Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Sofiel Bio Búzafűlé


A búzafűlé nem csodaszer, de sokszor
ott képes segíteni, ahol már mindent
bevetettek, de semmi sem hozott
eredményt! 

 Lassan kilenc éve foglalkozom és kutatom a búzafűlé egészség fenntartó és krónikus megbetegedésekre gyakorolt pozitív hatásait. Az elején én magam is szkeptikus voltam, de ahogy teltek-múltak az évek és egyre több búzafűlé fogyasztóval kerültem kapcsolatba, és rádöbbentem, hogy valóban egy igen érdekes és hatásos természetes eszközzel van dolgom. Lenyűgöző volt számomra megtapasztalni, hogy ez az igen egyszerű préselt lé milyen széles körben alkalmazható és milyen gyors és konkrét eredményeket tud produkálni! Az egészségmániás fiataloktól kezdve az idős, főként krónikus betegségekben szenvedőkig mindenkinek javasolt a használata akár kúraszerűen, akár folyamatosan fogyasztva, hiszen semmilyen mellékhatással nem jár!

Számos beteg beszámolóját meghallgattam, elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy a magyarokra leginkább jellemző krónikus állapotoknál komoly segítséget nyújthat az orvosi kezelések mellett. Támogatja, erősíti a szervezetet és a természetgyógyászok nyelvén szólva serkenti, elindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A tapasztalatok alapján hatékonyan alkalmazható cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák, ízületi gyulladások, reflux, tüdőbetegségek, fekélyek, allergia és bizonyos immunhiányos állapotok (nem veleszületett) esetén, mint kiegészítő.100%-os, vegyszermentes és enzimdús búzafűlé
egyenesen egy ökogazdaságból! Elgondolkodtató volt számomra, hogy az otthon préselt és termelőktől átvett levek is hatásosak voltak azoknál, akik rendszeresen fogyasztották a búzafűlevet. Szöget ütött a fejembe a gondolat, hogy mi lenne, ha egy prémium minőségű, nagy tisztaságú és a lehető legmagasabb tápanyag tartalmú búzafűlevet saját ökogazdálkodásban állítanánk elő és tennénk elérhetővé a búzafűlét kedvelők számára! Nagyságrendekkel erősebb és tartósabb hatást tudna kifejteni egy ilyen búzafűlé készítmény!

Így született meg a Sofiel bio búzafűlé, mely Hazánk első bejegyzett bio minősítéssel rendelkező búzafűleve magas enzimaktivitással! Gondos, őstermelői szakértelemmel előállított, azonnal fogyasztható búzafűlé termék! Gluténmentes, így lisztérzékenyek és paleolit táplálkozást folytatók is nyugodtan fogyaszthatják!

Egyenesen az ökogazdaságból!


A frissen levágott fűből préselt levet ökotasakba zárjuk és azonnal gyorsfagyasztásra kerül, mínusz 70 fokos szárazjégbe merítjük, így extrém gyorsan fagy meg a lé, ami biztosítja a hatóanyagok sérülésmentes megőrzését és élő, aktív enzimjeinek a jelenlétét, amikor azt Ön már az otthonában fogyasztja!

 


Újdonság! Prémium PI-BIO búzafűlé!

PI vízzel táplált, prémium kategóriás búzafűlé termék! Növelje búzafűlé kúrájának hatékonyságát a PI víz erejével! A PI víz és a búzafűlé együttes jótékony hatását Önnek is meg kell tapasztalnia, próbálja ki!

Részletek és megrendelés a PI-BIO búzafűlé menüpontban!

 

 

Nézzük mit mond a Sofiel bio búzafűléről
Hazánk első számú léböjt szakértője!
Hazánk első számú léböjt szakértőjének véleménye a Sofiel bio búzafűléről

"Már hosszú évekkel ezelőtt rátaláltam, először csak az irodalmára, majd ezt követően sok különböző gyártású termékek kipróbálása adta meg számomra a választ és segített a döntésben.

Így évek óta minden reggel a Pintér Zoltán által elérhető Sofiel bio búzafűléből két kis kockát iszom a reggeli előtt kb. fél órával, ez elengedhetetlen nálam. Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé is nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul.

A vendégek csodálkozása vitalitásomat illetően jól esik és ösztönöz arra, hogy büszkén hirdessem, ez az életmód és a búzafűlé csodákra képes!"

Arádi Antónia(Visegrád - Vitalizáló vendégház)És mit mondanak, akik már használják?

