Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Rend és egészség


Vajon elég az, ha csak iszogatom reggelente a búzafűlevet?

Tehetnék mást is a testi-lelki-szellemi egységemért?

 

A válaszom nem csak az, hogy igen, hanem kell is! Sokkal többet kell tennünk annak érdekében, hogy egészek legyünk! Az egészség nem csupán abból áll, hogy odafigyelünk szervezetünk egészségére, kiváló működésére! Az test jóléte természetesen segíti a lélek és a szellem egységét is, de önmagában kevés.

Akár hívő valaki, akár nem, minden ember érzi legbelül, hogy szüksége van időnként lelki táplálékra, valamire, ami megnyugtatja, ami boldoggá teszi, ami támaszt és biztonságot ad, mindenki máshogy éli ezt meg. A hétköznapi hajszában, a fárasztó munka vagy tanulás után néha üresnek érezzük magunkat, olyan mintha valami hiányozna az életünkből! Biztosan érzett már Ön is így, én magam is sokszor...

Valaki Istenben találja meg azt, ami elűzi az ürességet, valaki a szerettei társaságában és vannak, akiknek elég egy jó könyv vagy egy séta a szabadban a saját gondolataival.

Teljesen mindegy mi ad nekünk lelki feltöltődést, de napi szinten ki kell elégítenünk ezt az igényünket is, mert szükségünk van rá. A kimerült lélek és szellem éppúgy képes beteggé tenni a testet, mintha helytelenül táplálkoznánk vagy káros szenvedélyekkel élnénk hosszú ideig!


Ma arra gondoltam, hogy kicsit elrugaszkodunk a táplálkozás tudomány világából és a spiritizmus kifürkészhetetlen világa felé tekintünk egy kicsit. Olyan tanácsot szeretnék adni Önnek, amivel egy búzafűlé kúra mellett a lelki és szellemi étvágyát is csillapíthatja és valóban teljes értékű egészséget érhet el!

Ép testben ép lélek!

A kezdő lépés a test tisztítása, energetizálása, táplálása, amire az egyik legkiválóbb szer a búzafűlé. Már napi egy kocka is képes három hét alatt javítani a közérzetünket, segíti a méreganyagok távozását és növeli a sejtenergia szintünket is.

Figyeljünk oda arra, hogy amennyiben elköteleztük magunkat egy három hetes búzafűlé kúrára, akkor ezidőalatt ne fogyasszunk cukros vagy magas szénhidrát tartalmú ételeket, kerüljük az alkoholt, lehetőleg alacsony glutén tartalmú ételeket együnk, sok zöldséget és még több folyadékot vegyünk magunkhoz!
Kizárni a felesleges információkat!

Ahhoz, hogy a lelki-szellemi jólétünket is megteremtsük pofon egyszerű szabályokat kell betartanunk! Ilyen például, amikor minimumra csökkentjük a fejünkbe befutó információ mennyiségét. El sem hiszi mennyi felesleges hír, beszélgetés, zaj ér minket nap, mint nap. Rengeteg csacsogás, állandó reklámzajok mindenhonnan, a tévében be sem áll a szája a műsorvezetőknek, hírolvasóknak, egész nap megy a televízióban és a rádióban a sokkoló csacsogás! Higyje el erre sem Önnek sem senki másnak nincs szüksége! Ez egy valakinek tesz jót, a kereskedelmi csatornák vezetőinek, de nem Önnek!

Próbálja meg ezt a három hetet úgy eltölteni, hogy nem néz tévét és nem hallgat rádiót, kerüli a felesleges pletykálkodást, az értelem nélküli csacsogásokat úgymond. Természetesen, ha szeretne megnézni egy jó filmet vagy egy adást, ami érdekli és boldogságot ad Önnek azt továbbra is szabad! A lényeg, hogy Ön válasszon, az Ön kezében legyen az irányítás és csak is olyan információt engedjen magába, ami építi, teljesebbé teszi!

Ne feledje a televízió korlátozza Önt, a szabad gondolkodás építi!Tegyen rendet maga körül!

Gondolom már Ön is volt olyan helyzetben, amikor már olyan nagy rumli volt Ön körül, hogy nem bírta nézni és rendet rakott, ezután pedig valamiféle elégedettség, megnyugvás töltötte el a lelkét...

Ez nem véletlen! A környezetünk nagymértékben meghatározza lelkiállapotunkat, közérzetünket. Egy tiszta, rendezett otthon elősegíti, hogy befelé is tudjon koncentrálni és a fejében is rendet tehessen!

A következő három hétben takarítsa ki alaposan otthonát, tegyen rendet a lakás minden szegletében, de ami legfontosabb: szabaduljon meg a lomoktól!

Dobja ki az összes olyan újságot, ruhát, bármilyen holmit, amit az elmúlt egy évben nem használt, hiszen ezeket nagy biztonsággal mondhatom, hogy már nem fogja többé használni!

A lomok még, ha a padláson, pincében vagy gardrób szekrényben is vannak, jelen vannak és hatnak ránk! A lom egy le nem zárt dolgot jelent, valamit, amit hátrahagytunk, de még jelen van és félbemaradt. Olyan ez, mint a Feng-shui! Kacatoktól, törött dolgoktól meg kell szabadulni, hogy az energiák szabadon áramolhassanak abban a térben, ahol élünk, amit otthonnak nevezünk, hiszen ez a hely adhat nekünk lelki-szellemi feltöltődést többek között!

Meglátja, hogy a takarítás és lomtalanítás közben végzett fizikai aktivitás, a tisztaság és átláthatóság, amit megteremt maga körül mennyire jól fog esni a bensőjének!Számvetés, gondolat rendezés

A számvetés egy nagyon egyszerű módja, hogy a gondolatainkat rendszerezni tudjuk, ésszerűbben oldjuk meg a problémáinkat és valóban arra koncentráljunk, ami fontos!

Vegyen egy tiszta, fehér lapot és ossza két részre. Az egyik oldalra írja fel azokat a dolgokat, amelyek jelenleg foglalkoztatják (teendők, problémák). Alaposan gondolja át és írjon le mindent, ami az eszébe jut!

A másik oldalra, pedig írja mellé mindazt, amit tennie kell annak érdekében, hogy ezek a dolgok megoldódjanak. Gondolja végig és szánjon rá egy kis időt!

Ha ezekkel is végzett, akkor fontossági sorrendben számozza be a pontokat, úgy ahogy Ön érzi!

Tekintsen vissza a lapra és nézze meg alaposan! Ha mindent leírt és a megoldásokat is képes volt lejegyezni, akkor már sokkal átláthatóbban és hatékonyabban tudja majd megvalósítani a céljait, feladatainak eleget tenni és problémáit megoldani!

Képes lesz szembe nézni velük és azzal, hogy úgymond kiírja őket a fejéből sokkal könnyedebbnek és szabadabbnak fogja érezni magát!A környezete tisztasága, rendje, a boldogságot és lelki felüdülést nyújtó elfoglaltságok, a rendezett gondolatok mind-mind az Ön egészségét fogják szolgálni!

Ne feledje ezek a lépések nem csak a búzafűlé kúra ideje alatt szükségesek, hanem ezentúl mindig legyenek azok az életében és adja át barátainak, ismerőseinek is, hiszen nagyon egyszerű módszerek és semmibe sem kerülnek!
Rendrakáshoz, meditációhoz, probléma megoldáshoz
kiválóan alkalmas zene a következő: