• A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A búzafűlé, mint szupportív eszköz

  A daganatos betegek kiegészítő kezelésében fontos szerepett kapott a búzafűlé az utóbbi évek során, hiszen alkalmas lehet az onkológiai kezelések során jelentkező mellékhatások enyhítésére és segít egy jobb életminőség elérésében!

  Tovább
 • Mikrobióta Blog

  Mikrobióta Blog

  Miként lehet képes bélflórája megváltoztatásával újra egészséges lenni? Ismerje meg a bélrendszerében élő organizmusok titokzatos világát, tudja meg hogyan befolyásolják immunrendszerünk működését, közérzetünket, hangulatunkat ezek a parányi lények!

  Érdekel
 • Eredményes fogyókúra

  Eredményes fogyókúra

  A búzafűlé hatékony kiegészítője a fogyókúrának, illetve számos olyan enzimet tartalmaz, amelyek gátolhatják az elhízás kialakulását. Ásványi anyag tartalma lúgosító hatása révén is képes lehet ellensúlyozni a felesleges kilók felszedését!

 • Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  Arádi Antónia - léböjt szakértőnk

  "Hiszem és tudom, hogy a búzafűlé nagyban közre játszik abban, hogy az elmúlt 15 évben soha nem voltam beteg, hogy fizikai erőnlétem és közérzetem az idő múlásával nem romlik, sőt javul!"

  Tovább
 • Szakértői tanulmány

  Szakértői tanulmány

  Tudja meg milyen betegségek esetén alkalmazható kiegészítőként a búzafűlé, milyen pozitív élettani hatásokat képes kifejteni! Mikor, mennyit és meddig? Iratkozzon fel információs leveleimre és töltse le a tanulmányt!

  Lásd lentebb...
 • Sav-lúg egyensúly

  Sav-lúg egyensúly

  Tudta, hogy a búzafűlé bázikus ásványi anyagokban gazdag? A bázikus ásványok elsődlegesen fontosak a szervezet sav-lúg egyensúlyának fenntartásában! Felejtse el a drága és hatástalan lúgosító porokat, igyon élettel teli búzafűlevet!

Sztárok és a levünk!

Sztárok és hírességek, akik szintén a
Sofiel bio búzafűlevet fogyasztják!

Miért inna más búzafűlevet, ha ők is
a mi termékünkben bíznak?

 

 

Az elmúlt hónapokban ismét volt alkalmam közismert magyarokkal találkoznom és beszélgetnem. Nagyon meglepődtem, hogy közölük hányan ismerik és fogyasztják is a búzafűlevet!

Bizonyos időközönként megosztok az olvasóimmal egy-egy beszámolót tőlük, amiben elmondják, hogy ők maguk miért is használják, mire alkalmazzák és milyen tapasztalatokkal rendelkeznek!

Ma két olyan híresség beszámolóját osztom meg Önnel, akik a mai napig a kamerák keresztüzében élnek, állandóan pörögnek és számtalan ember követi az életüket nyomon!


Voksán Virág

televíziós személyiség, lemezlovas

"Régóta ismerem és használom a búzafűlevet. Az édesapám tanácsolta nekem, hogy fogyasszam, mert nagyon egészséges és számtalan pozitív hatását ő maga is megtapasztalta. Sokáig magamnak préseltem egy speckó présgéppel, minden reggel. Eleinte szokatlan volt az íze és kicsit küzdöttem vele, de aztán mindennapos rutinná vált számomra a búzafűlé ivás. Elsősorban a testem szálkásítására alkalmazom, ez mellett természetesen a stressz elleni védelemre, bőröm egészségének megőrzésére. Mostanában ismerkedtem meg a Sofiel bio búzafűlével, ami nagyon közel áll a frissen préselt léhez. Nagyon könnyű elkészíteni és végre nem kell a konyhában pepecselni, bíbelődni a préseléssel és a takarítással. Minden reggel egy-két kocka éhgyomorra és máris indulhat a nap! Valóban sok energiát merítek belőle, ami a feszített munkatempóm miatt rendkívül fontossá vált!"


Volosinovszki György

A Jóban Rosszban sorozat volt szereplője,
színész és énekes

"Pintér Zolitól hallottam először a búzafűléről. Egy makacs megbetegedés miatt kértem ki a tanácsát, amin eddig senki sem tudott segíteni, maximum pár napos javulást értek el a gyógyszerek. A búzafűlé kúrát javasolta egy krónikus felsőlégúti megbetegedés kiegészítő kezelésére. Az orrgarat területén folyamatosan gyulladt volt a nyálkahártyám és rendkívül zavaró volt, hiszen énekesként is dolgozom, ez pedig rendkívül hátrányos ebből a szempontból. A Sofiel bio búzafűléből fogyasztottam napi egy kockát. Már az első napokban érezhető volt a hatása, a gyulladás valószínűleg kezdett visszahúzódni tőle, hiszen már nem volt olyan kellemetlen, mint azelőtt. Amit megfigyeltem még, hogy sokkal több energiám volt, kevésbé fáradtam el a nap végére és a jó közérzetem révén a stresszes helyzeteket is könnyebben vettem! Nem hiszek a csodákban és a hókuszpókuszokban, de ebben a búzafűléven tényleg van valami!"Engem is érdekel a Sofiel bio búzafűlé >>

 

Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Megosztás