Néhány új fogyasztói tapasztalat
 

 

A vitalitásom forrása!

"Nekem ami a legfeltűnőbb hogy kevesebbet alszom és kipihentebb vagyok. Régebben simán aludtam 10 órát. Most ha 7-8 órát alszom bőven elég.

Nagyon jó az étvágyam, az emésztésem is helyrebillent és kiváló a közérzetem!

Pálfi János (Budapest)

 A búzafűlének köszönhetem,
hogy nem adtam fel!

Kiskorom óta küzdök a súlyproblémával. Nem voltam nagyon-nagyon kövér, de egy plusz 10 kiló valahogy mindig feljött! Szülés, stressz, magánéleti válság...mindenkinek ismerős lehet! Eljártam edzeni, nem ettem szénhidrátokat, meditáltam és mentek is a kilók szépen lefelé, de ahogy egy-két hétre leálltam szinte azonnal visszajött rám mindaz, amit keservesen leadtam!

A harmadik nekifutás után majdnem feladtam, hiszen 12 kilót tudtam lefogyni és ebből 8 kiló visszatért! Nem tudtam mit teszek rosszul, ekkor találkoztam a búzafűlével és egyedi hatásával. Egy hónap alatt képes voltam elérni azt, amit máskor két-három hónap alatt se és némi lazulás után sem tértek vissza a felesleges kilóim! Csak ajánlani tudom mindenkinek a búzafűlé fogyasztását, aki tartósan karcsúsodni szeretne!

Schefart Zsuzsanna (Budapest)

 Miért érdemes tőlem rendelnie bio búzafűlevet?
 

Mert az orvosi egyetem mellett közel 9 éve foglalkozom a búzafűlé emberi szervezetre gyakorolt hatásaival, így tanácsadás keretében személyre szabott fogyasztási javaslatot tudok adni Önnek!
 

Mert a többi búzafűlé forgalmazótól eltérően nem csak "eladok" Önnek egy terméket, hanem szakmai segítségemmel olyan információkkal látom el Önt, amivel eredményesebb lesz búzafűlé kúrája!
 

Mert ismert hazai sztárok is nagy megelégedettséggel fogyasztják, mint például Voksán Virág (lemezlovas, média személyiség), Csonka András (színész, műsorvezető), Volosinovszki György (színész, énekes)!
 

Mert konkrét vizsgálati eredményekkel tudjuk alátámasztani a termék gluténmentességét és bio minősítését!
 

Mert vállalkozásom keretében hosszú évek óta több száz embernek biztosítottam prémium minőségű búzafűlevet és értünk el állapotjavulásokat betegség esetén!
A búzafűlé termék, mely Csonka Andrásnak
sok eredménytelen próbálkozás után
hozott javulást reflux problémájára! 
Több száz tanácsot kaptam a problémámra, egy volt képes segíteni!

"Lényegében 15 éve már, hogy a reflux beköltözött az életembe. Hosszú ideig a gyógyszer elegendő volt a tünetek kompenzálására de kb fél éve megjelentek olyan tünetek, amiket a legtöbben a reflux számlájára írtak orvos ismerőseim közül. Ilyen az orrváladék hátracsorgás, a köhécselés, krákogás. Gégészeti szempontból nem találtak okot, és a reflux gyógyszerem és technikáim már nem vezettek eredményre.

A facebookon próbáltam tanácsot kérni, remélve, hogy valaki közelebb vezethet a megoldáshoz. Több százan írtak, néha elképesztő ötletekkel. Pintér Zoli barátom is olvasta soraimat és ajánlotta, próbálkozzam meg a búzafűvel. Eddig a búzafűről első helyen Dolly jutott eszembe, aki talán a legelkötelezettebb híve volt a terméknek, évekkel ezelőtt rengeteg nyilatkozata szólt arról, hogy fogyásban és egyéb egészségügyi problémákban első számú segítőtársa volt. Kapaszkodtam ebbe a lehetőségbe is, hátha...

Zoli gyorsfagyasztott formában adagolt bio búzafűlevet adott kipróbálásra (Sofiel bio búzafűlé), és 2 hete már ezzel kezdem a napomat. Ami a legfontosabb, hogy azóta legalább 50%-kal javult a helyzet, ami eddig szinte megoldhatatlannak tűnt. Lehet, hogy most végre kezemben a megoldás kulcsa, amit eddig senki nem talált meg. Így nagy lendülettel és reményekkel folytatom ezt a kúrát, a totális sikerben bízva..."

