sokkal eredményesebbé teheti kúráját, életmód változtatását!

Amennyiben a személyes találkozóra nincs lehetősége, úgy telefonos szaktanácsadást nyújtok Önnek! (Nincs időkorlát, a hívást én kezdeményezem.)

(4) 60 napos mentor program keretében akár napi szinten is igénybeveheti az általam nyújtott szakmai segítséget telefonon. A nap bármely szakában felhívhat ha úgy érzi elakadt, tanácstalanná vált, esetleg olyan kérdések merültek fel Önben, amit meg szeretne velem olasztani, illetve bizonyos ételeket, kiegészítőket fogyasztana, de kétségei vannak stb. Privát mobilszámon éjjel-nappal a rendelkezésére állok, hogy búzafűlé kúrája a lehető meghatékonyabb legyen!"Figyelemmel kísérem Önt búzafűlé kúrájának teljes időtartama alatt, így egy napig sem marad segítség és tanács nélkül!"

 (5)
A szolgáltatásom részeként egy különleges vitamin csomag is az Öné lehet, melyet szintén ajándékba kap! Ezek olyan vitaminok és esszenciális mikrotápanyagok, amelyek a búzafűlében nincsenek jelen és a táplálékaink is egyre csekélyebb mennyiségben tartalmazzák, viszont rendkívül fontosak a sejtek normális működéséhez és védelméhez!

A Q10 koenzim elengedhetetlenül fontos a sejtek energiatermelésében, erős antioxidáns, védi a sejteket és lassítja az örgedési folyamatokat.

Az Omega 3 zsírsavak kismamáknál segítik a magzat fejlődését, gátolják a koraszülést, fokozzák a gyermekek idegrendszerének egészséges fejlődését. Csökkentik a rossz koleszterin mennyiségét a vérben, így mérséklik az érelmeszesedés és szívinfarktus kialakulásának a kockázatát, gyulladásgátló hatással rendelkeznek és pozitívan hatnak az immrendszer működésére is!

A D-vitamin igen széles spektrumban segíti testünk egészségének fenntartását. Fontos a csontok Ca-anyagcseréjében, a megfelelő csontsűrűség elérésében, így a csontritkulás megelőzésében. Kiemelkedően fontos a legtöbb ráktípus megelőzésében is. Segíti és védi a szív- és érrendszert és szintén támogatja az immunrendszerünket is!"Búzafűlével és az általam javasolt szerves vitaminokkal sejtenergiája oly mértékben növekedhet, hogy alig bír majd megmaradni a bőrében!"

 


Honlapommon keresztül sok-sok ezer emberrel ismertettem meg az elmúlt 6 év során a búzafűlé életünkre gyakorolt kedvező tulajdonságait! Több száz előadást tartottam már országszerte a búzafűlé, de elsősorban az egészséges életmód és életvitel szellemében. Számos média megjelenésem és televízós riportok alkalmával is ezek mellett álltam ki.

 

Hol találkozhatott velem és cikkeimmel?Életmódváltoztatással, élő-zöld étrenddel és a búzafűlé rendszeres fogyasztásával komoly eredményeket érhet el az egészsége terén legyen az testsúlycsökkentés, méregtelenítés vagy krónikus betegségek megelőzése, -kiegészítő kezelése!A búzafűlének köszönhetem,
hogy nem adtam fel!

Kiskorom óta küzdök a súlyproblémával. Nem voltam nagyon-nagyon kövér, de egy plusz 10 kiló valahogy mindig feljött! Szülés, stressz, magánéleti válság...mindenkinek ismerős lehet! Eljártam edzeni, nem ettem szénhidrátokat, meditáltam és mentek is a kilók szépen lefelé, de ahogy egy-két hétre leálltam szinte azonnal visszajött rám mindaz, amit keservesen leadtam!

