Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Személyes beszámoló


Mit jelent számomra a búzafűlé és mit
jelenthet Önnek, ha megismeri
közelebbről is?

 

Személyes, őszinte beszámoló a természet
adta lehetőségekről

 

Még az orvosi egyetem előtt volt egy olyan csodálatos tapasztalatom a természet erejével és gyógyító hatásával kapcsolatban, amit a mai napig is elmondok mindenkinek, aki kételkedik benne! Ebből nyertem hitet és erőt, amikor elkezdtem foglalkozni a természetes gyógymódokkal a hagyományos orvoslás mellett!

Abban az évben, amikor először felvételiztem az orvosi egyetemre sajnos egy pont híján nem vettek fel. (Utólag végiggondolva ez egy Isteni ajándék volt.) A miskolci megyei kórház gyermek egészségügyi központjába mentem el dolgozni átmenetileg, amíg ismét nem tudok próbálkozni az orvosin. Szavakkal nem lehet leírni azokat a fájó vagy éppen könnyfakasztóan boldog tapasztalatokat, amiket ott szereztem. Láttam letört családoktól kezdve meggyógyult és örömtől virágzó, újra egészséges gyermeki tekinteteket is! Mindezek erőt, és ahogy írtam hitet adtak ahhoz a harchoz, ami előttem állt akkoriban és ez a mai napig is tart! De mindezt talán majd egy másik levelemben osztom meg Önnel. Amit ebből ki akartam hozni az, hogy a kórházi munkám előtt egy általános orvosi vizsgálatra kellett mennem…

A tüdőszűrő során kiderült nagy meglepetésemre, hogy kétoldali, akut tüdőgyulladásom van. Nem értettem, hiszen nyár volt és semmit nem tapasztaltam magamon. A lényeg, hogy ebben az állapotban nem kezdhettem volna el a munkám és csak négy napom maradt, hogy beálljak az új munkakörbe!

Hazamentem az elkeseredés és a csodálkozás közötti állapotban és gondolkozni kezdtem, hogy mit tehetnék? Nagyon kevés az időm, muszáj munkába állnom és ebből a betegségből minimum két hét alatt lehet teljesen felgyógyulni ágynyugalom mellett! Ekkor jutott eszembe, hogy készítek magamnak egy igen erős gyógy főzetet és azzal fogom magam két nap éjjel-nappal kúrálni!

Vettem egy lábast, fizet forraltam benne és a következő gyógynövényeket tettem bele: kamilla, fodormenta, csipkebogyó, csalán. Hagytam benne állni húsz percig és ezt a forrázatot ittam napjában legalább húsz-huszonöt alkalommal, valamint inhaláltam is vele. Két napig egyfolytában csak a gyógyulásomra koncentráltam, normálisan étkeztem és folyamatosan ittam ezt a főzetet.

Elérkezett a nap, a harmadik nap a betegség diagnosztizálása óta, amikor is kontroll vizsgálatra kellett mennem a tüdőgondozóba. Reménykedtem benne, hogy javult és hamar rendbe jövök! Elkészítették a különböző felvételeket a mellkasomról és behívtak a főorvosnőhöz. Rám nézett majd a röntgenfelvételre, elővette a pár nappal korábban készített negatívokat és hatalmas megdöbbenés ült ki az arcára. Kicsit meg is ijedtem, hogy ekkora a baj?? A doktornő annyit mondott csak, hogy nem tudja mit csináltam, milyen gyógyszert szedtem, de nagyon jó kezelőorvosom van, mert a gyulladás mindkét tüdőben teljesen felszívódott és nyoma sincs!

Nos, a kezelőorvosom a természet volt, a növények lenyűgöző ereje és természetessége segített nekem és ugyanerre képes bárki másnál, aki hisz benne és „kéri a segítségüket”!