Csonka András 

 Búzafűlé megrendelése mellé most 3 értékes Bónuszt is kap!
Nézzük csak melyek ezek...
 

 


BÓNUSZ 1.


 

Krónikus betegségek kiegészítő
kezelése búzafűlével
 

9 év tapasztalatát és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttem össze búzafűlé tanulmányomba, mely elsősorban a krónikus betegségek oldaláról mutatja be a tönkölybúzafűlé pozitív hatásait.

Ez az első olyan búzafűlé tanulmány, mely nemcsak hétköznapi, hanem tudományos alapokon is foglalkozik a búzafűlé hatásával!

Az értékes információk mellett tapasztalatokat és gyakorlati tippeket is olvashat, amivel még eredményesebbé teheti otthoni búzafűlé kúráját és hatékonyabban védheti meg saját maga és családja egészségét!

Mindezt most a Sofiel bio búzafűléje mellé kapja emailben a megrendelést követően letölthető pdf formátumban!BÓNUSZ 2.Hogyan változtassa pozitív szokásává a búzafűlé fogyasztást? Ajándék szakértői E-book, mellyel még eredményesebbé tudja tenni búzafűlé kúráját!

Ahhoz, hogy igazán komoly eredményeket tudjon elérni azon a területen, ahol változni kíván, nem elegendő pusztán búzafűlevet innia! Ennél sokkal többről van szó, egyfajta életritmust, szokásrendszert kell kialakítani az életében. Napi rutinná kell, hogy váljon a hétköznapjaiban az önmagára való odafigyelés, a tudatos étkezés és búzafűlé fogyasztás!

Búzafűlé rendelése mellé most ajándékba adom Önnek a Hogyan válhat szokásává a búzafűlé fogyasztása című E-bookom, mely lépésről-lépésre segíti Önt az egészséges életmód és hatékony búzafűlé kúra elérésében pozitív szokások kialakítása által!

+ Ajándék lépéskövető táblázattal!

 


BÓNUSZ 3.10%-os kuponkedvezmény minden
megrendelés mellé!

Sofiel bio búzafűlé megrendelése mellé egy kuponkódot kap, mellyel 10%-os kedvezményt tud azonnal igénybevenni Prémium PI-BIO búzafűlé vásárlása során.

A Prémium PI-BIO termékünk egy új és egyedülálló a magam nemében, hiszen egyesíti a friss, 100%-os tönkölybúzafűlé és a PI víz fantasztikus tisztító, energetizáló hatását. A készítményt PI vízzel táplált, ökológiai gazdálkodásból származó bio búzafűlé préselésével nyerjük! A termékről bövebben itt olvashat >>
BÓNUSZ EXTRÁK!Ez még mindig nem minden! Annak érdekében, hogy a búzafűlében
rejlő megannyi mikrotápanyag minél nagyobb arányban szívódjon fel
szervezetébe Ajándékba küldök Önnek már a Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy doboz speciális prebiotikus készítményt!

 

A prebiotikumok, mint az Inulin, olyan oligoszacharidok, melyek tápanyagként szolgálnak a jó bélbaktériumok számára és megfelelő mikrokörnyezetet biztosítanak szaporodásukhoz. Az ajándék termék, mely Kiegészítő kúra búzafűlé megrendelése mellé jár automatikusan, egy 90 szemes Inulin készítmény. Bélflórájának erősítésével sokkal eredményesebb lehet bármilyen tápláló kúra, így a búzafűlé kúrája is! Komplex szakértői támogatásom keretében ezentúl erre is gondolok! Részletesen a bélflóráról itt >>

A terméket érdemes napi szinten fogyasztani vagy kúraszerűen napi 1-2 kapszulát 4-6 héten keresztül! (A prebiotikumokat érdemes kiegészíteni probiotikumokat tartalmazó termékekkel is.)Még mindig nincs vége! A búzafűlékúra ajánlott szüneteiben egy másik szuperélelmiszerrel segítheti testének egészségét:

már Kiegészítő kúra csomag megrendelése mellé egy csomag
vegyszermentes Szőlőmag-őrleményt kap további Ajándékként!