A harmadik nekifutás után majdnem feladtam, hiszen 12 kilót tudtam lefogyni és ebből 8 kiló visszatért! Nem tudtam mit teszek rosszul, ekkor találkoztam a búzafűlével és egyedi hatásával. Egy hónap alatt képes voltam elérni azt, amit máskor két-három hónap alatt se és némi lazulás után sem tértek vissza a felesleges kilóim! Csak ajánlani tudom mindenkinek a búzafűlé fogyasztását, aki tartósan karcsúsodni szeretne!

Schefart Zsuzsanna (Budapest)
Nézzük csak milyen extrákat kap ajándékba,
ha megrendeli a Prémium szolgáltatást!


 

 • Az intenzív búzafűlé kúra lezárásához szükséges egy csomag bio árpafűlevet!

 • 60 napos mentor programot, így akár napi szinten is kérheti a segítségem, hogy
  búzafűlé kúrája a lehető legtöbb pozitív eredményt fejtse ki szervezetében!

 • Egy extra vitamin csomagot, mely tartalmaz 3 különleges és sejtjeink számára létfontosságú mikrotápanyagokat! A csomag tartalmaz 1 doboz Q10 koenzimet,
  1 doboz Omega 3 zsírsav tablettát és 1 doboz D-vitamint is!Ez még nem minden!
További ajándék!


 

Szakértői tanulmány

6 év tapasztalatát és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttem össze búzafűlé tanulmányomba, mely elsősorban a krónikus betegségek oldaláról mutatja be a tönkölybúzafűlé pozitív hatásait.

Ez az első olyan búzafűlé tanulmány, mely nemcsak hétköznapi, hanem tudományos alapokon is foglalkozik a búzafűlé hatásával!

Az értékes információk mellett tapasztalatokat és gyakorlati tippeket is olvashat, amivel még eredményesebbé teheti otthoni búzafűlé kúráját és hatékonyabban védheti meg saját maga és családja egészségét! Mindezt most a Sofiel bio búzafűléje mellé kapja emailben a megrendelést követően!
 Ha még mindig bizonytalan a döntését illetően, akkor javaslom olvassa el a következő ajánlást, hiszen egy olyan személy írta, aki meghatározó
lett az utóbbi évtizedben a hazai léböjtkúrák terén!


 

Az Ő elismerése garantálja Önnek, hogy szakmai
segítségemmel és a Prémium szolgálatatásommal
gyors és tartós eredményeket fog elérni!Hazánk első számú léböjt szakértőjének véleménye

"Már hosszú évekkel ezelőtt rátaláltam, először csak az irodalmára, majd ezt követően különböző gyártású termékek kipróbálása adta meg számomra a választ és segített a döntésben.

Így évek óta minden reggel a Pintér Zoltán által elérhető Sofiel bio búzafűléből két kis kockát iszom a reggeli előtt kb. fél órával, ez elengedhetetlen nálam. Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé is nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul.

A vendégek csodálkozása vitalitásomat illetően jól esik és ösztönöz arra, hogy büszkén hirdessem, ez az életmód és a búzafűlé csodákra képes!"

Arádi Antónia (Visegrád - Vitalizáló vendégház)

 

 


Beszéljünk az árakról


 

A Prémium szolgáltatás teljes ára: 54.000 Ft helyett 41.900 Ft!

Az ár tartalmazza a megfelelő mennyiségű Sofiel bio búzafűlevet (4 zacskó) és a személyes konzultáció díját, melyet Budapesten, Szegeden vagy Miskolcon vehet igénybe!

A búzafűlé készítményeket és az ajándék termékeket (egy csomag bio árpafűlé, Q10 koenzim, Omega 3 zsírsav és a D-vitamin) ingyenesen szállítjuk ki otthonába!
Véresen komoly garancia!A 100%-os pénzvisszafizetési garancia mellett kap még egy plusz garanciát a Prémium szolgáltatásom mellé!

Fogyassza két hónapon át a Sofiel bio búzafűlevet és ha a kúra eredményeképpen semmilyen javulást nem ért el a laboreredményei terén, akkor visszakapja a teljes kúra árát! Ehhez hasonló garanciát máshol nem biztosítanak Önnek!

Részleteket a garanciával kapcsolatban itt olvashat >>

 

 


Gyors és ingyenes házhozszállítással!A búzafűlé és árpafűlé készítményeket speciális szárazjéggel ellátott csomagolásban adjuk fel Önnek és 24 órán belül kézbesítésre kerülnek az MPL futárszolgálat útján! A szárazjeges borításnak köszönhetően még a nagy melegben sem kell félnie attól, hogy a termékek veszítenek a frissességükből! Friss, tápanyagdús leveket kap kézhez villámgyorsan és teljesen ingyen!
Prémium szolgáltatás megrendelése


 

Búzafűlé kúra Prémium szolgáltatással!

Itt az ideje, hogy Ön is megkülönböztetett figyelemben részesüljön és személyre szóló segítséget kapjon egészség fenntartó vagy azt helyreállító kúrája során!

Az Ön neve *:
Telefonos elérhetősége, amin napközben kereshetem *:
E-mail címe (Kérem, pontosan írja le!) *:
Szállítási címe (Ir. szám, város, utca, házszám, emelet stb.) *:
Számlázási címe (ha eltérő):
Igényel-e segítséget a banki átutaláshoz?:
Általános Szerződési Feltételek *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

Fontos megjegyzések:

1. A Prémium szolgáltatás ára egy főre értendő!

2. A szolgáltatás ára kizárólag előre utalással vagy banki befizetéssel igényelhető, az összeg számlára való érkezésétől számított 48 órán belül a termelésért felelős kollégáim felveszik Önnel a kapcsolatot a termékek kiszállításának időpontjával kapcsolatban!

3. Az összeg átutalásához szükséges számlaszámot a rendelés leadását követően kiküldött visszaigazoló e-mailben fogja megtalálni!

 Speciális csomagolás, kifogástalan minőség!

Vidéki megrendelőink egy ilyen hungarocell dobozban kapják kézhez termékünket. A dobozban szárazjég található, ami megvédi a búzafűlét a kiolvadástól még a nagy nyári hőségben is, így a Sofiel bio búzafűlé kifogástalan minőségben kerül kiszállításra!

Budapesti vásárlóinknak futárunk helyi lerakatból szállítja ki a terméket minden esetben!


Mitől marad friss és zamatos a Sofiel bio búzafűlé?

A fű levágása után a frissen préselt lé szárazjeges kezelésen, ún. sokkoláson megy keresztül. Ez azt jelenti, hogy a friss terméket szárazjégbe merítjük, ennek hőmérséklete - 70-80 fok. Ennek következtében oly gyorsan szilárdul meg a búzafűlé, hogy nincs ideje az értékes elemeknek károsodnia a fagyás során. Csak is a sokkolásos módszerrel lehet friss és tápanyagdús gyorsfagyasztott búzafűlét előállítani!

Mi környezetbarát, azaz nem gépi sokkolással készítjük bio termékünket! Manuálisan kerül szárazjeges kezelés alá a lé, amely során a szilárd halmazállapotú fagyott szén-dioxid golyóskák ellepik a búzafűlét rejtő zacskókat! Ezután kerül csak a fagyasztóba a termék.

 

Figyelem!
A búzafűlé önálló terápiás hatással nem rendelkezik, így gyógyszernek nem minősül! Nem alkalmas önmagában betegségek kezelésére. Kizárólag mint kiegészítő kezelés javasolt a fogyasztása a hiányos táplálkozásból adódó hiányállapotok kiküszöböléséhez, illetve a betegek életminőségének javításához! Használatával kapcsolatban egyeztessen háziorvosával is! Köszönöm!

 

Minden jog fenntartva! (C) 2013.