Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Vásároljon tudatosan!


Környezettudatos és megfontolt vásárlással
pénzt, időt és energiát takarít meg,
valamint csökkenti az öko-
lábnyomát is!

 

 

Mindannyian rendelkezünk egy ún. ökolábnyommal, ami megmutatja, hogy mekkora Föld-területet tapostunk már le azzal, hogy élünk! Ez azt jelenti, hogy aki lépten-nyomon vásárol és napi szinten sok-sok kilónyi szemetet zúdít ki a kukákba, rengeteg vizet fogyaszt, felelőtlenül vásárol megannyi haszontalan és teljesen felesleges dolgot, illetve még a szomszéd utcába is autóval jár, az az ember óriási ökolábnyommal rendelkezik és igen nagy területet pusztít el a természetből pusztán az életvitelével és mindezt úgy, hogy nem is tud róla!

Az idő, a pénz és az energiatakarékosság, valamint az ökolábnyomunk csökkentése mellett ugyanolyan fontos, hogy biztonságos termékeket vásároljunk. Sajnos a magyar piacon is számtalan olyan személyes higiénés termék, mosó- és tisztítószer, kozmetikai termék és élelmiszer ipari termék kapható, aminek komponensei kismértékű, de akár súlyos egészségromlást is előidézhetnek hosszútávon. Fontos azt is megjegyezni, hogy ezek alól egyes étrendkiegészítők sem kivételek!

 

Mit tesz egy tudatos vásárló?

 • Csak magyar gyártótól- és forgalmazó cégtől vásárol étrendkiegészítőket, ezzel elkerüli az ismeretlen veszélyeket rejtő termékek fogyasztását (ellenőrizetlen kínai és egyéb EU-n kívüli termékek)!

 • Mind az étrendkiegészítők, mind pedig az élelmiszerek esetében a kiváló magyar termék, ökológiai gazdálkodásból származó termék és bio termék névjeggyel ellátott dolgokat vásárol!

 • Kerüli az adalékanyagokkal, tartósítószerekkel teletömött termékeket, a friss és élettel teli táplálékot részesíti előnyben!

 • Nem vásárol felesleges dolgokat! Listát ír és határozott tervvel megy vásárlókörútra!

 • Nem enged a reklámok manipuláló hatásának! Tudja, hogy a túlzottan reklámozott termékek a legsilányabbak az esetek döntő többségében!

 • A többször használatos, vagy újrahasznosítható termékeket részesíti előnyben, nem vásárol reklámszatyrot, inkább kosarat vagy vászonszatyrot használ!

 • A biológiai úton lebomló csomagolással rendelkező termékeket kedveli (kerüli a csicsás, de sok műanyagot használó csomagolásokat)!

 • A kizsákmányoló hipermarketek helyett a piacon kapható és a helyi termelők által kínált termékeket fogyasztja!

 • Csak olyan internetes portálon vásárol, amelyen megtalálható a kereskedő neve, elérhetősége és vállalkozásának adatai!

 • Nem vásárol gyorsételeket és pláne nem vesz magához genetikailag módosított anyagokat tartalmazó élelmiszereket!

 • Kerüli a fémcsomagolású termékeket (konzerveket, alufóliás termékeket), hiszen ezek előállítása sok energiát igényel, illetve bizonyított az egészségre gyakorolt negatív, sokszor toxikus hatásuk)

 

 

Ne gondolja azt, hogy Ön csak egy apró pont a Földön!
Önön is múlik Földünk jövője, Önön is múlik a
magyar föld szépsége!

 

Mi döntünk, hogy földi paradicsomban vagy -pokolban
fognak felnőni unokáink!