Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Tisztább vért!


Épp annyira vagyunk fiatalok amennyire a vérünk az!


Tisztább vért!

 

 

Mivel minden egyes sejtünk a vér útján jut oxigénhez, tápanyagokhoz és ez a pirosló folyadék szállítja el a metabolizmusok során képződő melléktermékeket is onnan, így egy egészséges test fönnmaradása kitűnő állapotú (összetételű) vért igényel. A vérünk minősége alapvetően meghatározza közérzetünket, energiaszintünket, immunrendszerünk állapotát, csontjaink egészségét, izmaink teljesítményét, szellemi kondíciónkat és fizikai erőnlétünket egyaránt!

A búzafűlé egy olyan csodálatos összetételű anyag, amely nem csupán tápláló elemekkel látja el vérünkön keresztül szöveteinket, hanem magas enzim tartalma és klorofillja által tisztítja is vérünket, valamint segíti a sejtek környezetéből a felesleges melléktermékek eltávolítását, szabaddá teszi az eddig "eltömöszölt és megrekedt" sejt-sejt közötti kapcsolatokat. Ez természetesen a szervezet energeteikai rendszerére is jelentős harmonizáló hatással bír.

Dr. Bernard Jensen szerint a zöld leveknek, köztük a búzafűlének rendkívül fontos szerepe van a vér megfelelő összetételének és méreganyagoktól mentes állapotának a megőrzésében. Ő maga éveken át használta a friss, zöld leveket az alacsony vastartalmú, illetve köztitermékekkel teli (általa mérgezettnek hívott) vérű egyének kezelésére. Az élő növényzet klorofill-csodája (Chlorophyll magic from living plant life) című könyvében Dr. Jensen megemlít néhány esetet, amikor pusztán egy ún. klorofillfürdővel képes volt a betegek vörösvértest számát a duplájára növelni pár nap alatt! Szabályos laboratóriumi eljárásokkal mérték meg a vérértékeket a fürdő előtt és után. Ezeket a hihetetlen eredményeket még gyorsabban elérték, amikor a klorofillos fürdőkön kívül a betegekkel rendszeresen itattak zöld leveket és búzafűlevet.

A zöld levekkel és búzafűlével táplált, tisztított vér vasban bővelkedik, ezáltal több oxigént képes a sejtekhez szállítani egységnyi idő alatt, ami növeli energiaszintünket, segíti szellemi frissességünk megőrzését és talán az örök fiatalság elérését is! :)

Ha eddig nem tette itt az ideje elkezdeni a zöld, élő étrendet, a zöld levek és a búzafűlé rendszeres fogyasztását!
 

Pintér Zoltán búzafűlé szakértőA születésnapi
búzafűlé csomagok rendelési határideje:

 Július 29. Szerda

Milyen apropóból rendelhetők ezek az igen kedvezményes búzafűlé csomagok?

Újabb évfordulóhoz érkeztem. Sok-sok évvel ezelőtt ezekben a napokban kezdtem el foglalkozni a búzafűlével és mélyen beleásni magam a témába. Azóta is lenyűgöz ez a csodálatos növényi lé, ami szinte mindenkinél képes változásokat előidézni pozitív értelemben! Több száz tapasztalatot volt alkalmam meghallgatni, olvasni a búzafűlé fogyasztóim által, melyek egytől-egyig megerősítették a búzafűlébe vetett hitem. Véleményem szerint a Föld népessége kevés olyan tökéletes élelmiszert találhat, mely ennyire komplex tápanyagtartalommal rendelkezik, ami egyszerre képes harmonizálni energetikai rendszerünket és anyagcserénket, mindeközben tisztítja és védi sejtjeinket is és megmagyarázhatatlan módon segíti lelki-szellemi megújulásunkat is!

Két születésnapi búzafűlé csomaggal szeretném meglepni Önt és családját, melyek a mai naptól elérhetőek. Bízom benne, hogy ha Ön még nem fogyasztott Sofiel bio búzafűlevet, akkor a születésnapi kedvezmény által most kedvet kap hozzá és élete részévé válik ez a pozitív szokás, melyet már milliók végeznek nap, mint nap a világ minden szegletében! Ha Ön már fogyasztóm, akkor ezúton köszönöm hűségét és remélem, hogy ezt az egyedi lehetőséget semmiképp sem hagyja ki! 

Nem ismeri még a Sofiel bio búzafűlevet, melyet több száz hazai fogyasztónk elégedetten alkalmaz már sok-sok éve? Akkor nézzen utána itt! >>

 


Mosolygós búzafűlé csomag :)

3-at fizet 5 zacskót kap!

Mosolygós hangulatomban úgy döntöttem, hogy most 3 zacskó
Sofiel bio búzafűlé áráért nem 4-et, hanem 5 zacskó bio búzafűlevet
küldök Önnek egyenesen az ökológiai gazdálkodásból frissen és enzimdúsan!

A csomag ára: 19 990 Ft

(Az ár tartalmazza a kiszállítást is!)

 

 

Széles mosoly búzafűlé csomag :))

6-ot fizet 10 zacskót kap!

Soha nem fordult még elő, hogy 6 zacskó prémium minőségű
bio búzafűlé áráért összesen 10 zacskó Sofiel bio búzafűlevet küldetünk ki Önnek
futárunkkal akár 24 órán belül! Ragadja meg ezt a fantasztikus alkalmat és ünnepeljen vele együt!

A csomag ára: 39 500 Ft

(Ingyenes kiszállítással az ország minden településére!)

 

Sajnos a kedvezményes búzafűlé csomagok megrendelésének
határideje lejárt! Bízom benne, hogy a következő alkalommal
Ön is él ezzel a kiváló lehetőséggel!


 

Kérdése van? Tegye fel bátran!

E-mail: info@reformgyogyasz.com

Mobil: 00 36 70 547 23 57