 

Ökológiai termesztésből származó, vegyszermentes, a mag teljes olajtartalmát tartalmazó szőlőmag-őrlemény! Magas tápanyagtartalma, polifenol tartalma, flavonoid tartalma, rosttartalma mind segítik szervezetét a búzafűléhez hasonlóan, és azt kiegészítően is. Használja búzafű kúrája kiegészítéseként főként betegség vagy lábadozás esetén, akár a még gyorsabb eredményért, vagy a búzafűkúra ajánlott szüneteiben. Részletesen a szőlőmagról itt >>

Az őrleményt érdemes napi szinten fogyasztani 1 teáskanállal (kb. 4 gramm) kis folyadékba keverve, majd 2-3 dl folyadékot fagyasszon el.

 Búzafűlé csomagok Önre szabva!
 

Más búzafűlevet kínáló honlapokon szembetűnő jelenség, hogy mindenki számára ugyanazon mennyiséget javasolja a forgalmazó. A búzafűléről tudni kell, hogy más és más módon fejti ki hatását egészséges és beteg embereknél, más mennyiségben kell inniuk és más eredményt is kell várniuk a búzafűlé kúrától. Éppen ezért igen félrevezető tud lenni, ha az adott forgalmazó az igények tudta nélkül kiküld annyi mennyiségű búzafűlevet a gyanútlan vásárlónak egy krónikus probléma kiegészítő kezeléséhez, amennyi egy egészséges embernek se lenne elegendő!

Az alábbiakban olyan kedvezményes csomagokat választhat, amelyet az Ön igényeihez szabva alakítottam ki, mindegyik rövid leírása alapján el tudja dönteni melyik az az összeállítás, ami a leginkább szolgálja egészségét, felépülését! Amennyiben megerősítésre van szüksége, kérdései merültek fel, akkor mindenképpen hívjon fel telefonon, szeretettel várom hívását a +36 70 547 23 57-es számon!


 
 Egy levél búzafűlé 24 db kockát tartalmaz és 320gramm.


Alapkúra csomag - Fő az egészség

Ezt a csomagot akkor javaslom, ha Ön alapvetően egészséges és mint egészségvédő kúraként szeretné használni a búzafűlevet mint például: léböjt kúra, általános diéta, mikrotápanyag pótló-  és roboráló étrend, egyéb méregtelenítő kúrák során.

Javasolt mennyiség: napi 1 kocka reggel, éhgyomorra

Tartalma: 2 levél Sofiel bio búzafűlé

Ára: 12 100 Ft
Vitaminpótló csomag - Töltődjön fel!

Minden ember életében vannak olyan periódusok, amikor lelkileg-pszichésen meggyötörtekké válunk, stressz hormonjaink az egekbe szöknek, az immunrendszerünk elnyomás alá kerül és vitamin, illetve antioxidáns készleteink kimerülnek. Ilyenkor válik fontossá, hogy étrendünket kiegészítsük úgynevezett szuper élelmiszerekkel (pl.: búzafűlé), melyek feltöltik energia- és tápanyag raktárainkat és segítik a védekezőképességünk megújulását, védik sejtjeinket az oxidatív stressztől!

Javasolt mennyiség: napi 2 kocka reggel, éhgyomorra

Tartalma: 3 levél Sofiel bio búzafűlé

10% kedvezmény, azaz - 1850 Ft!

Ára: 16 300 Ft

 


Kiegészítő kúra csomag - Optimális úton a megújulás felé!

A kiegészítő kúra csomag nevéből adódóan krónikus megbetegedések esetén javasolt az orvos által előírt kezelések kiegészítésére, mint roboráló, általános erősítő, közérzetjavító és életminőséget javító szerként!

Javasolt mennyiség: a betegség súlyosságától függően napi 3-4 kocka, érdemes elosztva fogyasztani: reggel, éhgyomorra 2 kocka, a maradék mennyiséget délután két étkezés között.

Tartalma: 4 levél Sofiel bio búzafűlé

4-et fizet 5-öt kap + ajándék Inulin + ajándék Kékszőlőmag-őrlemény!

5 950 + 1200 + 1200 Ft értékű ajándék:

1 levél Gratis Bio búzafűlé!

Ára: 23 800 Ft

 


Előrelátó kúra csomag - Gazdaságosan a kitartóknak!

Bizonyos előrehaladott krónikus problémáknál a hosszútávó gyógyszeres kezelés hoz eredményt, így van ez a kiegészítők alkalmazása során is. Főként daganatos betegeknek, szív- és érrendszeri panaszoknál, tápcsatornai fekélyek, -gyulladások, ízületi gyulladások esetén javasolt a hosszútávú búzafűlé kúra. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy milyen kiegészítőket kíván használni!

