Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Székrekedés ellen

 

Nem a búzafűlével van a gond!

 

Számtalan olvasói levelet kaptam az elmúlt egy esztendőben és természetesen telefonhívást is azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy a búzafűlé okozhat-e székrekedést?

Valamelyik nap egy fiatal hölgy hívott fel hasonló kérdéssel, de az ő esetében oly mértékben felborult a bélműködés, hogy az már szédülést, rosszulléteket és állandó rossz közérzetet is maga után vont. Ekkor döntöttem el, hogy ismét írok erről a problémáról!

Általában két dolog a ludas! Az egyik az ember, aki odafigyelés nélkül kezd neki a búzafűlé kúrának, a másik pedig, amikor az ember olyan terméket vásárol meg, ami felesleges pénzkidobás, illetve több gondot okoz, mint hasznot ad!

Vegyük az első opciót, amikor hűbele Balázs módjára kezdünk neki a búzafűlé kúrának. Mégha teljesen egészségesek vagyunk is egy búzafűlé kúrára igenis rá kell készülni! Egy egészség kúra csak is akkor hatásos, ha minden porcikánkat, sejtünket és a lelkünket, szellemünket is bevonjuk a folyamatba! Például én előtte mindig meditálok, rendezem a gondolataimat, eldöntöm, hogy mit várok a búzafűlétől, mit várok az egész folyamattól, amibe belekezdek. Ez mellett fizikálisan is felkészülök, meghatározom az étrendem, mit-mikor-mivel eszem, miket iszom és miket nem. Milyen eszközökre lesz szükségem a kúrához stb. Ez a folyamat már bevonja az elmét és a szellemet is a megújulásba, ha éppen ezt várjuk el a létől (vagy éppen a gyógyulásunkat). A kúra megkezdésekor megfigyeljük magát a lét, ízleljük, szagoljuk, elképzeljük, ahogy a búzafűlé végigcsordogál az emésztőszervrendszerünkön, ahogy felszívódik és eljut minden sejtünkhöz, oda, ahol éppen nagy szükség van a benne rejlő anyagokra! Ezzel a testet és a lelket is bevontuk a kúrába!

Mindemellett logikus, hogy a búzafűlé hatékony munkájához sok folyadékra, elsősorban tiszta vízre lesz szükségünk. Ha valamit ki kell mosni a szervezetünkből, akkor ahhoz bizony víz kell, mert önmagában a mosópor sem mossa ki a ruháinkat a gépben!

A gyors hatásra várás, a türelmetlenség és az elégtelen folyadékbevitel a legtöbb esetben székrekedést fog kiváltani! Milyen szép is a magyar nyelv, ahogy ezt az állapotot leírja: szék-rekedés... valóban megreked a folyamat bennünk, székre kényszerülünk és várnunk kell! 

Az eredményes búzafűlé kúrához türelemre, odafigyelésre és testünk mellett a lélek-szellem síkjának a bevonására is szükség van, nincs ebben semmi hókusz-pókusz!

 

Amikor rossz terméket vásárolunk...

A búzafűlé nem egyenlő a búzafűvel!
 

Mindenkivel előfordult már, hogy olyan készítményt vásárolt a bio boltban, amit vagy nem tudott elfogyasztani az íze, állaga miatt vagy azért dobta a kukába, mert hatástalannak bizonyult!

Sajnos a búzafű-búzafűlé termékek terén is alaposan be lehet fürödni! Minden kellemetlenséget elkerülhetünk, ha egy életre megjegyezzük, hogy a búzafű por és a frissen préselt búzafűlé nem ugyanaz! Az olcsó, bioboltok polcain kapható búzafű por (mindegy melyik márka és gyártó terméke) a búzafű szárazanyag tartalmát rejtő őrlemény, tehát egy növényi darálmány, ami tele van rostokkal. A frissen préselt lé, illetve a belőle készített termék a növényi rostok közül kipréselt esszencia, amit mi emberek képesek vagyunk felszívni a bélrendszerünkből!

Szokták mondani, hogy mi a baj a porral és a rostokkal! Semmi! Növényi rostokra valóban szükség van a normál emésztéshez és a bélflóra fenntartásához. DE! A hétköznapi ember rendkívül kevés rostot fogyaszt. Ha egy arra hajlamos személy, aki eleve kevés rostot fogyasztott világ életében elkezd egy búzafű por kúrát iszogatni, olyan nagy mennyiségű rosttal fogja a bélrendszerét képen vágni, amivel nem tud majd mit kezdeni! Egyszerűen a sok rost eltömíti a renyhén működő beleket és székrekedést, puffadást majd ennél súlyosabb állapotokat is előidézhet! Tetézi a bajt, ha a folyadékbevitelünk is kevés!

Ezeket a problémákat elkerülhetjük, ha nem a búzafű porral próbáljuk meg a rostigényünket bepótolni több évre visszamenőleg, hanem alapvető helyet kap az étrendünkben a növényi rost és fokozatosan szoktatjuk hozzá a bélrendszerünket lépésről-lépésre!

A búzafüvet hagyjuk meg azoknak az állatoknak amelyeknek a gyomra több üreggel rendelkezik és alkalmas a növényi rostok emésztésére, mi emberek jobb, ha a frissen préselt búzafűlé vagy a belőle készített bio búzafűlé készítmények mellett maradunk!

A búzafűlé a benne található enzimek segítségével nagyszerűen tisztítja a bélrendszer nyálkahártyáját, serkenti a bélperisztaltikát (féregszerű bélmozgást) és klorofill tartalma jelentősen lecsökkenti a belek gyulladásra való hajlamát!

Fogyasszuk egészséggel és ésszel! :)
 Szeretettel ajánlom figyelmébe új, kedvezményes bevezető
áron kapható családi bio búzafűlé csomagjainkat!

Most minden csomagban ajándék termékCsaládi csomag


Részletekért kattintson a képre!