Kapcsolat


Megrendeléssel, termékekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre várjuk:

info@reformgyogyasz.com

Telefonon történő rendelésfelvételre nincs lehetőség, megrendelését kérjük adja le e-mailben, illetve az erre szánt megrendelő űrlap beküldésével, köszönjük!

Vállalkozás adatok, üzemeltető:

Pintér Zoltán E.V.

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Telefon: +36 70 547 23 57

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002


Adatkezelés nyilvántartási szám:

Pintér Zoltán EV.

NAIH-70497/2013.

Csatlakozz hozzánk!

Megosztás

Zöld szakirodalom

 

A következő könyvek írói egyöntetűen a zöld és élő étrenden alapuló életvitelbeli változásokon keresztül látják az igazi gyógyulások előmozdításának technikáját. Megtudhatjuk a búzafűlé történetét, pártfogóinak élettörténetét, a búzafűlé széles felhasználhatóságának főbb pontjait, elkészítésének, termesztésének módját és sok más érdekes és hasznos tippet a füvekről, csírákról.

 

Ann Wigmore - A búzafű könyv

Mandala-Veda Könyvkiadó
Élő ételek

Van egy keleti mondás, mely szerint: "néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek". Így van ez az egészség alapjául szolgáló táplálkozás kérdéskörével is. Azonban a mai kor zavaros körülményei közt is csodálatos eredmények alappillére, a fiatalos életerő és természetes egészség szerény hordozója, a búza. De ki ismeri ma már a letűnt évezredek titkát, mely szerint a búza egyetemes hordozója az életnek? E könyvből tényleges, gyakorlati tudáshoz jutunk egészségünk fenntartásához, helyreállításához, gyógyszerek és mesterséges vegyi anyagok nélkül. A kötet egészséget és harmóniát kínál minden olvasójának, egyszerűen és olcsón, hiszen néha a kevesebb a több.

 

Viktoras Kulvinskas : Csíraételek

Itt az ideje, hogy a csírákba beleszeressünk! Az egészség fenntartásának egyik legjobb módszere és legmagasabb szintje az élő ételek, főként a csírák fogyasztása. A csírák termesztése egyszerű és olcsó, ám a legfontosabb érv, ami a csírák mellett szól, hogy rengeteg tápanyagot és energiát raktároznak, „rákellenes” vitaminok képződésében pedig soha semmi nem múlhatja felül őket. Egy egyedülállóan hasznos és szórakoztató könyv, a csíratermesztés egyik felfedezőjétől, a világhírű Viktoras Kulvinskastól! „Amikor külvárosban laktam, feltűnt, hogy az amerikai középosztálybeliek mennyire „fű-tu da tosak”. Van egy mérce, mely szerint megítélik a helyi lakosok erkölcsi természetét: magas, vagy alacsony a fű az előkertjükben? ..."

 

Bükkerdő Gergely - Csíra ABC

A könyv egy átfogó mű, amely a manapság egyre népszerűbb és egyre többek figyelmét felkeltő csírákról és a csíráztatás módszereiről szól. Az igényes tartalomhoz igényes megjelenés társul, ami a sok színes fotónak köszönhető. Ez a könyv saját területén egyedülálló, hiszen egy űrt tölt be. Mintegy 40-féle mag csírájának (gabonafélék, olajosmagvak, zöldségek, hüvelyesek, fű- és fűszerfélék) értékes tulajdonságairól, felhasználási módjáról, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól nyerhetünk információkat. Külön fejezetben olvashatunk a csírák, daganatos- és egyéb betegségek elleni küzdelemben betöltött szerepéről. Ötleteket és segítséget kapunk a csíráztatás módszeréhez. Megtudhatjuk, hogyan kell búzafüvet nevelni és abból milyen módszerekkel készíthetünk búzafűlét. Ezenkívül olvashatunk korunk alternatív táplálkozási irányzatainak előnyeiről és hátrányairól. Izgalmas érdekességeket tudhatunk meg a vitaminok, ásványi anyagok és enzimek világáról. Rövid gondolatok erejéig, a génmódosítás folyamatáról és gyakorlati alkalmazásának veszélyeiről, valamint a bioélelmiszerek értékes belső tulajdonságairól. A könyv laikusok számára is érthető nyelven íródott. A szerző 20 éves gyakorlati tapasztalataira és e téren végzett nemzetközi szakirodalmi kutatómunkájára épül.

 

Hippocrates Health Institute

Azt gondolom, hogy a búzafűlé igazi bölcsője nem más mint az Ann Wigmore által alapított Hippocrates Egészségvédő Intézet, mely az Egyesült Államokban, Floridában található.

Az intézetben megalapítása óta már több millió pohár friss, zöld búzafűlét fogyasztottak el az egészséges életre törekvők és az Intézet elveit követő szakemberek, páciensek egyaránt.

Az intézet egy speciális, Hippokrátész Étrend szerint mutat helyes utat a feltöltődni vágyó, teljesebb életre törekvő emberek számára. A Hippokrátész étrend és egészség program szerves alkotórészei a búzafűlé és az élő ételek: nyers zöld hajtások, zöldségek, gyümölcsök, diófélék és magvak, melyeknek kiváló sejtregeneráló hatásuk van. Az élő ételek fogyasztása és az azt magába foglaló egészség program elindította a Zöld forradalomat, melynek pozitív hatásai a mai napig érezhetők világszerte.

Őszinte tisztelettel és szeretettel kell gondolnunk Ann Wigmore-ra és munkatársaira, valamint az Intézet neves szakembereire, hiszen a búzafűlé népszerűsége, elterjedése és ezen keresztül emberek millióinak az egészsége nekik is köszönhető!

Az intézetről bővebben olvashat a hivatalos honlapján: http://www.hippocratesinst.org/


 

Online elérhető tartalmak:


Hippokrátész Étrend >>

Búzafű termesztés - Búzafűlé készítés egyszerűen >>

Búzafű galéria >>

 


* Amennyiben valamelyik könyv beszerzése gondot jelent Önnek a Reformgyógyász Portál a segítségére lesz! Ilyen jellegű kéréseit kérjük jelezze felénk emailben: info@reformgyogyasz.com