Javasolt mennyiség: 3-4 kocka naponta két részre elosztva (reggel-délután). Érdemes 2 havonta egy hét szünetet tartani majd ismét folytathatja a búzafűlé folyamatos fogyasztását.

Tartalma: 8 levél Sofiel bio búzafűlé

8-at fizet 10-et kap + ajándék Inulin + ajándék Kékszőlőmag-őrlemény!

11 500 + 1200 + 1200 Ft értékű ajándék.

2 levél Gratis Bio búzafűlé!

Ára: 45 900 FtBio búzafűlé megrendelés

Csonka András és Lakatos Márk ajánlásával!

Az Ön neve *:
E-mail címe (Kérem, pontosan adja meg!) *:
Telefonos elérhetősége *:
Szállítási címe (ir. szám, város, út, utca, házszám, emelet) *:
Számlázási címe (amennyiben eltérő):
Hány zacskó bio búzafűlevet küldhetünk Önnek? (Kérjük írja be a darabszámot) *:
Hogyan szeretne fizetni? (a legördülő sávból válassza ki a megfelelőt) *:
KuponKód / Törzsvásárlói -5%:
Szeretne érdekességeket megtudni a búzafűléről? *:

Általános Szerződési Feltételek *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!Kiszállítási díjak Budapesten belül
 

Csomag Előre utalással (olcsóbb!) Utánvéttel
Alapkúra (2 levél búzafűlé) 500 Ft 990 Ft
Vitaminpótló kúra (3 levél búzafűlé) 200 Ft 690 Ft
Kiegészítő kúra (4+1 levél búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!
Előrelátó kúra (8+2 levél búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!

 

Személyes átvétel Budapesten!

Budapesten ingyenesen átvehető a termékem előre 
egyeztetett időpontban: XX. ker. Liget u.

 


Kiszállítási- és csomagolási díjak vidékre

(Előre utalással gyorsabban és olcsóbban juthat hozzá termékünkhöz!)

Csomag Előre utalással (olcsóbb!) Utánvéttel
Alapkúra (2 levél búzafűlé) 1.990 Ft 2.390 Ft
Vitaminpótló kúra (3 levél búzafűlé) 1.790 Ft 2.190 Ft
Kiegészítő kúra (4+1 levél búzafűlé) 1.190 Ft 1.690 Ft
Hosszútávú kúra (8+2 levél búzafűlé) Ingyenes! Ingyenes!


 

Mitől marad friss és enzimdús a búzafűlé
amíg megérkezik hozzám? 

 


A Sofiel bio búzafűlevet, illetve a Prémium PI-BIO búzafűlevet vidéki megrendelőink számára speciális, szárazjeges csomagolásban juttatjuk el. A csomagolás megfelelő hőmérsékleten tartja a gyorsfagyasztott készítményt, így minőségromlás nélkül érkezik meg Önhöz! 

Az elkészítést és csomagolást követően MPL vagy GLS futárnak adjuk át a megrendelt készítményeket, aki 24 órán belül kiszállítja Önnek az ország bármely településére!

Budapesti megrendelőink számára helyi lerakatból, előre megbeszélt időpontban szálltja ki otthonába futárunk hűtőstáskában a terméket!

A személyes átvételhez kérem, hogy minden esetben vigyen magával hűtőtáskát!

 TerméktájékoztatókOnline letölthető Sofiel bio búzafűlé terméktájékoztató >>

 
Prémium PI-BIO búzafűlé terméktájékoztató >> 
 

 


Vizsgálati eredményekBiokontroll Hungária Nonprofit Kft. által kiállított bio tanúsítvány >>
 

Food Analytica által kiállított vizsgálati jegyzőkönyv >>
 

 


Termékkel kapcsolatos megjegyzésA Sofiel bio búzafűlé, illetve a Prémium PI-BIO búzafűlé önálló terápiás hatással nem rendelkezik, így gyógyszernek nem minősül! Nem alkalmas önmagában betegségek kezelésére. Kizárólag mint kiegészítő kezelés javasolt a fogyasztása a hiányos táplálkozásból adódó hiányállapotok kiküszöböléséhez, illetve a betegek életminőségének javításához! Használatával kapcsolatban egyeztessen háziorvosával is! Köszönöm!


 

Copyright 2014.