Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Szakértői vélemény

Arádi Antóniát, a visegrádi Vitalizáló Vendégház vezetőjét, léböjt kúra szakértőjét kérdeztem arról, hogy mit gondol a búzafűléről és annak jótékony hatásairól, miket tapasztalt saját magán és a hozzá forduló vendégek egészsége terén.

 

"Közel 20 éve vezetek léböjt kúrákat Visegrádon. Nagy öröm számomra, hogy sok ezer embernek tudtam segíteni abban, hogy ne csak a kúra időtartama alatt foglalkozzon az egészségével (és szépségével) hanem azt követően is tegyen lépéseket ez irányba. A folyamatos pozitív visszajelzések megerősítettek abban, hogy igen is lehet, sőt kell foglalkoznom  ezzel a témával  is. Böjttel megszerezni a testi-lelki felüdülést, megszabadulni a feleslegtől (túlsúly, méreganyagok), kirobbanó energiaszintet elérni,  tulajdonképpen könnyű, de ennek a megtartása, sőt még tovább vitele már komolyabb odafigyelést és erőfeszítést igényel. Ezt tudatosítom is a vendégekkel távozásuk előtt. Nehéz eligazodni abban a kínálatban, ami manapság található az egészség megőrzését célzó termékek területén.

Ebben van különös jelentősége, szerepe a jó minőségű, bio-termesztésű búzafűlének. Én már hosszú évekkel ezelőtt rátaláltam, először csak az irodalmára, majd ezt követően különböző gyártású  termékek kipróbálása adta meg számomra a választ és segített a döntésben. Így évek óta minden reggel a Pintér Zoltán által elérhető Sofiel bio búzafűléből két kis kockát iszom a reggeli előtt kb. fél órával, ez elengedhetetlen nálam. Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé is nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg,  hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul. A vendégek csodálkozása vitalitásomat illetően jól esik és ösztönöz arra, hogy büszkén hirdessem, ez az életmód és a búzafűlé csodákra képes!

Szeretettel,

Arádi Antónia

Vitalizáló Vendégház
www.bojtoles.hu