 

A búzafűlével öt éve ismerkedtem meg és már az elején lenyűgözött a hatása, mennyi mindenre képes pozitívan hatni és milyen egyedi módon segít egy-egy problémán átlendülni! Nem tudnék olyan betegséget, elváltozást mondani, ahol ne tudna olyan hatást kifejteni, ami a gyógyulási folyamatot segíti! Az elmúlt évek során találkoztam olyan cukorbeteggel, akinek a búzafűlét javasoltam kiegészítőnek és fél év után képes volt letenni az inzulint és a felesége elmondása szerint olyan, mintha teljesen kicserélték volna a párját! Elkezdett nőni a haja ott is, ahol eddig kopaszodott, megszűntek az ebéd utáni rosszullétei, jó lett az étvágya, helyreállt a szexuális életük és már kevésbé morgós mint azelőtt! :)

Sok rákbeteg számolt be arról, hogy a búzafűlé kúrával képesek voltak az onkológiai kezelések kellemetlen és sokszor súlyos mellékhatásait is csökkenteni, vagy teljesen kivédeni! A szájnyálkahártyájuk nem sebesedett ki, nem alakultak ki gyulladások a bőrükön, állandó jó közérzettel viselték a kezeléseket, a vérképük szerint nem alakult ki náluk átmeneti vérszegénység, jó étvággyal fogyasztották az ételeket, és nem voltak fáradékonyak, levertek sem! Volt olyan hölgy is, aki a felépülését teljes mértékben a búzafűléhez kötötte és nagyon hálás volt, hogy megismertettem vele ezt a nedűt!

Sok szív- és érrendszeri beteg fordult hozzám az utóbbi években és nekik is képes volt segíteni a búzafűlé! Több olyan enzim és antioxidáns is megtalálható benne, amelyek kifejezetten az érfalat erősítik, segítik a csontvelő megfelelő működését, de ami a legfontosabb, hogy segítik a szívizomzat egészségének megőrzését vagy éppen a regenerációs folyamatok fokozását!

 

Egyre többen szenvednek súlyproblémákkal Hazánkban, talán a legtöbb beteg ezzel fordult hozzám! Mindenki szeretne fogyni, karcsú lenni, de nem csupán esztétikai okok miatt! Az emberek kezdik felismerni, hogy az elhízás az alapja a legtöbb krónikus megbetegedésnek, így a szív- és érrendszeri betegségeknek, a diabetesnek, egyes rákos elváltozásoknak, ízületi gyulladásoknak, autoimmunbetegségeknek! A búzafűlé a fogyásban is nagyszerűen teljesített eddig és bízom benne, hogy a jövőben is egyre többen egészítik ki diétájukat, fogyókúrájukat vele! Aktív enzimjei és bázikus ásványi anyagai, amelyek lúgosító hatással bírnak, segítik a felesleges zsírszövetek lebontását, a savak és méreganyagok kiürülését, így hamarabb képes lesz leadni plusz kilóit és a csúnya narancsbőrtől is könnyebben megszabadulhat, ha már az esztétikai hatását is figyelembe vesszük! Bőre megszépül, hajkoronája és körmei megerősödnek általa!

Eddig csak négy olyan, a magyarokra leginkább jellemző, betegségcsoportot említettem meg, amelyeknél a búzafűlé bizonyított, de még számtalan olyan egészségügyi probléma van, aminél képes javítani a betegek életminőségét, segíteni a gyógyulási folyamatot és még több az olyan elváltozás, aminél egyelőre még tapasztalatokat nem ismerünk! Bízom benne, hogy a jövőben még több kedvező hatásról tudok Önnek beszámolni!

A búzafűlével új utakat fedeztem fel a gyógyászatban, aminek a segítségével még több emberen leszek képes segíteni, humánus és biztonságos módon! Még több ember arcán láthatom a boldog mosolyt, még több köszönő levelet kaphatok, amiben a fogyasztók leírják a javulásukat vagy családtagjuk eredményes felépülését! Ezekért érdemes dolgozni, ezekért a pillanatokért érdemes élni!

Láthatja, hogy mit jelent nekem a természet gyógynövényeinek tárháza, mit jelent a búzafűlé és hogyan képes egy ember életét, munkáját, jövőjét szebbé és tartalmasabbá tenni! Itt az ideje, hogy Ön is megtapasztalja és saját tapasztalatait másokkal is megossza!

 

„Mert az élet a legszentebb dolog a Földön!”

 

 

Szeged, 2012. augusztus 19.

 

Tisztelettel,

Pintér Zoltán
búzafűlé szakértő